+2 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Kızlar afedersiniz evelsigun gece eşim dışını çektirip gelmişti sabah da yastıklar yatak kan olmuş bende nevresim setini makinaya attım biraz yikansada lekesi kalmış neden anlamadım neyse arkasından onları kurutup yastıkları aleziyle çamaşır makinasına attım icindede biraz boş yer kalınca beyaz kumaş pantalonum vardı onuda attım bembeyaz çıktılar çamaşır makinasindan hiç bekletmeden kurutma makinasına atıp calistirdim bu sabahta baktığımda pantalon alezler sapsarı olmuş kuruyunca nedenini anlamadım alezleri cikarttm yastık yüzüde sararmış içinde de elyaflar vardı elyaflari cikarip öyle yüzü pantalonu hepsini makinaya atsam çıkınca kurutup elyaflari koysam nasıl olur pantalonum da yeniydi düzelirmi kızlar ya çok üzüldüm aklım makinada tkrr attım ama :(

3 Cevaplar

+2 oy
(1,219 puan) tarafından

Bulaşık parlatıcısı sararmış lekeleri geçiriyor bir dene olur inşallah 

(87 puan) tarafından

Yiaa saol cnmmm vevde az önce internette gördüm makinayı calistirmistim çoktan ama deniycem tkrr aynı ckarsa

-Reklam-
+2 oy
(680 puan) tarafından

Keşke pantolonu atmasaydin 

(87 puan) tarafından

Cnm duzeldiii bir kere yıkadım düzelmedi hemen bir damla Domestos koydum bir leğene küçük icinede kaynar su koydum karıştırdım hemdn pantalonu döktüm cikarttm tkrr sadece pantalonu attım makinaya eskisi gibi oldu utuledim hemen kaldırdım 

(680 puan) tarafından

Sevindim canım 

0 oy
(1,841 puan) tarafından

Benim tahammülüm yok öyle şeye yastığı bile atardım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde nrytmn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 156 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu