+1 oy
133 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (745 puan) tarafından

Kızlar hayırlı geceler hpv olan biri genital bölgeye lazere gidebilirmi bilginiz varmı? 

1 cevap

+2 oy
tarafından

Canım olursun ama bulaşıcı bir hastalık , karşı tarafı bilgilendirmen gerekiyor ki onlarda önlemini alması gerekiyor 

(745 puan) tarafından

Zaten bildirdim doktordan yazı istediler smear verdim sonucuna göre git derse gidecem yoksa kalacak kimsenin vebalini alamam

tarafından

Bu konuda çok haklısın , inşallah geçmiştir canım aslında her kadın muhakkak fark etmeden 1 kezde olsa geçirmiştir bu hastalığı . Ben bu yüzden kuaförde aynı ağda ile herkesi temizlemelerini yanlış buluyorum 

(745 puan) tarafından

Aynen hamileyken hastanenin tuvaletinden yada masalardan kaptım bklm ne diyecek 4.sene sigil oldu yaktırdım

tarafından

Hamileyken kapma olasılığı çok yüksek canım bende enfeksiyon yoktu doğum da alttan muayene olduğum zaman doktorum yoğun enfeksiyonun var neden söylemedin demişti ama ben hiç anlamamıştım , bana böyle bir açıklama yapmıştı hamileyken çok çabuk enfeksiyon kapılıyor demişti 

(745 puan) tarafından

Evet canım banada dedi idrar yolu enfeksiyonu ne çektim bide belirti yok doktor habire ilaç yazdı

tarafından

O ilaçların bir işe yaradığından şüpheliyim ben ya 😁

(745 puan) tarafından

Demi valla verince kullanıyoruz ne yapalım el mahkum

-Reklam-

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,436 soru

24,058,454 cevap

330,029 kullanıcı

...