0 oy
91 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (491 puan) tarafından

Kızlar tam olarak tayıihi hatırlayamasamda oğlum 1 yaşındayken sünnet ettirdik özelde olması taraftarıydım ama herkes devlet deyince olsun dedim sünnet olduktan sonra oğlumun pipisi içe gömüldü sünnet eden doktora abartısız 5 kez gittik düzelir dedi düzelmedi özel doktora gittik krem verdi 1 sene içinde düzelmezse tekrar görelim dedi o süre zarfında da ikinci oğlum dünyaya geldi derken daha geçen hafta götürebildim genel cerrahi hastaneye çocuk cerrahisi gelmiş en iyi kararı o verecektir dedi doktor bey gittik muayene etti yani düzelir diyemem düzelmez de diyemem aman8 yaşına kadar düzelmeyeceği kesin 8den sonra düzelirse gerek kalmaz aksi durumda ergenliğe adım attığı zaman hormonların etkisiyle içe gömüklük geçer dedi bende ergenlik zamanına nasıl beklerim hocam dedim ameliyat gün ve fiyat istedik fiyata 7.400 dediler ama bu kez yine herkes o paraya olur mu çocuk zaten sünnetli düzeltme olacak dediler bende zamanında 1.000 liraya yaptıracakken sizi dinledim ve sonucu oğluma yansıdı kimseyi dinlemiycem dedim eşim kararı bana bırakıyor bende o vebale girmek istemiyorum belki oğlumun geleceğine yansır hani bilemiyorum tekrar bir yanlışlık olma ihtimali bile beni korkutuyor ben kararında netim özelde olsun istiyorum sadece siz olsanız anne olarak ne karar verirdiniz merak ediyorum. Birde oğlum 3 yaşında kaç gün sürer ağrısı bilgisi olan bilgilendirebilir mi

1 cevap

0 oy
(1,336 puan) tarafından

Ben olsam oğlumun sağlığı için milyonlar deseler yine verir herkese kulağımı kapatırdım ama ben de devlete yaptırdım keşke biraz araştırsaydınız 

(491 puan) tarafından

Araştırdık canım inan ki kaç devlet hastanesi var burda en iyisine götürdük güya. Doktoru şikayet ettik. Fiyat önemli değil yeter ki doğru işlem olsun

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 361 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde curious (1,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Duygu_k (0 puan) tarafından soruldu
0 oy