başlarda silik çıkabiliyor. ama yine de kanda yapsaydın keşke testi...
Kan cuma gunu test günüm cuma die yaptirmadim
hmm ben hep erkenden yaptırmıştım hatta önce kan sonra idrar testi yapmıştım ilkinde :)
inşallah sağlıkla ilerleyen bir gebeliğin olur
Bence kan tahlili ver canısı herşey netleşsin
Cuma günü kan günüm o yüzden bekliyorm
Hadi hayırlısı ile güzel haberlerle gelirsin gülüm
Amin ALLAH razı olsin inşallah
Amin ecmain kardeşim benim ❤️ ☺️
İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin seninle birlikte bizde heyecanla bekliyoruz ❤️
Çok teşekkür ederim canım ALLAH RAZI OLSUN
Hayırlı olsun, hamilesiniz. Silik olması henüz çok yeni olduğunu gösterir. Sabah uyanınca ilk idrarda test yapmanız en iyisi tabiki.
Çok teşekkür ederim sabah yapmadım şimdi yaptım test günüm cuma inşallah bebeğim tutunmustur bana
Tüp bebekte cnm hormonlardan dolayı cirf çizgi çıkması normal ablamda olmuştu kan verince çıkmadı en iyisi kan vermek
AA niye öyle olmuş ki benim ikinci tüp bebek denemem bu ilkindede idrar testiyle öğrenmiştim
O iğnelerin etkisi hormonları tetikliyor galiba ondan cnm
Anladım canim
Kizlar kan verdim pazartesi cikacakmis
Insallah vardır ki içimden bir ses kesinlikle var diyo Rabbım emeklerinin karşılığını versin canım
Ay amin RABBİM sesini duysun inşallah tüp bebek o kadar zorki hele de benim gibi eşi azospem olan biri için mucize
Ya inşallah tutmuştur bize haber verin ben de 5 yıldır tedavi görüyorum tüp Bebek yapmayı düşünüyoruz
İnşaallah tutmuştur RABB'İM emeklerimi boşa çıkarmasın benim ve herkesin inşaallah buraya yazacam kuzum inşallah güzel haberlerle gelirim
İnşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Amin inşallah
1,455,478 soru
23,883,848 cevap
321,452 kullanıcı