+4 oy
318 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (198 puan) tarafından

Merhaba kızlar merak ettim internetten altın alanınız var mı bide aldıysanız ne aldiniz

11 Cevaplar

+2 oy
(4,048 puan) tarafından

ben almadım da eşim tektaş ımı internetten almıştı 

(198 puan) tarafından

Hem yok böyle burma kolye alan varmı onu merak ettim çünkü benim olduğum il de ve onların paylaştığı ildeki altın fiyatında en az 400 500 bir oynama var ondan merak ettim

(4,048 puan) tarafından

çoğu altın markası satıyor, trendyolda falan da görüyorum 

(561 puan) tarafından

Şehirden şehire altın fiyatlarında değişiklik oluyor.  Mesela Urfa olsun Mardin olsun buradaki altınlar daha ucuz olur sebebi ise altinin içindeki ham madde azlığından.  Mesela İstanbul da ki bir bilezik ile urfadqki bir bilezik sarı tonu olarak farklılık gösterir.  Her şehrin altın fiyatı farklı 

-Reklam-
+2 oy
(441 puan) tarafından

Ben aldım Instagram da Dicle Çetinkaya kuyumculuk tan aldım memnun kaldim

+2 oy
(519 puan) tarafından

Demin tredyola baktım cesaret edemedim çokta yorumlar iyi ama geçen gün bı bayan dinledim orda ticaret yapıyormuş sahte yorumlar çok varmış Trendyol ücret karşılığı sahte yorum yapıyormuş ama yinede en güvenilir site orası paran kasada sağlam sorun çıkmiyor hiç ama altın konusunda bilemedim

+1 oy
(763 puan) tarafından

Trendyol'da güzel bir araştırma ile sağlam bir satıcıdan alabilirsin hatta para üstünü bile gönderiyorlar gram farkı varsa ama işte yani ben olsam internetten almam alan var gördüm gayet de geliyor ama işte ben güvenemem şahsen onun dışında evimin tüm ihtiyacını trendyol'dan alıyorum her şeyini koltuk takımı mı dahi trendyol'dan aldım o kadar.

+1 oy
(22,975 puan) tarafından

Ahlatçıdan bilezik almıştım ama mevcut gram fiyatının üzerinde idi yanılmıyorsam 

(368 puan) tarafından

Ahlatci pahalı 

(22,975 puan) tarafından

İki sene önce falan almıştım ben şimdi nasıl bilmiyorum 

+1 oy
(6,868 puan) tarafından

Guvenemem kargocular pentiden gelen ic camasirlarini aciyor altini ne yaparlar sen düşün

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Ben alırım her zaman daha kolay gelıyor bana belırlı kıyumcularım var mesela yazayım onları da tuğrul kuyumculuk-özkonak kuyumculuk-topaloğlu kuyumculuk birde dicle çetinkaya kuyumculuk var  aldıklarım bileklik kolye küpe ajda bilezik vs aklına ne gelırse 4 yıldan bu yana bu şekilde alısverıs yaparım watsaptan fiyat sorarım resım atarlar anlasıp alırım sigortalı kargo ile de gönderim yapıolar indirimde yapılıyor 

+1 oy
(273 puan) tarafından

Ahlatçı storeden 80 bin TL ye yakın altın almıştım. Bende bir sorun oluşmadı 

0 oy
(9,865 puan) tarafından

Cok aldım Grm almiştım trendyoldan 

0 oy
(14,878 puan) tarafından

Kuyumcu Nurettin, bayargold bunlar iyi trendyolda. Külçe altın için nadir gold

0 oy
(213 puan) tarafından

Küpe aldım. Gayet memnun kaldim