Herkese iyi akşamlar nasılsınız canlar ?
Beni bilenler az çok bilir eşimle ayrıyız ben büyük halamda kalıyorum (anne tarafı halam) yaşlı birisi kendisi, insanlarla pek aynı evde yaşayamayan bir hala kendisi, zamanında çocukları vs, ayrılıp geldi kimse kalamadı, kalamıyor, bu tabiki herkesin kendi yapısı ile alakalı ben iki taraflı da dinliyorum sadece herkesi, gözümle gördüğüm dışında bir yargılama yapamam kimseye, bana kapısını açan da kendisi oldu bu süreçte Allah razı olsun, bu adamı çekene kadar gel gül gibi kal bende dedi (bebekken bana ve kuzenlerime bakmış), bende onunla kalıyorum vesselam. Çok detaya girmeyeceğim bir sürü şey var, bugün markete gittim canı ne zamandır bir kuru yemiş istiyordu onu aldım kızıma bana bir çikolata aldım ona da aynısından aldım geldim, sonra kızımı uyuttum kendisi TV çok yüksek sesle izliyor TV ayarı 73te, haliyle yüksek olunca bende kızımı uyutacagim için müsade istedim o da odasına geçti kızım uyurken banyoyu temizledim kuruyanlari katladım yeni çamaşırı yıkayıp astım, birde afedersiniz ekşili çorba ile mercimek yemeği yaptım sonra kızım uyandı salona geldi, beni odaya tıktınız çok bencilsin dedi, neden bencil diyorsun dedim çocuk uyuyo diye ses açamıyorum diyor, market olayını anlatmamdaki sebep markette dahi bize alıp ona almamazlık yapmıyorum, yani bencillik yaptığımı düşünmüyorum. Fakat neden ben sürekli kendimi sorguluyorum, bu durumda ben bencil miyim? Fikirlerinizi önemsiyorum şimdiden teşekkür ederim 💖