+2 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dün komşular geldi bayramdan önce gelip gitmediğimiz farketmisler bir ton dil döktüler vay efendim çocuklarıni düşün diye birde senin psikolojin bozulmuş diyorlar.alti yılın içinde iki gün iyiysen diğer günler sürekli kavga gürültü . Sadece çalışıp para kazanan başkada hiçbir iyi özelliği olmayan es için çocuklar için devam edilir mi ?Varın yoğun çocukların olacak diyorlar zaten oyle diyorum çocuklarım benim en güzel nimetim en guzel emanet elimden geldiğince kıymet bilmeye çalışıyorum.  Not:çocuklarla ilgilenmeyen eve gelip televizyon karşısında uyuyan sabah işe giden çalıştım paramı kazandım benden bosey bekleme diyen bor es

4 Cevaplar

+1 oy
(1,107 puan) tarafından

Soruyu pek anlamadım ama varım yoğun çocuklar diye bir şey yok kadın aynı zamanda eşiyle de ilgileniyorum kendisiyle de ilgileniyor kendisine de zaman ayırmalı hayatını bakımını eksik etmemeli her şey çalışıp para kazanmakla bitmiyor

(7,459 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla eşi ilgisiz bi baba
-Reklam-
0 oy
(3,155 puan) tarafından

Akrabalar bitti şimdi de komşular mi çıktı? Ne bu kadınların üstünde ki baskı yeter ya. Diyeceğin şey sadece; sizene benim hayatım  benim kararım yada akıl verme para ver diyeceksin. Bu kadar basit. Insanlar üstüne vazife olmayan şeye burnunu sokmaya ne kadar meraklı. Sen zaten uzun süre düşünüp taşınıp bu kararı vermissindir. Zaten her şey yeteri kadar zorken bir de bunlar ahkâm kesiyor. 

0 oy
(1,759 puan) tarafından

öyle bi yazmışsın ki hiçbir şey anlamadım.

komşular gelip seni iyi anne değilsin diye mi eleştirdi? oturmaya gitmediğin için çocuklarının evde sıkıldığını falan mı düşündüler?

eşinin ilgisiz olduğunu düşünüyorsun sanırım. 

anladıklarım bunlar...

soru başlıkta yazansa eğer; benim şahsen varım yoğum çocuklarım. hayatta en önemli kişiler çocuklarım sonra kendim ve eşim gelir. bişey alınacaksa ilk çocuklara, bişey yenilecekse ilk çocuklaradır. birinci öncelik bence de her zaman çocuktur ama bu böyle diye saçımı süpürge edeyim kendimi telef edeyim düşüncesinde de değilim

0 oy
(21,446 puan) tarafından

Oğlum en kıymetlim ama onun için en doğrusu ne? Buna kim karar verecek komşular değil herhalde. Karışık yazmışsın ama ayrılmak istiyorsun ve çocuklar için devam et deniliyor diye yorumladım. Bunun çocukların yararına olduğuna kim neye göre karar verecek babasızlık kötü bir baba ile büyümekten iyidir birlikte mutsuz ebeveynler yerine ayrı ayrı huzurlu mutlu ebeveynler daha iyidir. Zaten baba iyi baba ise karısından boşandığında çocuklarından da boşanmaz ( inşallah yanlış anlayıp yanlış yorum yapmamışımdır) 

(2,355 puan) tarafından

Bende pek anlamadım sizin yorumdan sonra okudum Galiba anlattığınız gibi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ulviye (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 304 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 545 göst.
22 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu