+3 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (2,530 puan) tarafından

Kızlar 2 inci sezaryan ım ilkinde cok korkmştm sondadan 3 buck sene gecti hala korkym o zmnın stresi ile fazla acı hissetmedim acı olyr mu ya doktorum yarım baymak olck dedi de 🫤

30 Cevaplar

+3 oy
(5,275 puan) tarafından

Bn devlette oldum sabahtan taktilar sekizde ta oglene kadsr oyle durdum sogumdan sonra cikardilar maf oldum bi şu sonda işini ve karına bastırma isini sevmiyorum 

Rabbim yardımcın olsun canm şimdiden gecmis olsun

(2,530 puan) tarafından

Ay bnde devletteee

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Kız hiç hissetmiyorsun ki bana magnezyum falanda verdiler o yüzden acımadı yani

tarafından

Benim 24 saat takılı kalmıştı 

(2,530 puan) tarafından

Ay korkyn kimi hissedrymş

tarafından

Yok canım acımıyor ya

+3 oy
(6,536 puan) tarafından

Benimde ilk doğumda okadar çok acıdıki yıllar geçti unutmadım  ikinci doğum da hiç duymadım neredeyse sanada öğle olur inşallah

(2,530 puan) tarafından

Ay inş cnm ya

(209 puan) tarafından

Benim de aynı ilk doğumun çok zordu sezaryen ama ikinci çok iydi

+3 oy
(3,010 puan) tarafından

Yok be ne acısı sonda monda acısı yoktu

(2,530 puan) tarafından

Ay ne güzel

+3 oy
(235 puan) tarafından

Ben uyurken taktılar bence çünkü hiç hatırlamıyorum çıkarırken de bşe hisetmedim akşam 6da ameliyat oldum ertesi gün öğlen 12de hastaneden çıktım Allah yardımcınız olsun

(2,530 puan) tarafından

Bn saat sabah 8 de olcm ya

(235 puan) tarafından

Bir aksilik olmazsa sizde Akşam çıkarsınız hayırlısı ile inşallah 

+3 oy
(2,030 puan) tarafından

İlki biraz acımıştı ama ikincide fazla acımadı birde heyecanda vardı.hatt annemde gördü dedi baya soktular.sadece onunla durmak sıkıntı.

+3 oy
(6,878 puan) tarafından

Surekli cisim varmis gibi hissetim cikarken anlamadim bile acimadi ama rahatsizlik hissi vardi sadecr sonradan enfeksiyon oldum tuvaletimi yaparken 1 hafta falan yanmam oldu

+3 oy
(9,304 puan) tarafından

Hiç hissetmedim bile 

+3 oy
(450 puan) tarafından

Özelde ki ilk doğumumda çok rahattım 

Ama ikinci sezeryanım da devlette oldım sondalarıda mı farklı bilmiyorum ki hiç rahat değildi. Ama geçti gitti korkutma kendini bunları düşünüp eline bir şey geçiyor mu hayır. Rabbim kolaylaştır zorlaştırma de sürekli inşallah herşey kolayca olur 

+3 oy
(135 puan) tarafından

Ay çok kötü bende 4 saat takılı kaldı kötü bir his ve onunla süresiz yaşayan insanlar var gerçekten çok zor bir durum Rabbim yardım etsin inşallah 

+3 oy
(877 puan) tarafından

Canım bende devlette sezeryan oldum benim mesaneme de zarar verdiler onuda ameliyat ettiler ayrıyetten 10 gün sonda ile gezdim ama çıkarırken hiç hissetmedim. Beni rahatsız eden onunla gezmek bide lavabo giderken çok canım acıyordu. 

+3 oy
(11,854 puan) tarafından

4 sene arayla iki sezaryen yapmış biri olarak iki sondamı da aynı ebe taktı Allah razı olsun ondan hâlâ dua ederim. Konuşup rahatlattı 2 dk.lık iş diye ve hissetmedim bile. Hatta 2.si daha kolaydı 😃 

bence sonda takılmaktan çok sonrası sıkıntı ya. Ilk doğumda yanma oluyordu bende mesela enfeksiyon olmuş gibi idrar yaparken fln. Dr.uma sordum sondadan o normal dedi 1 hafta sonra geçmişti.

+3 oy
(671 puan) tarafından

Sonda ile ilgi çok komik anılarım var😂😂😂

Normal doğumdan 40 gün sonra enfeksiyondan dolayı vajinal ameliyat oldum sonda takıldı imza atıp çıkacaktım bir türlü dolmuyor anneme dedim ejnektorle su doldurayim izin vermemişti😂

Yanımda yatan bayaninda sondası dolmuyordu annesi çıkar ben işiyeyim çişim daha çok demisti

+3 oy
(5,436 puan) tarafından

Özelde yaptım ben spinalden sonra taktılar  2 saat sonra çıkarttılar 

+3 oy
(4,347 puan) tarafından

Bana kızımda taktılar zaten uyuşukken taktılar hiç hissetmedim çıkarırken de 1 sn falan sürüyor yanması ama dayanılmayacak gibi değil. Sağlıkla al kucağına inşallah ♡

+3 oy
(9,614 puan) tarafından

Sondayı ben uyusturduktan sonra isdedim takmalarını hiç hisseetmedim acı falan

+3 oy
(6,696 puan) tarafından

Ben miyom ameliyatı oldum onda takılmıştı 24 saat durdu ameliyat esnasında baygınken takmışlar çıkarırken ayiktim hissetmedim derin nefes al dedi çekti hiç anlamadım 

+1 oy
(75 puan) tarafından

İlk dogumumu özelde yaptım sonda takma işlemini ve çıkartma işlemini ameliyathanede yaptılar belden uyuşturulduktan sonra hiç bisey hissetmedim. İkinci sezaryenimi devlet hastanesinde 9 Ay önce yaptım normalde odada hazırlayıp öyle ameliyathaneye indiriyorlarmis sondayı odada takacaklarini duydum doktoruma konuştum travmam var dedim anlayışla karşıladı yine ameliyathanede taktılar ama çıkartma işlemini maalesef saatler sonra yaptılar çünkü idrarinı takip etmeleri gerekiyormus ama cikartirlarken gidiklanir gibi oldu acı hiç olmadı korkma sakın canım 

+1 oy
(1,219 puan) tarafından

Hemşire kasarsan kendını acı olur demişti ama rahat olursan acımaz gerçekten öyleydı 

+1 oy
(1,182 puan) tarafından

Hissetmiyorsun ki anesteziddn sonra takiyorlar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 347 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hayat0606 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 488 göst.
27 Ekim 2018 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu