+3 oy
304 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,985 puan) tarafından

Dertleşelim ruh haliniz nasıl neler hissediyorsunuz? 

Ben tükenmişlik sendromu yaşıyorum çocuklarımı eşimi çok seviyorum ama herşeyden bıkmış bir haldeyim herşey batıyor sürekli yemek yap, temizlik yap başka hiç bir hayatım yok. 

Sosyal hayatım sıfır kiloyla başım dertte. Eşim sanki beni beğenmiyor sanki her an gözü dışarı kayacak gibi hissediyorum ruh halim çok kötü sürekli aklımda eşimle ilgili birşeyler kuruyorum kendimi çok yalnız hissediyorum yaşayan ölü gibiyim 

16 Cevaplar

+4 oy
(2,446 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

Şu ağaç gibiyim. Köklerim sağlam, yapraklarım bile var. Ama esen rüzgara, yağan yağmura karşı savunmasızım.
(279 puan) tarafından

Ben doğayı, topargi çok severim. Ben bu resme bakınca gönlüm ferahladi içim açıldı. Bakış acımızı değiştirip moralimizi yüksek tutalım. Hayat güzel, yaşıyoruz. Zaman geçiyor. 

(2,446 puan) tarafından

Fotoğraftaki aydınlık benim de içimi ferahlatıyor. Sadece her zaman aynı havayı yaşayamıyoruz. 

(279 puan) tarafından
+1

Sen sıkma tatlı canını. Ömür işte geçiyor.

-Reklam-
+4 oy
(2,530 puan) tarafından

Ayn su durumdayim 👉🏻(😔-☁️)-(😂-☀️)-(😭-🌧️)-(😐-🌨️)-(😡-🌩️) yani anlayacağın hava durumu gibiyim hep değişiyor 😶‍🌫️

(2,530 puan) tarafından

Yiaaa kıyamam sana canısı bide reglsin daha çok ruh hali değişiyor anlıyorum seni 🥹❤️

(1,191 puan) tarafından

Evet yavrum ya valla Ulaş hastalandı daha yeni uyuttum uyumak istemiyorum diye yıktı ortalığı bende uyutmadım artık arada böyle yapıyor zaten de uzun süre olmuştu hastayım o da hasta biraz zor geçiyor 

(2,530 puan) tarafından

Ayy kıyamam kız size ya valla rabbim ikinizede şifa versin ben şunu anladım bir anne hasta olunca vallahi tüm evin fertleri de yıkılıyor çünkü evi dimdik ayakta tutan Annedir kadındır 💜🌺

(1,191 puan) tarafından

Kesinlikle öyle yasminim benim annemde mesela hasta olunca bizde ne yapacağımızı şaşırırdık hani onun dimdik olması bile yetiyordu benim 2 koca danam da öyle ben hasta olunca elleri ayaklarına dolanıyor biri 28 yaşında biri  28 aylık 😂

(2,530 puan) tarafından

Vallahi öyle yaa Allah tüm anneleri korusun onlara her daim güç kuvvet mutluluk huzur versin inşallah 🤲🏻🥺❤️

Ee evin ana kraliçesi sensin canısı tabi ister istemez iki erkek adamda seni arar onlar için çok değerlisin 😌👸🏻💜

+3 oy
(7,095 puan) tarafından

Hahahahha anlık ruh halim 

image

(25,722 puan) tarafından

Hamişş nasılsın 🌹

(7,095 puan) tarafından

İyi şükür ♥️bu gün kalp atışlarını dinledim 🥹🥹 elhamdülillah her şey yolundaymış kist varmış sadece o şiddetli ağrı yapıyor bide bulantılarım arttıkça artıyor 

(25,722 puan) tarafından

Ayyy minik bir can rabbim ne büyük. ❤️

Ee annesi bulantı olur tabi dünyaya bir insan gelicek. 🌹acaba nazlı bir kızmı,cesur erkekmi gelcek ayyy ne güzel heyecanlar

Merak etme canım inşallah sorun olmaz kistler. Hersey yolunda gider sag salim dogsun bebis inşallah. 

