+2 oy
228 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (759 puan) tarafından

Kızlar bı arkadaşımin oğlunun pipisine ve popo kısmına kiramp giriyormus acile götürmüşler devam ederse testislerini alabiliriz demişler günde 10 15 kere oldu dedi daha önce yaşayan oldu mu bu durumu merak ettim ilk defa duyuyorum 

8 Cevaplar

+4 oy
(1,329 puan) tarafından

Acilde kimse öyle bir karar almaz, alamaz. Polikliniğe goturmediler mi ? Çocuk cerrahisine göndermeleri lazım. Gerekirse tüm Türkiye'yi dolansinlar en iyi doktorlara götürsünler. Anlattığın olayda çok eksik var. 

(759 puan) tarafından

Valla öyle dedi ama babası flan Kayseri'ye heryere götürürüm demiş ilaçları bı süre kullanacaklarınıs bende söyledim bulunduğumuz yerde çok iyi bı doktor var ona gitseniz yarın dedim ilaçları bı süre kullanacam deyince bişey diyemedim

-Reklam-
+3 oy
(587 puan) tarafından

Kız kramp nasıl giriyor nasıl anlıyorlar kramp oldugunu

(759 puan) tarafından

Çocuk tutup kalıyormuş pipisini ve poposunu 

+2 oy
(9,478 puan) tarafından

Testis almak nedir hayatı biter cocugun bir doktorla kalmasınlar

(759 puan) tarafından

Kesinlikle söyledi  babası flan Kayseri'ye heryere götürürüm demiş ilaçları bı süre kullanacaklarınıs bende söyledim bulunduğumuz yerde çok iyi bı doktor var ona gitseniz yarın dedim ilaçları bı süre kullanacam deyince bişey diyemedim

+2 oy
(3,732 puan) tarafından

Hangi acil doktoru kafaya göre testis aliyomus. Niye hafta içi olmasına rağmen çocuk polikliniğine goturmuyolar sakın öyle bişey yapmasınlar adam akıllı doktora götürsünler gerekirse kaç doktor gezsinler

+1 oy
(672 puan) tarafından

Fıtık olabilir,onunda ufak bir işlemi var . Testis almak falan yanlış anlaşılmış bir durum sanki yada yanlış aktarılmış. Kimse kimsenin testisini öyle kolay kolay da alamaz yani var o işin içinde başka bir ayrıntı 😂

+1 oy
(5,428 puan) tarafından

Bunu hiçbir acil doktoru söylemez 

0 oy
(3,333 puan) tarafından

Acildeki doktor nasıl böyle birşey diyebilir ki çok çok iyi bir hekime göstermek lazım su toplamış olabilir belki başka bir sorun acildekilere doktor bile denilmez resmen yanlış tehiş koyup dünya kadar ilaç yazıp eve gönderirler 

0 oy
(5,163 puan) tarafından

Acile degil poliklinige gitmeliler. Cerrahi ve uroloji incelemeli cocugu. Acilde bunu iki dk muayene edip anlayamazlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,397 soru

23,804,064 cevap

317,590 kullanıcı

...