+2 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Merhaba kızlar doktorum daha beli olmaz bu haftalarda ama tahminim kız dedi ama pipi küçük olabilir veya içe gömük olabilir dedi net birşey söyleyemem dedi geçen hafta başka bir doktorda erkeğe benzetim dedi anlamdım böyle bir şey yaşayan oldumu olduysa sonuç ne oldu bide bebeğimi yorumlarmısınız kızmı erkekmi sizce  

image

6 Cevaplar

+4 oy
(5,961 puan) tarafından

Kız bu bebek çok belli. 

-Reklam-
+2 oy
(12,704 puan) tarafından

En soldakinde kız gibi görünüyor ama ortadaki üst taraftaki de erkeğe benziyor ayrıntılı ultrasonda tam belli olur inşallah sağlıkla gelsin 

+2 oy
(249 puan) tarafından

Canım değişiyor hiç belli olmuyor gorumceme de erkek dediler doğana kadar. Herşeyini erkeğe göre aldılar maviş maviş bir doğdu kız çıktı.. ama bende erkeğe benzettim seninkini

+2 oy
(1,811 puan) tarafından

Şu ikili fotoğrafın uzerindeki iki bacağın açık durduğu fotoğraf var ya oğlumda orada pipisi belirgin bir şekilde görünüyordu. Ama doktor bile net birsey söylemedi ise kafanı iyice karıştırmayalım. Alttaki ikili olanda da kordon kapatmış sürpriz yapacak heralde size annesi 

0 oy
(711 puan) tarafından

En üstteki kağıtta bacak arası çok belirgin. Haftası kaç yazmamışsin henüz gelişim evresi diyeceğim ama eli kolu bacağı ayrılmış baya net görünüyor. Bencede kız . 

(45 puan) tarafından

Burda canım 12 haftalık 4güünlük 

0 oy
(190 puan) tarafından

Erkek gibi  ama kız da olabilir banda 4 aylıkken kız dedi sonra gittim erkek dedi

(45 puan) tarafından

Merhaba canım seninkine neye göre kız dediki bacak arası boşmuydu bide

(190 puan) tarafından

Tipi yapısına göre demişti bacak arası kapalıydı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 914 göst.
5 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Minikkalp2736 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 649 göst.
21 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde BurcuKuzeyDeniz (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
18 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 244 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,375 soru

23,856,830 cevap

320,184 kullanıcı

...