+1 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Kızlar 32 haftalık hamileyim dün kızım iki yaşı olcak, yere düşecekti bende düşmesin diye tutarken kafası sert ni şekilde karnıma çarptı baya ağrıdı sonra geçti şimdi aynı yer yine ağrıyor acaba bişeymi oldu başına gelen varmı böyle bişey telaşlanmalımıyım, doktora gitmeme gerek varmı yoksa şu an köydeyim o yüzden doktor uzak olduğu için buraya bi soriyim dedim

3 Cevaplar

+1 oy
(16,792 puan) tarafından

Bişey olacağını sanmıyorum bebek hareketlerini takip et hareketlerde azalma yada hiç hareket yoksa bı USG ye gir doktora görün 

-Reklam-
+1 oy
(150 puan) tarafından

Canım burada kim ne derse desin kimse doktor değil bilemez.Ama bebek hareket ediyor mu karnında yada öncekin3 göre hareket etmesi nasıl.Çok mu kötü çarptı yoksa normal birr şiddetle mi ,Kanaman ver mı bunların cevabı sende Ama sıvının içinde bebek kolay kolay bir şey olmaz Allahını izniyle .Yine de için rahat etmezse git doktora

(103 puan) tarafından

Çok çok sert değil ama beni ağrıtdı gece hareketliydi şimdi biraz durmuş aşağda vuruyor bilmiyorum bakacam belki giderim birazdan 

(150 puan) tarafından

Gidersen doktora sonucu bize de söyle 

(103 puan) tarafından

Gittim canım iyi çok şükür herşey normal dedi sadece ağrıtmış dedi seni o yüzden ağrın var ama bebeğin bişeyi yok dedi

(150 puan) tarafından

Oh iyi bari bende rahatladım canım

0 oy
(1,574 puan) tarafından

Hareketlerini takip et. Hareketleri, kanamam ya da farklı herhangi bir şey yoksa bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 654 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 803 göst.
28 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 137 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,169 soru

24,135,437 cevap

334,275 kullanıcı

...