Moralinizi yükseltmek icn yada moralinizi yuksekken evde tekken işte. Bu tarz durmlarda kendinizi nasıl simartiyorsunuz
Markete gidiyorum canımın çektiği ne varsa alır gelirim ya da ararım yemek sipariş ederim anca öyle düzelir moralim 😂
Kahve içer müzik dinlerim
Yeni anne Tuğçe misin
O kim kız
Hemn kısır turşu çay offf ne iyi gidiyo hemn morelim duzeliyo
Kimse olmasa tek başına olsan da mi
Canım çekti kiz. Niyetliyim yarin yapayım:))
Ay hakkını helal et cnm ya @Kumralim34
@Mirmirmir evet cnm iki gün öncede yaptım iki yaşındaki oğlumla lop lop götürdük 😂😂
Canımın istediği tatlıları yaparım :)
Müzik dinlerim
TV izlerim uzanıp öyle
Kahve yaparim peripella kasiklarim 🤗 keyfi vaktiyse kuran falan okurum kaza namazi kilarim ilmihal çalışırım siyer dinlerim tefsir dinlerim vs vs moduma bagli
Kendime kıyafet alışverişi yaparım sonra bir yemek söylerim ardından bir kahve oh
Bebekten fırsat bulup kahvaltı yapabilirsem ağa da benim paşa da benim.
Ayni ben 😀
Cikolata yerim bana cok iyi geliyor
Uyusam şımarcam şu ara 🤣
Kahve birde çikolata keyfiiii 🌸🌸🌸
Arabaya biner giderim son ses müzik beni kendime getiririr
Yok eğer kesmediyse hemen bi tatlı yaparım
Şarkı açar deli gibi dansederim ayna karsisinda hemde. O güzelliğimi gormeliyim 🤣
Önce evimi temizlerim akşam yemegimi önceden hazır ederim ve akşama daha çok varsa bir film açarım bir kase noodle yaparım içeceğini tatlı mı alır yumulurummmm sjsjsjsjsj😂😋🍜🩵🩵🩵
Normalde cok bakim yapan biri deilim ara sira yuzume bisiler surup saclarimi acip tariyorum kendimi bakımlı hissedince guzel oluyo
Alışveriş ennnnn sevdiğim istediğim birşeyi alıyorsam benden daha mutlusu olamaz.
Son ses müzik dinlemek ve şarkı söylemek.
🤩
Cips cikolata abur cubur yerim:))
Makyaj yapıyorum düne kadar çok dertliydim ama bugün kararımı verdim makyaj yapıcammm süslenicem ruhumu aydjnlatıcam
Kahve içerim 🤣
Moralim bozuksa ne yaparsam yapayım pek düzelmez moralim
Hiçbir şey yapmıyorum moralim bozuksa can sıkıntısı iyiyse de keyifle oturmak :D
1,469,794 soru
24,077,403 cevap
331,006 kullanıcı