+1 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (769 puan) tarafından

Diyelim ki eşiniz yurt dışında ev bakıyor kiralamak için ama emlakçılar çok fazla istediği için eşim iş yerinden tercüman bulup emlakçı gibi tanıtıp evi tutmayı düşünüyor bulunduğu ülkede bireysel emlakçılık çok fazla bende türkiyedeyim bu sırada bana anlattı tercümanla konuştum birlikte halledicez diye bende tepki verdim elin kızıyla birlikte ev mi turacaksın diye git milyon para ver emlakçılara yinede istemem dedim eşim bu işe yeni girdi daha ilk ayı sen ne ara samimi oldunda böyle işlere kalkışıyorsun aslında hiç bu zamana kadar böyle birşeyini duymadkm görmedim ama bu sefer bu durum beni rahatsız etti sizce haklı mıyım siz olsanız tepki verir misiniz yoksa gayet dinormal bir durum mu

2 Cevaplar

0 oy
(33,434 puan) tarafından

Tercüman illa kız mı olmak zorundaymış erkek bulsun onla tutsun insan eşine güvense de şeytan aklına girebilir böyle de bir ihtimal var asla kabul etmeyeceğim bir durum 

-Reklam-
0 oy
(1,491 puan) tarafından

Yani şimdi yabancı memlekette tercüman elin ayağın gibi oluyor, iki örnek vereceğim sana biri hastanede çalıştığım zamanlar çok iyi olduğum hastalarla bile benden daha samimi kırk yıllık tanıdık gibi olan kişiler vardı bunlar tercümandı, yabancı olup aynı dili konuşup onlara yardımcı oldukları için akraba gibi oluyorlardı, ikincisi amcam, Yurt dışına gitti bir işe girdi sonra oradaki tercüman ile ilişkisi sayesinde ortaklarının dolandırdığı ortaya çıktı ve iflastan kurtuldu, ha sonuç o tercuman şuan yengem cok tatlı kızları var. Yani bir hemşehri bir tanıdık bağı olusuyor arada anlatmak istediğim bu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
22 Aralık 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Lokumcum (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
11 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (1,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
17 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Turkuaz damla (2,579 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,494,770 soru

24,419,563 cevap

351,472 kullanıcı