Kızlar 7 yıllık evliyim 11 yıllık beraberliğimiz var. İki oğlum var sezeryanla doğum yaptım. Kocam bana açık açık senin karnın sarkmış gögsün sarkmış, ellerin yaşlı eli gibi olmuş yüzüne bakım yapmamışsın dedi. Kendim zayıfım aslında ama sezeryandan biraz karın kaldı işte, bilirsiniz emzirince gögüslerde sarkar. Ve elimde zaten o kadar nazik bir elim yoktu üstüne kocama 7 yıl hizmet etti ellerim biraz daha kötüleşti kocam benim ellerimi evlenmeden önce defalarca tuttu gördü. Bu kadar *********alçak birini gördünüzmü benm kocam son zamanlar çok değişti. İki çocuk yaptır sonrada beğenme. O kadar zoruma gittiki kaç gündür kalbim ağıryo. Artık beni beğenmediğini bilyorumya yanına bile yaklaşmak istemiyorum öyle soğudum. Bide diyorki sen evlendiğinden beri çalışmıyorsun diyor ee ben nasıl çalışcam çocuk bakyorum. Biri 4 biri 1 yaşında. Kocam çocuklada çalışan ladınlar var diyor. Onun gözünde her kes mükemmel bi ben eksiğim. Keşke evlenmeseydim hep bekar kaldaydım diyorum. Şimdide iki çocuğumu bırakıp çalışamıyorum elim kolum bağlı. Siz benm durumumda olsanız ne yapardınız?