0 oy
625 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18,653 puan) tarafından
37 haftalık hamileyim ve bu 3 4 gündür kaşınıyorum. Vücudumda ufak ufak sivilceler çıktı ve cildim dökülüyor. Kız kardeşime geçen hafta u yuz teşhisi konuldu. Aslında tam olarak uy uz değil allerjik reaksiyonlar gösterdi biraz daha geç gitse hastaneye u yuz virüsü tamaman ele geçirecekti vücudunu bana da kardeşimden bulaştı galiba. Doktor kardeşime losyon ve merhem verdi acaba merhemden sadece kaşınan yerlere sürsem nasıl olur. Off sinirlerim bozuldu yaa umarım uy uz değilim. Uyu zsam bebeğime bi zararı olur mu acaba kafayı yemek üzereyim 

13 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
**** bulasici canm bilemedim valla nasil korunacagini doktora belirt cok gecmis olsun
(18,653 puan) tarafından
Gidecem yoksa düşünmekten kafayı yicem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Son haftalar da bnde de çok kasnti oldu hatta atım buraya dokdor korktu 39 haftada dogurttu beni resm atm bak

image

(18,653 puan) tarafından
Kendi mi dogurttu seni 39 haftalikta
tarafından
Evet canım gebelik alarjisi diye bişey varmış çok kasniordum özelikle baldır ve karnım gece olunca ta kasinamktan uyuniordum
(18,653 puan) tarafından
Benim de karnım kasıyor ama gece sırtım çok kaşındı
tarafından
Dokdoruna söyle canım kesnlikle Bi acile git kan tahlili yaprlr
(859 puan) tarafından
Benimde böyle olmuştu doktor karaciğer egzimlerin yükselmiş dedi 38 haftada doğuma aldılar beni suni sanciyla dugurdum
0 oy
tarafından
Bilgim yok kuzum geçmiş olsun
0 oy
tarafından
doktora gitmelisin belki alerji seninki
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Doktora sormadan birşey kullanma. Ben de hamileyken çok kasiniyordum doktor kilo almaktan demişti bir krem vermişti ama fazla kullanma demişti. Sonuçta vücut emiyor bebeğe zarar verebilir. Umarım **** değildir geçmiş olsun
(18,653 puan) tarafından
Umarım değil-dir teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Canım ben salgın var diye duydum annemden
(18,653 puan) tarafından
Evet öyle canım
0 oy
(482 puan) tarafından
Sen kafana göre ilaç alma canım gebelik allerjisi olmuşsun galiba. **** olmayabilir. Hafta olarak da müsaitsin belki doğum bile olur. Hemen dr git. Hem de 3 -4 gün geçmiş 
(18,653 puan) tarafından
Randevu aldım en erken carsambaya buldum
(482 puan) tarafından
Randevulu değil senin acil gitmen lazım. Kadın doğum bölümü olan bir hastane yok mu yaşadığın yerde.
(18,653 puan) tarafından
Cildiyeye randevu aldım 15 ine 16 sina kadın doğuma randevum vardı zaten
0 oy
tarafından
Kortizonlu olabilir onun ilaçları bence sende bir doktora git ona göre ilaç kullan hamilesin hamile olmasan neysede sıkıntı olur kortizonluysa ilaçlar 
(18,653 puan) tarafından
Kullanmadım canim randevu aldım
tarafından
En iyisini yapmissin canım çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Dha yeni arkadaşım bunun için doktora gitti oda **** oldum sandı enfeksiyon kapmış 
(18,653 puan) tarafından
Enfeksiyona bile sevinebilirim
0 oy
tarafından

Bendede olmuşdu metrin krem aldım önce banyo yaptım sonra onu sürdüm 1 haftada bitti gitti hemen git al bisey olmaz ama sen hamilesin tabi hemen doktora gidip bununla ilgili bilgi alıp muayne olmalısın 

(18,653 puan) tarafından
Randevu aldım canım en erken 15 ocak vardı aldım 16 sina da kadın doğuma randevum  var ilacı doktoruma da gösterecem
tarafından
Kaşınıyo mu genelde uyz geceleri uyutmaz bacaklarda kollarda birde karın bolgesinde olur çoğunlukla birde zikzak gibi olur derinin altında oldukları için gözle göremessin ama derinin içinden gittiği için yol gibi oluyo resmen sen kaşıdıkçada yönünü değiştiriyo ihmale gelmez yanlız çok geçmiş olsun bunun için acilede gidebilirsin eğer için rahat değilse
(18,653 puan) tarafından
Ufak kızım olmasa giderdim acile ama benden başka kimse nin yanında durmuyor o yüzden bırakıp gidemem randevu aldım yanimda götürüp gidecem
(18,653 puan) tarafından
Ilk defa dün gece çok kaşındı karnım kollarım bacaklarım özellikle sırtım
tarafından
Sen yinede bi görün  gidince çok geçmiş olsun
0 oy
(163,473 puan) tarafından
Cok gecmis olsun
0 oy
(17 puan) tarafından
Valla canim banada görümcem de gecti sonra eşime ve çocuklarıma dokrora gidip once teşhis koydur sonra tedavi uygula eger uyuzsa bide gecmiyo biz ailecek ikinci kez tedavi uyguluyoruz buda gecmezse napariz bilmiyorum kac ay oldu uyuzu yasayan biri olarak soylim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 668 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nneeeeehir (216 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 161 göst.
23 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 183 göst.

Kategoriler

1,474,901 soru

24,146,932 cevap

334,696 kullanıcı