0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından

Merhaba kızlar dün kayinvalidem köyden geldi kaynım getirdi biraz hasta grip öksürük vitamin eksikliği varmış bizde görmeye gittik aksi gibi memlektten de kardeşim gelecek bugün ama ben yinede eşime davet etmesini söyledim ben kendim etmedim ama ..

Her neyse hasta ama hastayken bile gözleri sürekli benim üstümde çok rahatsız oluyorum sürekli inceliyor birde dedi ki kilo almışsın herhalde böyle iyi ama bundan daha fazla alma 😌 bilmiyorum beni rahatsız etti acaba çok mu hassasım art niyetliyim diye düşünüyorum sonra eşime döndü dedi seninde göbeğin gitmiş eskisi gibi yakışıklanmışsın filan ..

Ya bilmiyorum kayinvalidemin bakışları filan beni rahatsız ediyor birde hani mutfakta iş yaparken filan gelip bakmayı başında dolanmayı sever hiç gelmesini istemiyorum aslında erkek kardeşim de gelecek çok kötü denk geldi dizinde kayinvalideleriniz böyle mi ? Böyle şeyler dese tepki verir misiniz ? 

Gelirse kardeşimle nasıl ilgileneceğim 

6 Cevaplar

+3 oy
(3,199 puan) tarafından

Kayınvalidem nasıl olursa olsun eşimin annesi gelsin gitsin hiç birşey demem saygıda kusur etmem 

(105 puan) tarafından

Saygıda kusur etmiyorum ama beni çok zorluyor tepemde dolanması iş yaparken karışması bu tarz sözleri ne yapacagımı şasırıyorum böyle zamanlarda

(3,199 puan) tarafından

Biraz duymazdan gelin bence . Çok takılmayın 

-Reklam-
+1 oy
(1,474 puan) tarafından

Adı üstünde canım kayınvalide iyi kötü yorumlarda bulunabiliyorlar. Sen saygıda kusur etme büyüktür sonuçta . Zaten kaynanayı geçtim konu komşu bile artık gözleriyle süzüyor insanı 

(105 puan) tarafından

Çok rahatsız edici 😒 

Etmiyorum da işte zorlanıyorum

(1,474 puan) tarafından

Konuş olmadı söyle hani rahatsız oluyorum rahat edemiyorum diye belki yapmaz 

0 oy
(85 puan) tarafından

İnan ki benim kayınvalidemin bana dediklerinin yanında senin ki devede pire, eşin hatrına saygıda kusur etme kendi annemiz bize kilo almışsın yada mutfakta bizi izlese art niyet aklımıza gelmez boşver derim ölümlü dünya canım takma kafana biraz kalıp dönecek zaten inan ömürlük kalıcı olsa belki farklı şeyler söylerdim ama üç beş gün için kırılmaya kırmaya değmez   :)

(105 puan) tarafından

Haklısın canım belkide 🌸

0 oy
(26,650 puan) tarafından

İnşallah gelmez kaynanalar kapatılsın

(105 puan) tarafından

Güldürdün 😅

(26,650 puan) tarafından

Canımıza tak ettiler napim 🤣🤣

0 oy
(6,776 puan) tarafından

Ah keşke böyle konuşsa gelir başıma dikilir eşimin eski sevgililerini anlatırdı pislik bende sa lak kırılmasın büyüğüm dur diye sesimi çıkarmazdim şimdi diyorum ne AP.talmisim 

(105 puan) tarafından

Yani bu bildiğin kötülük 

(113 puan) tarafından

Su an bende ayni durumdayim acaba sen ne yaptın da rahata kavustun bize de soylesene:)))

0 oy
tarafından

Evet geliyor ay i şeyleri yapar herşeye bir cevabı var benimde ona var azaltti gelmeyi .

Kardeşine gelince rahatsız olursa gitsin evine 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 249 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 587 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy