+2 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (1,215 puan) tarafından

30 haftaya merdiveni dayadım doğuma 8 haftam kaldı kızlar üst baş işi tamam. Sadece bezi, islak mendili, şampuanı kaldi. İlk oğlumda dalin islak mendili ve şampuanı kullandım bezde molfix sonra kullanma bidaha iyi değil o marka dediler. Bende buraya danışmak istedim hangi markalar temiz ve güzel ? Yardimci olursanız çok sevinirim🤎

15 Cevaplar

+2 oy
(4,901 puan) tarafından

Ebebegin butun urunlerini kullandim hemen hemen. Sampuan, islak mendil, bez. Hepsinden memnun kaldim. icerikleri de temiz diye biliyorum. Ya da islak mendil ve bez olarak sleepy de guzel

-Reklam-
+2 oy
(3,825 puan) tarafından

Mustela al bence direk 

+2 oy
(3,419 puan) tarafından

Ben o konuda biraz takintiliydim tuvalet eğitimine kadar sleppy bez dışında hiç bişe kullanmadım ıslak mendil de 1 yaşından sonraya kadar unibaby kullandım sonrası da hep marka Molfix falan market markası hiç kullanmadim 

+2 oy
(3,142 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Babyturconun Yenidoğan serisi güzel ıslak mendilde. Temiz içerikli. Ben bezi de baby turco kullanmıştım. Şampuanda da dalin gercekten iyi değil. Direkt temiz içerik olsun derseniz incia, siveno, ecowell, babyton bunlara bakabilirsiniz.

+1 oy
(6,928 puan) tarafından

Ecowel ürünleri kullanıyorum ben ıslak mendil de izotik su yada saf su yazanları alabilirsin bebek bezi kesinlikle goon premium soft al ben molfix Sleepy de kullandım çok kötü bez goon beyaz ambajlı olanı aynı prima kalitesinde

+1 oy
(28,353 puan) tarafından

Bende hep dalin ve molfix kullandım gayette memnundum canım 

+1 oy
(4,090 puan) tarafından

Bebek şampuanı kremi falan hepsi ben mustella aldim.

Islak mendille sadece uni bayb kullaniglrum bebek olandan

+1 oy
(5,862 puan) tarafından

şampuan incia

ıslak mendil yerine temizleme pamuğu 

+1 oy
tarafından

Bez ve ıslak mendil ilk kızım da sleepy kullandım. Bu sefer de aynı şekilde devam edeceğim. Hatta islak mendili hep 24lu paketi stok olarak aldım indirim oldukça çok iyi oluyor. Şampuan da uni babydi ama şimdi ecowel kullanıyorum. 

+1 oy
(4,891 puan) tarafından

Ecowell şampuan olarak temiz içerikli ama pahalı bütçen uygunsa kullanabilirsin

Sleepy ıslak mendil o da hepsi değil yenidoğan olan güzel kokusuz temiz bez olarak de molfix püre and soft derim

+1 oy
(179 puan) tarafından

Islak mendil popoyu kizartabilir. Benim bebegimin cildi cok hassas degil her turlu marka bez kullandik. Ama islak mendil aninda kizartmaya basladi. Hemen temizleme pamuguna gectim, 6 aylik oldu hala da sudocrem+ temizleme pamugu kullaniyorum. Hic pisik olmadi. Bezde de hassas cildi olmadigi icin o an neye denk geldiysem hangisi uygunsa onu kullandim. Sleepy, babyturco, purebaby tipleri ayni diger markalara gore kaliplari daha kucuk. Sleepy yasi buyudukce cis sayisi artti arada sizdirma yapti. Ama bionaturel olani iyiydi. Simdi bimden jenny and willy kendi bezini kullaniyorum memnunum. Arada bebemnatural kullandim o da hic sizdirma yapmadi. Gece de yatarken sadece prima kullaniyorum. 

Sampuan ebebekten buyuk boy unibaby almistim 900ml yarisina anca geldik. Her banyoda sampuan kullanmak zorunda degilsiniz cunku. Kullanilan miktar da cok az oluyor.

+1 oy
(6,159 puan) tarafından

Epey araştırarak aldım hijyen ürünlerini. Dalin asla kullanılmaması gereken bir marka. Çinko var içinde. Öyle az falan da değil. 

Mustela veya Siveno öneririm. Bez de Molfix Puresoft olan. Mavi değil ambalajı altın sarısı.

Yerli diye Sleepy, Babyturco'ya falan şans vereyim dedim de kağıttan hallice maalesef ürünleri.

Naçizane önerim bebeğinize güzel kokan şeyleri almayın. Dalin mesela. Kokan deterjan, şampuan, yumuşatıcı, krem bilin ki yüksek parfüm, alkol ve başka elementler içeriyordur. Bebeğin kokusu kendine yeter. Dalin kokmasa da olur.

0 oy
tarafından

Şampuanım bepanthol ıslak mendilim bebeland temiz içerikli ikiside

tarafından

Bez olarak prima ve Jenny willy kullanıyorum başta molfix ile başladım fakat 3 numaradan sonra çok sızdırmaya başladı bende jenny willy geçtim gece prima kullanıyorum

0 oy
tarafından

Bacım şampuanı dalin uni baby alma da ne alırsan al

0 oy
(1,625 puan) tarafından

İlk başlarda ıslak mendil kullanmadım yaklaşık 2 aya kadar temixleme pamuğunu suyla ıslatıp sildim altını yoksa cok fena pişik oluyordu daha sonra baby turconun Yenidoğan ıslak mendili ve bezini kullandım şampuan olarakta sebamedin yenidoğan şampuanını kullandım memnundum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 390 göst.
7 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde senemulucay3 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 456 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 281 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 694 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,536 soru

24,170,845 cevap