+2 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (962 puan) tarafından

Kızlar bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Bu gün pazara gittim pazardan muz alıyordum tam alıyorken. Bir baktım yaşlı bir teyze ama bayağı bakımını önem veren biri yanından Bir muz alıp poşeti atıp arabasına koydu dikkatimi çekti dikkatle gözlemledim tezgahın etrafını dolandı yalandan pazarcıya şunun fiyatı kaç bunun fiyatı kaç diye sordu niyeti ödemeden çalmaktı zaten orada  önce tartıyorsun sonra pazarcı  poşete koyup veriyor. Bunu fark ettiğim an abi  bakar mısınız teyze muzu tartmadan götürdü dedim tartmadan mi dedi evet dedim yaşlı kadın beni gözlemliyordu bakalım dikkatimi çekti mi diye ta ki öyle konuştuğumu gördü hemen poşeti arabadan çıkarıp tezgahın önüne koydu gerçekten şoklar içinde kaldım insanlar ne kadar iğrenç yaşına başına bakmadan bayağı bildiğiniz çalıp götürüyordu. İlk başta karışmayayım dedim sonra bunu göz göre göre saklarsan O günaha ortak olacağımı düşündüm ve söyledim. Kesinlikle emindim ödemeyecekti çünkü giderken arada bana bakıyor bir şeylerle oyalanmaya çalışıyor niyeti ödemek olsaydı zaten arabasına koymazdı.

3 Cevaplar

+4 oy
(1,973 puan) tarafından

İyi yapmışsın söylemekle. Ben olsam ben de aynı seyi yapardım.

-Reklam-
+1 oy
(9,629 puan) tarafından

Valla ben olsam herkeze rezil ede ede bagırırdım caldın hırkızzzz die iyi yapmışsın😅

(962 puan) tarafından

Ayy sen çok yaşa cnm. Koptum gülmekten 😁😁

+1 oy
tarafından

Helal olsun valla. Bana gelse cingani denk gelir. Genelde kötü insanlar çıkıyor karşıma. Buda benim imtihanın heralde.

(962 puan) tarafından

Rabbim iyi insanlara denk getirsin inşallah 🙏🏻

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 151 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 805 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 919 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 759 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,075 soru

24,148,928 cevap

334,816 kullanıcı

...