+4 oy
297 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,502 puan) tarafından

image

foto bı kaç gün önceden her dk cekemiyom kiizz :D bitti yav valla oh :D 

8 Cevaplar

+2 oy
(981 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

O sırada çikllatalı pişmaniye yiyen ben😄😀

(1,502 puan) tarafından

Hemen bırak hemeeen:D

(981 puan) tarafından

Yedim gitti bile 😀 sonra pişman olurum😁

(1,502 puan) tarafından

Pişman olmamak için bu saatte yemiyorim ahshsjsjs sabah allah ne verdiyse artık ahshsjsj

(2,263 puan) tarafından

Patlamış mısır yedim bir kova sonra bu postu gördüm 😂😂

-Reklam-
+1 oy
(7,412 puan) tarafından

Onlar baklava mı yoksa kemik mi 😳

(1,502 puan) tarafından

Kemik değil kız sevmek kemik ahshahaj biraz baklava sanki sgshahaha

(7,412 puan) tarafından

Hahahaha ne bilim helal olsun bacım 

+1 oy
(5,437 puan) tarafından

Helal olsun benim bu saatte evde olduğum zaman yaptığım max spor bulaşık çamaşır kurutma makinası arasında yaptığım yürüyüştür 

(1,502 puan) tarafından

Şimdi bulaşık makinesi boşaltıcam canim :D valla araya bı sikistiriyorum iste yoksa iş güç ihhho biter miii

+1 oy
(918 puan) tarafından

Sadece spormu diyette yapıyormusunuz

(1,502 puan) tarafından
+1

Diyet değilde dengeli besleniyorum :)) diyeti doğru bulmuyorum açıkçası ben ya. :)

0 oy
(9,605 puan) tarafından

Ben bıraktım be ayagımı burktum 😅

(1,502 puan) tarafından

Canim benim şu diyet olayını bırak bence:) bak tecrübeli biri olarak söylüyorum. Hayatın boyunca diyet yapamazsın. Ama dengeli beslenenilirsin. :)) bı de rakama takılma derim ben. Önemli olan yağdan kilo vermek kas kutleni kaybetmemek. Aynada gördüğünden memnun olana kadar ilerle ve bunu kotu. Belki 10 kilo vereceksin ama goruntun hoşuna gitmeyecek. O yüzden rakam hiç ama hiç önemli olmasın senin için:)

(9,605 puan) tarafından

Saol canom sen benim ilk spor hocamsın sjajs sana yazacam bak verdim die buralarda kal sjsjs

(1,502 puan) tarafından

Hashahah buralardayim kizz:) tabi kilo da verecez ama önemli olan sağlıklı kilo vermek. Ergenligimde 80 kiloydum ben. 19 20 yaşlarında felan . İnan doğru yolu bulana kadar neler çektim bilsen . Ama artık anladım tamam :D

(9,605 puan) tarafından

Ya bende herseyi yiyorum ama şekeri bırakmıştım ekmegi falan işde gğnde 2 ekmek yiyordum 2 3 dilimle doymaya calışıyodum sonra baktım aslında vucudum cok susuz asırı su içmeye başladıktan sonra midem almıyodu bşrsey

(1,502 puan) tarafından

İşte herşeyi dengelemek gerek. 2 ekmek yiyen birinden 2 dilim yiyen birisi olmak vücudu şaşırtıyor. Yakında i dengeti bulursin dengeli ve hareketli olduktan sonra herşey tıkkk oturuyor rayına:))

0 oy
(390 puan) tarafından

Maşallah canım bişey soracam ben 26 yaşında 57 kiloyum iki normal birde sezeryan doğumum var sezeryandan sonra göbeğim kaldı gitmedi bide benim yanlarim var basen mi oluyor bilmiyorum ama her iki tarafta da sis oluyor göbeğin yanları işte onlardan çok şikayetciyim nasıl onlar gider ne yapmalıyım belki bilgin vardır 

0 oy
(3,364 puan) tarafından

Hmmm baklava en sevdiğim ama bir türlü o forma gitmeyen iki katlı simit olan ben maşaAllah cnm harika görünüyorsun 💕

0 oy
(31 puan) tarafından

Kaç kilosunuz maşallah bende 95 kilodan 68 kiloya düştüm vermeye devam ediyorm

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 226 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 668 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde admin (185,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
+2 oy
20 cevap 1,039 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (15,147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,846 soru

23,875,439 cevap

321,099 kullanıcı

...