Kızlar bı arkadaşımin oğlunun pipisine ve popo kısmına kiramp giriyormus acile götürmüşler devam ederse testislerini alabiliriz demişler günde 10 15 kere oldu dedi daha önce yaşayan oldu mu bu durumu merak ettim ilk defa duyuyorum
Acilde kimse öyle bir karar almaz, alamaz. Polikliniğe goturmediler mi ? Çocuk cerrahisine göndermeleri lazım. Gerekirse tüm Türkiye'yi dolansinlar en iyi doktorlara götürsünler. Anlattığın olayda çok eksik var.
Valla öyle dedi ama babası flan Kayseri'ye heryere götürürüm demiş ilaçları bı süre kullanacaklarınıs bende söyledim bulunduğumuz yerde çok iyi bı doktor var ona gitseniz yarın dedim ilaçları bı süre kullanacam deyince bişey diyemedim
Kız kramp nasıl giriyor nasıl anlıyorlar kramp oldugunu
Çocuk tutup kalıyormuş pipisini ve poposunu
Testis almak nedir hayatı biter cocugun bir doktorla kalmasınlar
Kesinlikle söyledi babası flan Kayseri'ye heryere götürürüm demiş ilaçları bı süre kullanacaklarınıs bende söyledim bulunduğumuz yerde çok iyi bı doktor var ona gitseniz yarın dedim ilaçları bı süre kullanacam deyince bişey diyemedim
Hangi acil doktoru kafaya göre testis aliyomus. Niye hafta içi olmasına rağmen çocuk polikliniğine goturmuyolar sakın öyle bişey yapmasınlar adam akıllı doktora götürsünler gerekirse kaç doktor gezsinler
Fıtık olabilir,onunda ufak bir işlemi var . Testis almak falan yanlış anlaşılmış bir durum sanki yada yanlış aktarılmış. Kimse kimsenin testisini öyle kolay kolay da alamaz yani var o işin içinde başka bir ayrıntı 😂
Bunu hiçbir acil doktoru söylemez
Acildeki doktor nasıl böyle birşey diyebilir ki çok çok iyi bir hekime göstermek lazım su toplamış olabilir belki başka bir sorun acildekilere doktor bile denilmez resmen yanlış tehiş koyup dünya kadar ilaç yazıp eve gönderirler
Acile degil poliklinige gitmeliler. Cerrahi ve uroloji incelemeli cocugu. Acilde bunu iki dk muayene edip anlayamazlar.
1,449,397 soru
23,804,064 cevap
317,590 kullanıcı