+2 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından

2 oğlumda grip oldu gece boyunca burunları tıkandı ve nefes alamadılar bi büyüğü öksürdü bi küçüğü öksürdü bi büyüğü burnunu çekti bi küçüğü emzik var diye rahat nefes alamadı derken 6.30'dan beri uyanığım böyle bi gecenin ardından GÜNAYDIN hepinize bu arada büyüğe buhar, bal-zencefil karışımı verdim ama ne fayda balgamlı balgamlı öksürüyor

7 Cevaplar

+3 oy
(6,959 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sağlık ocağına götür balgam sökücü veriyorlar geçmiş olsun bende dün bebeleri götürdüm parka kısa kol giydirdim küçük nezle oldu ilaç fln verdim uyuyo inşallah iylesmistir yeni kurtulduk hastalıktan 

(72 puan) tarafından

Teşekkür ederim umarım sizin minnoşta hasta değildir

(6,959 puan) tarafından

Off sabahtan anne munum munum diyip duruyo😂😂burnu akiyo

-Reklam-
+2 oy
(22,270 puan) tarafından

Çok çok çok geçmiş olsun canım bizde cuma gününden beri aynı durumdayız öksürüyolar ateşli ortanca karnı ağrıyodu doktora götürdüm ilaçlardan bi parça iyiler şuan okulada göndermedim kekik suyu yap ballı pekmezle tereyağ erit ılık şekilde ver terlet üstünü değiş inşallah iyi olurlar ya kış boyu hiç hasta olmadılar

+1 oy
(868 puan) tarafından

Günaydın canım Allah şifa versin. Çocuklar hgsta olunca çok zor oluyor.

Benimde bebeğim gece yatırmiyor kızımı okula götürüp geldim yatağa geçtim uyurum birazdan çünkü sersem gibiyim 

0 oy
(3,706 puan) tarafından

Cok gecmis olsun canim biz yeni atlattik valla cok zor gecti daha da tam burnu bitmedi oksurugu de ara ara oluyo hamdolsun ben pekmez sirke limon karistirip verdim 3 ogun oksuruk tuttukca balli limon verdim bitki cayi yaptim bi cay bardagi icirdim buhar makinasini actim odayi nemli tutmak icin bi de sogana karanfil batirip koydum onun cok faydasi oldu denersen 

Ben gece 1de isim bitti 2de utudum buzluga poset poset pogaca borek yaptim bugun temizlik yapmam lazim ogleden sonra cocugu oyun alanına goturcekmisiz insaAllah isleri yetistiririm 

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Allah şifa versin çocuk hastalığı çok zor havalar da bi ısınanadı gitti, günaydın dostum günün güzel geçsin 

0 oy
(29,842 puan) tarafından

Geçmiş olsun şuan yoğun bir salgın var maalesef 

0 oy
(1,595 puan) tarafından

Eğer yapabilirsen burnunu serum fizyolojikle yıka ben kızıma öyle yapınca cok faydasını görüyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 747 göst.
1 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 189 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.