+1 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (409 puan) tarafından

Kızlar burda bi kaç kez paylaşmıştım aile apartmaninda oturuyoduk sonra eşim anasının dibine taşınmak istedi eşyalarımı dağıtmış kiraya vermişler ailesiyle bende dövdüm polis çağırdım en sonunda ayrıldım 1 sene ayrı kaldım sonra çocuklar var diye mecbur barışmak zorunda kaldım babası herseye karışıyo annesi sürekli afra tafra yapıyo sinirlerim bozuluyo çocuklarımın üstünde söz sahibi bile olamiyorum cocuklarimla gezsem bile eşimi dolduruyo babası seninle gezsin diyo sürekli herseye muhalefet olma çabalarından bıktım artık 

Eşim olcak iğrenç kafasiza yazdım burda çocuklar için duruyorum benden uzak dur yazdım yanıma k.pek gibi gelme yazdım bide o da tamam yazmış 

3 gündür alkol aliyo gezmeye gidelim diyorum götürmüyo işe gitmiyo valla artık buz gibi soğudum ondan 

Bosanmayi düşünüyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Yok artık ayrıyken evi senden habersiz kapatıp anne babasının yanına taşınmak da ne demek üstelik aile apartmanındayken. Kusura bakma ama inanılır gibi değil bacım sen nasıl kafayı yemedın?

(409 puan) tarafından

Dövdüm sonradan onu 

Polis çağırdım 

Şimdide alkol almış pislik herif iki saatten beri kavga ediyorum onunla pişman olsun diye 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Çocuklar var diye barışmak zorunda kaldım bahane barismasayfinzi 1 sene önce kurtulmuş olacaktınız.

(409 puan) tarafından

Aslında ben barışmak istemedim çocuklar ısrar etti en son kavgada dedim ben barışmak istemedim çocukları gezdirip birakcaktim ama bunlar ısrar ettiler pislikler 

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Soğuduysan boşan canım tekrar içim almaz diyorsan ve imkanın varsa, ekonomik özgürlüğün hiç çekme.. 

(409 puan) tarafından

İşe girmek istiyorum ama benim paramı yemesini istemiyorum çok beleşçi ve ailesinden birisi hırsız paramı çalamasalar kartımı çalarlar 

Bende boşancam artık katlanamıyorum midem kaldırmıyo nefret ettim hepsinden 

(3,524 puan) tarafından

Valla canım böyle tiplerle ömür geçmez yazık değil mi gençliğine. Ha çocuklar açısından evet çok zor ve travmatik bir durum. Ama sen aslanlar gibi başa çıkarsın Allahın izniyle💪💕

(409 puan) tarafından
+1

Doğru diyosun canım bunları cekmektense boşanirim daha iyi çok sağol canım ❤️🙏

0 oy
(2,231 puan) tarafından

Arkana bakmadan topukla kardeşim 

(409 puan) tarafından

Öyle yapmayı düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 555 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,057 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 481 göst.
0 oy
8 cevap 443 göst.
25 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,964 soru

24,176,514 cevap

336,133 kullanıcı

...