0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından

Motivasyon desteğine ihtiyacım var. Sosyal Hizmet mezunuyum ve 28 yaşındayım. Allah nasip ederse 2026 KPSS ine girmek istiyorum. Fakat başta eşim olmak üzere çevremdekiler atanamayacağımı söylüyor. Çünkü 21 aylık bir kızım var. Yaparım değil mi yani 80 ya da üzeri alabilirim demi bu şartlarda adam akıllı çalışsam. Atanmak istiyorum bazı özel sebeplerden ötürü. Sanki atanırsam güçlü, bağımsız, mutlu bir kadın olacakmışım gibi. Kızım için yapmam gerekli

4 Cevaplar

+2 oy
(24,474 puan) tarafından

Çevremdekilerin bir kısmı yapacağına inanmıyor. Bir kısmı yapmanı istemiyor. Sen istersen neden olmasın? 

(52 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşaAllah🙏

-Reklam-
+2 oy
(1,625 puan) tarafından

Bunca yıl kendi emeğinle okuduguna göre yine kendi emeğinle istediğin başarıya ulaşacağını düşünüyorum. İstedikten sonra yapamayacağımız hiç bişey yok. Kimsenin safsatalarına kulak asma. Rabbim gönlüne göre versin 

(52 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşaAllah olur 🙏

+2 oy
tarafından

Her nimet sahibi kıskanılır demiş Allah rasulu. Uçmak istediğini kimseye söyleme yoksa düşürmeye çalışırlar.//Sabahattin Ali

(52 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşaAllah🙏

+2 oy
(5,719 puan) tarafından

Cocugunu bahane etme derim ben cocukla soyle guzel 1 saat otun oynasan o gunduz uykularini yaparken evin islerini yapsam derleyip toplama yemek banyo wc temizligi gibi yetisirsin 1 saat uyusa bile yetisir yemek arti gunluk isleri o uyaninca eline bi aktivite veririsin kalem ver boya ver oyun hamuru ver kitap bultak oyuncaklar vs vs verirsin yarim saat oyalansa sana kar sonra bi daha gonlunu edecen bi daha oturacan dersin basina yarim saat yarim saat calissan o bile kar senin icin cocugu aksam erken uyutursun o uyurken yaninda bile calisabilirsin 1 saatte aksam calissan o uyuyunca gun icinde 2 3 saat calismis oluyosun duzeninini korursan basarabilirsin esin evde oldukca da supurup silme islerini falan halledersin cok derin temizlik yapma su surecte esin evdeyken kendine 1 gunluk izin ver sabahtan supurup silme islerini hallet aksama kadar da keyifli vakit gecirin bak bu plani uygula cok faydasini goreceksin emin ol bu surecte erken kalkman lazim gunu iyi degerlendirmek icin uykudan biraz fedakarlik gerekiyo gun icini de aktif gecireceksin 5 dk bos birakmayacaksin elinde telefonla wcye girme mesela oyle cok vakit geciyo 

(52 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun detaylıca yazmışsınız😊

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 283 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bilge.29 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 371 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu