Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı 😁 ❤️ kayınvalidem ile kahve içiyoruz alayım bir anlık bakayım güzel anneler neler yapıyor dedim 🥹🫶🏻🩵 bu benden anlık 🙃
Afiyet olsun dostum iyi diyelim iyi olsun, yeni bitti işler eve gelince hiç oturmaya fırsat yok yemek temizlik çocuklar. Sen nasılsın
Teşekkürler canısı dostum dedin bir garip hoş oldu içim nedense Allah razı olsun 😅☺️🌺 Allah sana kolaylık versin inşallah canısı ❤️ bende bebemi uyutuyorum herkes uyudu bı ben kaldım ve beni bekleyen mutfak 😂
Yaaaa mutlu olduğuna sevindim ❤️ bizde çocuklar uyusun uyucaz hic bekleyemiyorum 10 dan sonra ki saatleri oysa bazıları için gece yeni başlıyodur yaşlandık mi nedir😁
Allah razı olsun inşallah ❤️ ☺️ ahahahah estağfurullah yaşlılıkla alakalı değil ki bu bazıları var erken yatmayı sever bazıları var geç yatmayı sever misal eşimi tanıdım tanıyalı hep erken yatar ben ise gece 1-2-3 gibi yatarım 😁
Saat şuan 6.40 kalktım çoktan erken yat erken kalk işleri hallet hastaneye işe git yıllardır böyle 😁 bebişlerin erken kalkmıyo o zaman
Bebisler erken kalkmıyorsa iyidir valla benimkisi daha sabah ezanından önce uyanıyor 🥹
1,500,942 soru
24,510,690 cevap
358,895 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın