Buda benden
Körün gözü açılınca ilk attığı şey sopasıymış buda benden olsun.
Çok dogru bi söz hakkını arasan sen kötüsün içine atsan dert olur offf
Aynen öyle
El itini över, siz aslaninizaa kusur arıyorsunuz.
Bu ne güzel sözmüş :)
Bende çok sevdim
tatlim postunu silme dedim silmissin ustelik yazdini okuyamadim ne yazdin kac cocugun var yaslari kac yaa ben o postu okudum ve takintilu bi insanim nasi uyurum bu gece
Ay kusura bakma ya kötü bişey yazmadım göze bassam silinirmii yazdım hakkını helal et
bacim sen naptin ahaa migrenim tuttu benim ufacik cocuk okumuyo calisiyo oburune koyucak beslenme yok dedin ne bu trolmu gercekmi ne yasiyonuz bacim siz gercekse neden sosyal hizmetlere gitmiyosun trolse amacin ne
yok sen normal degilsin kesin trolsun trol dememe neden guldunki su durumda gulecek halinin bile olmamasi lazim
Trol ne demek bilmiyorum ki
Valla beni guldurdun yalanmi soyliyim
Travestlimi diyosun yoksa ayıp ama geecekten öyle dediyseniz
senin su yaptogina trol denir az onceki postunun ekran goruntusunu aldim cimer tarafindan sosyal hizmetlere yazicam ekranda aticam.
Yapabilrsin takibi de vallaha billaha bilmiyorum ne dediğini al sanada yemin
Tamam trollemek yalan söylemek imiş inanmak zorunda değilsiniz tabi ne diyimki size
Şaka yapmak espiri felan yazıyorda baktım şimdi ama ne alakası var ya gerçekten siz hiç zorda kalmamissiniz galiba
sama hic inanmadim o yuzden durumunu yazdim umarim kisa surede donus yapacaklar burdaki hesabindan ulasilir sana daha oncede butur bi olay olmustu o kisiyede sosyal hizmetler ve emniuet burdaki ip adresimden ulasmisti
Yapmak istediğini anlamadım ama yapabilirsin tabi herkes biseyler soruyo yada dert yaniyo sen yabancisin galiba trol ne demek bilmek zorunda mıyım onuda anlamadım zaten urfadada her sabah trol olarak selam veriyoruzya neyse yapabilirsin tabi istediğini
ben yabanci falan degilim konumuzda trol degil sana trolun ne oldugunu bilmek zorundasin falanda demedim konuyu saptirma 😏
Ne diyorsun bacım ozaman söyle
ben dedim diycemi okuyan herkes anladi sende safa yatma
Ben safa felan yatmiyorum laflarına dikkat et ne yapmak istiyosanda yap derdini anlamadim
tatlim senin derdin ne actigin post ne cocugum ac beslenmeye koyacak bisim yok diyosun ben trolmusun diyince saptirip travestlimi dedin diyosun ben yazmam gereken yere yazdim nasilsa ulasirlar sana hadi hoscakal
Duzgun yazabilirsin sen trol musun diyosun ne dediğini ne bilim ben okuma postlarimi okuma sen ben çocuğum açta yazmadım ayrıca bı anne olarak zorlandığını yazdım
trol yazdim tuttun onu travestli diyosun dedin simdide okuma postlarimimi diyosun sacmaliga bak yaa cattik resmen
Sende hoşçakal ama hakkımı yedin bişey demiyorum Allah var
Konu nasıl buraya geldi anlamadım ama uzatmayalım istersen ikimizde anneyiz sonuçta bişey demiyorum
eee biside deme artik
GÜVENMEK Mİ??
SADECE YARADANA...
Besle kargayı oysun gözünü diyeceklerim bu kadar kimseye yaranamazsın
Yarın göz açtırmayacak olanlar, bugün göz yumduklarımızdır.
Bir kanıtla kırk alimi yendim de , kırk kanıtla bir cahili yenemedim...!
Buda benden olsun
Gözünü kapalı tutana etrafın güzelliğini anlatamazsın
Muge anlidaki adam soylemisti dimi bunu 🤭
Aynen çok beğendim
1,487,240 soru
24,313,194 cevap
344,863 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın