+2 oy
92 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (901 puan) tarafından

Kızlar tatil yeri olarak nereye gittiniz ve nereyk en çok sevdınız. Ben sadece Balıkesir Erdek turanköy engittim çok beğenmiştim. Şimdi bakıyoruz aklımızda Datça, Didim, Tekirdağ, Balıkesir ocaklar,Avşa adası var hangisinş tercıh edelim 

5 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından

Mersin dışında her olsun çingene dolmuş mersin

(1,477 puan) tarafından

Sorma ya deniz olarakta en çok Mersin güzel ama derinlik anlamında birden derinleşmiyor anltaya Mersin’e göre birden derinleşiyor Muğla da aynı şekilde aniden derinleşiyor üç kere gittim ben ama en çok mersinin denizini beğendim sahil anlamında da çok iyi ama dediğiniz gibi şalvarla giren mi dersin kavga gürültü mü dersin iki sene önce günü birlik gittik bi daha otel dışı gitmem dedim 

(256 puan) tarafından

Biz otele gittikndunya para verdik rezillikti resmen

-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından

Biz hep antalyaya gidiyoruz ya ama ayvalik ve datca cok guzel diyorlar  didimde fena degil kucukken gitmistim

0 oy
(3,051 puan) tarafından

Sapanca güzel canım orda şenler butik otel var balayına oraya gittik çok sevdik. Bebeler büyüsün yine gitmek istiyoruz inşallah 😻

0 oy
(51 puan) tarafından

Marmaris tabi koycegiz felan gezdik cevreleri

Kusadasi

Antalya

Izmir yine icindeki cesme alacati gezdik

Bu sene esim canakkale tarafini dusunuyormus 

0 oy
(1,558 puan) tarafından

Ne varsa ocaklarda var 😂 fakirsek orayada gidiyoruz sanem hotel  tercihimiz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 266 göst.
26 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Dastan3 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 477 göst.
19 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
19 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
21 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hicrannn (1,315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,588 soru

23,806,327 cevap

317,688 kullanıcı

...