Oğlum seneye 1.sınıfa başlayacak çok merak ediyorum özel okul fiyatlarını ne durumda acaba? Özel okula gönderenler hangi şehirde ücreti ne kadar fikir verebilir mi?
Ankara, aylık 20 bin istenildi, arti kirtasiye vs vs , ekstra 40 50 bini bulur.
Sonuç: devlete gonderip o parayla çocuğumu tatile, gezmelere goturmeyi tercih ettik. Uyum sağlamasına bağlı çocuğun ama Kreşe gittiği icin sorun yasayacagini sanmıyoruz
Evet çok mantıklı birşey yapmışsınız önemli olan doğru öğretmeni bulabilmek sanırım bu durumda.
Kesinlikle, eğitim disinda soygun gibi birsey bu 40 50 bine kitap ucreti mi olur. Allah evlatlarımızı iyi, basarilo, merhametli ogretmenlere denk getirsin
Anaokulu için görüştük Hatay merkezde açılması halinde yıllık 250 bin dediler kesin değilmiş ama 1. Sınıf 300 ü bulur diye tahmin ediyorum
Bina olarak canım daha korkuyu atamadım zaten birde kızımın orda saatlerce kaldığını düşünmek korkutuyor bakalım hayırlısı
Hatay'da hasar almayan bina kalmadı ki zaten yeni yapılan varsa oraya gönder bende hala atamadım o korkuyu kolay kolay da atılmaz zaten.
@Kahvelihuzur merhaba canım biz tayinciyiz 3. Sıra ya Hatay'ı yazdık. Hatay da durumlar nasıl. Yeni evler yapılmış diyorlar beni biraz bilgilendirir misin bildiğin kadarıyla.
Merhaba ilçelere mi yoksa merkezine mi geleceksiniz ona göre değişir ilçelere gelirseniz daha iyi durumda ev var ama merkez malesef kötü heryer şantiye alanı gibi daha yıkılmayı bekleyen binalar var mahkemelikler tozdan nefes alınmıyor sosyal aktivite malesef sıfır park bahçe sinema AVM vs kalmadı evler yapılıyor ama hak sahiplerinin şuan %40 ı yerleşti diğerleri bekliyor verilen evlerde doğalgaz su hepsi sıkıntı
Anladım canım merkez büyük ihtimalle ama tabi merkeze yakın ilçelerde de oturulabilir
Ay bu fiyatlar ne . Özel hoca tutsan daha iyi
Evet gerçekten çok yüksek ama şaşırdık mı şaşırmadık burası Türkiye gelir kuş gibi gider dağ gibi 🤷♀️
Valla eğitim bile zor olmuş ya.
7. Sınıfa gidiyor 120 bine yazdırdık bu sene burası küçük bi ilçe ama en pahalı okul büyük şehirlerde daha pahalıdır
İlkokula gidiyor ablamın iki çocuğu 1 çocuk 450 bin 900 bin ödüyor senelik okul kıyafetleri falan haric
Çocuğum için herşey değer ama bu fiyatlar Cook fazla bence
Yorumları okudum da aboo fiyatlara bak ben şok kırtasiye giderleri ve forma fiyatları ne öyle ya el insaf. Aylık taksid bile o kadar gözüme batmadı
Lise falan özel okulu anlıyorum ama ilkokul gereksiz masraf. Sonuçta devlet okulunda da çok güzel öğretmenler var. Erkek kardeşim devletu 12 yıl şuanda istanbul üniversitesindr, kuzenim de öyle hiç özele gitmedi, İTÜ de okuyor. Aylık 30 bin veremem, ali ata bak yazmayı öğretsinler diye
1,472,714 soru
24,114,807 cevap
333,182 kullanıcı