Yaprak sarmasi hangisini tercih edersiniz zeytinyaglimi kiymalimi
Ben hep bol zeytin yagli yaptim
Kiymali hic yemedim sizce yapmaya degermi
Hatta yaprak sarmasına soğuk yemeği çok severim üstüne limon sıkıp etli olunca da soğuk yenebiliyor mu
Ben etsiz hiç yapmam. Etli daha güzel bence.
Zeytinyağlı seviyorum.
Demi hele sogukken yemesine bayiliyom canim yine istedi 😋
Eti kıymayı sarma da ve dolma da hiç sevmiyorum hep zeytinyağlı yaparım bayılırımmm❤️
Lahanayida mi zeytin yagli yapiyirsunuz deneyecem onuda
Evet kesinlikle zeytinyağlı dediğim de canım
Kuş üzümü ve fıstıklı olandan değil bol salçalı olandan❤️
Yok bende yemem uzumlu bol salcali baharatli limonlu olacak
Aynen canım harika😋
Sarma olsun benim olsun her türlüsüne razıyım 😅
Hadi kalkip saralim 😀😀😀
Saran beni çağırsa çok sevaba girer 😅😅😅
Zeytinyağlı tabiki nefret ederim içinde kıyma olan herşeyden
Bende yaprak zeytin yagli lahana da kiymali yaptim hep
Ben sarmaya da dolmaya da eti yakıştıramıyorum bence hiç güzel olmuyor
Dolma ya koyuyorum lahana kuru dolma vesaire yaprak hic yapmadim ama
Kiymasizini hic yemedim bende😁
Zsytinyagli değil kere yağlı hep yedim. Türk sarmasini cok merak ediyorum.
Biri davet etsede sarma yapsa yesek😁😁
Oyle ya. İkimizde gurbette ve ihtiyacimiz var. Seni bilmiyom benim gerçekten ihtiyacim var sohbet edebilcegim biriyle oturmayaz🥲❤️
Benim etrafim ful turk Allahtan sizin orda varmi turk
Hepsinimi saracak Siniz buzlugami koyuyorsunuz
Sumak bende koyuyom siz sumak eksisi koyuyorsunuz galiba
Buzluğa koyuyoruz canm sadece o pembe suzgecteki sarılacak evet tane sumak islayip suyunu koyuyorum ve üzerine limon dizip salçalı su da ekliyorum
alışmakla ilgili benim için sarma zeytinyağlı güzeldir. ama eşim de ağzına koymaz kıymalı olacak illa.
zeytinyağlı dediysem ege usulü değil
soğanı, domatesi, salçası falan olacak kuru kuru boş değil
Evet ben de bol soğanlı bol limonlu salçalı yağlı soğuk soğuk da çok güzel gidiyor
Ben bibere kıyma tavuk çok yakıştı yorum
Erzurum'da etli yenir hep yemek olarak hatta davet sofralarının vazgeçilmezidir çay saatine yapılırsa zeytinyağlı olur ama yemek yerine yenirse kesinlikle etli olur
Ben hep zeytinyagli yaparım etli hiç yapmadım
Sivaslilara hakaret gibi geliyo zeytinyagli 1 kg orta kalin bulgura 1 bucuk kg et olacak bacim
Siz sivasin neresindesiniz
Neden emeğe yazık olsun damak tadı sonuçta bana 10 kg kıyma koysalar yine yemem sevmeyiz yani herkes kendine göre yapar bu tarz yemekleri emeğe de yazık olmaz
Benim gorusum degil ananemin gorusu bizim memlekt etcil eti seven toplum etsiz anlamsiz geliyo
Ha ben her ikisini de seviyorm.ama etlisi tabi candir
Ananenin ellerinden öperim büyüklerimiz ne diyorsa kabulumdur
Rahmetli oldu kendjsi oyle derdi.hep biz cok yapardik zeytinyagli ben ikisini de seviyorm
Bol kiymali bol zeytinyagli :D
Kiyamli sicakken muhtesem oluyo. Yemek olarak yapiyosam kiymali yapiyorum.
Bayram da ya da misafir menusu ,cay menusu yapacaksam zeytinyagli yapiyorum. Soguk daha iyi oluyo zeytinyagli.
cogunlugun aksine bizim ic harcimizda kiyma ince bulgur vs olur zeytinyagli cok yapilmaz bizde kus uzumu vs sarmada tatlimsi bisi hic sevmem bende
bizin zeytinyağlıda da kuş üzümü tarçın vs olmaz. domatesi, salçası, baharatı dolu dolu yaparız
sagol baci benlil degil o sekil yaa afiyet olsun💕
Kuş üzümü tarçın Ben de sevmem
Sarmada zeytinyağlı dolmada kıymalı severim lahanayı da kıymalı severim o kadar uğraştığıma değmeli
Ben kıymalı severim bide afyonlular kıymalı bulgurlu yaparlar oda şahane olur ben evde sarma ve dolma türlerini hep kıymalı yapıyorum eşim kıymasız sevmez
Kıymalı sevmiyorum dolma biber de sarma da zeytinyağli bol salçalı güzel bence
Etliyi pisirdiginde ilk sicagi cikar cikmaz yemen lazim soguyunca zaten yenmez de isitinca da tadi degisiyo ben etli sevmiyorum ya ama zeytin yagli da hic yapmadim valla siviyagli yapiyorum
1,451,957 soru
23,837,216 cevap
319,173 kullanıcı