+1 oy
915 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından

Kızlar bana biraz moral verin lütfen bebeğim üç aylık ne gece ne gündüz asla uyumuyor çok huysuz ve mutsuz bir bebek hiç bişey yapmama izin vermez ne duş ala biliyorum ne güzel kıyafetler giye biliyorum sürekli pasaklı pasaklı geziyorum evin içinde iş desen bırakmıyor zar zor oğlumun ve kendimi doyuruyorum o kadar ne zaman geçecek bu durum üç ay oldu halada psikolojim düzelmedi o kadar zor bir bebek ki kendime gelemiyorum bugün arkadaşım bana dedi senin baştan aşağıya güzel bir bakıma ihtiyacın var çok üzüldüm çok ağladım çünkü gerçekten bebeğim hiç bişeye izin vermiyor eşim işten geliyor alıyor duş falan alıyorum 5 10 dk hemen ağlıyor bebek eşim bile başa çıkamıyor sürekli emmek istiyor sürekli göğsümde yaraları hala geçmemiş off çok zor zamanlar geçiriyorum içimi dökmek istedim umarım beni anlarsnz kızlar sadece salayarak uyuyor ve çevrem bana sen öyle alıştırmışsn diyor ama ne yapayım durmuyor sürekli ağlıyor ne yapayım kızlar gerçekten çok zor durumdaym

23 Cevaplar

0 oy
(1,229 puan) tarafından

Zamanla geçiyor ben rahat büyüttüm diyen çok nadir gördüm benimki de çok zordu 6 saat boyunca kucağımda bir yudum suya hasrettim ekmek sandviç eşimin agzima lokma soktuğu zamanı bilirim yemin ederim 14 saat boyunca (hastaydı kanlı ishal su gibi) kucağımdaydi en son hastane odasında kucağımda çocuk yere dizcokup hüngür hüngür ağladım okadar çok ki anlatsam roman olur ama şimdi iki yaşında her dönem ayrı zor ama elhamdülillah geçiyor duş meselesine gelince iki yaşını geçiyor hatta ama hâlâ en uzun duş 20 dk sürüyor gusül ile beraber 🤭 artık alışkanlık oldu herhalde hiçbir şeyi yavaş yapamıyorum o günlerden kalma alışkanlık yemeği bile alelacele yerim 

(162 puan) tarafından

İnan bende öyleyim ve bu günlerin bir an önce gitsin istiyorum 

(1,229 puan) tarafından

Geçecek inşallah merak etme 

(162 puan) tarafından

İnşallah canm

-Reklam-
0 oy
(1,587 puan) tarafından

Aynısını yaşadım ek olarak mama verdim sütüm yetiyo sandim yetmiyomus kızım bı uslu oldu uyumaya başladı. 

(162 puan) tarafından

Mama veriyorum zaten ekstra ama genede durmuyor 

0 oy
(2,272 puan) tarafından

Ya kardeşim bak oğlum 5 aylik. Ağlak bir bebek değil. Ama sallanarak uyuyor başından ayrılamıyorum ve sürekli de uyanıyor. Dediklerini aynen yaşıyorum. Kendimi öyle bir saldım ki gittim hem döküldüğü için hemde banyo da taraması vakit alıyor diye kalcamda olan saçlarımı kısacık kestim pratik olsun diye. Dışarı kombinim eşofman ve üzeri sweetsirt.  Hep aynıdır kombinim. Artık diyorum binadakiler başka kiyafeti yok mu diyecekler. Olmuyor işte zaten göbek de kaldı dolabımda bisey olmuyor alışveriş yapacak vakit ve istek de yok. Hep yorgunum Hep. Hiç birseye zaman yok. Bir de 5 yaşında kızım var. Cocuk agresif oldu iyice.  İlgilenemiyorum çünkü. Pencereden bakıyorum harika bir hava. Anneler almış bebeklerini gezdiriyor.kendime bakıyorum uykusuz yorgun. Evde yemek yok. Her yer dağınık besik sallıyorum.  Meme reddide başladı ayrıca. Saçlarım da aşırı dökülüyor. Psikoloji kalmadı bende de. Ama elden bisey de gelmiyor işte napalim illa ki geçecek bu günler. Geçerken çok şey de alıp götürüyor Ama geçecek illa ki

(162 puan) tarafından

Şuan beni anlattın gerçekten bende aynı durumdayım keşke bana yakın olsan 

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 1,445 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 490 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde nilay karasu22. (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 649 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,052 soru

24,081,081 cevap

331,213 kullanıcı

...