(7,095 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🌸 ben kız istiyorum ne yalan söyleyeyim ama Rabbim hangisini nasip ederse baş göz üstüne 

(25,722 puan) tarafından

Cok normal canim.  Kim istemez her iki meyveden tatmayi. Rabbim nasip etsin inşallah ❤️

+2 oy
(9,683 puan) tarafından

Al benden de o kadar hayatta birilerine verdiğim değer kadar değer görmediğimi hissediyorum bende 

(1,985 puan) tarafından
+1

Eşimle ilk evlendiğimiz 1 seneyi çok özlüyorum 

Dışarı çıkıyoruz zayıf birini gördüğümde eşim bakıyormuş gibi hissediyorum daha bir sürü kuruntular

(9,683 puan) tarafından

Neden böyle hissediyosun ki bakım yapmaya vaktin olmadığından mı ya da yaptığın halde mi böyle hissediyosun

(1,985 puan) tarafından
+1

Tek moral bozukluğum kilo bütün ruhsal, sosyal her konuda beni çökertti değerlerim kötü kilo veremiyorum bir türlü diyet yapamıyorum eşim gözüme batıyor 

+2 oy
(1,130 puan) tarafından

Duygusuzum şuan ne hissetigimi bilmiyorum 

(1,985 puan) tarafından

Bende çok doluyum çok şey hissediyorum 

(1,130 puan) tarafından

Hayat devam ediyor 

+2 oy
(25,722 puan) tarafından

Ben bazen kendimi anliyamiuorum. Bazen morelim yukseklerde olurken birden cokuyorum. 

Genellikle cok şükür morelim tavan olur. En yuksekte. 

Bu yüzden düştümü hemen kötü hissederim kendimi. 

Onun dışında eşimle iyiyiz öyle kavgamız olmaz.

Sosyal hayatim kizim esim ben . Parka gidiyoz alisverise resterona. Bunlar sadece. Her gün mutlaka cikariz. Eşim nadir gelir pazar olduğu zaman bizimle. 

(2,357 puan) tarafından

Bence sen gurbettesin mutlu iken annen ailen arkadaşların aklına gelince çöküyorsun🥲

(25,722 puan) tarafından

🙁

Bak nasılda doğru bildin🥺 yüzde 90 sebebi bu

(2,357 puan) tarafından

Özlem zor be  şekerim. 

Zaten özlem kötü birde gurbet eklenince 😥😥

Sende benim gibi duygusal hassassın 🥹

Yaz geliyor gitmez misiniz ailene 

(25,722 puan) tarafından

Malesef oyleyim. benim kızım huysuz olduğu gunler kötü oluyorum. Yalnız oldugumu hissediyorum daha cok. Anneozlemi yanimda olsaydk yardim ederdi falan ust uste geliyor hersey. 

Gidicem inşallah yaa haziran ya temmuz ayında 🥲🤲🏻

+2 oy
(82 puan) tarafından

Az bile anlatmışsın senden farkım yok hatta geldim buraya belki moral bulurum ruhsal çöküntüden çıkarım  bi baktım benim gibileri çok:))

(1,985 puan) tarafından

Daha uzun anlatıcaktm da kimse okumaz diye kısa tuttum 

+1 oy
(1,504 puan) tarafından

Tam bi borumb.kkkk

+1 oy
(8,746 puan) tarafından

Genelde iyiyimdir ama şuan berbat arabanın sol tarafını sürttüm baya canım sıkkın başım çatlıyor ağrıdan valla 

+1 oy
(1,525 puan) tarafından

bende biri dokunsada aglasam ama aglamiyorum 

+1 oy
(279 puan) tarafından

Çocukluğum kötü geçti. Ama şu an yaşadığım her ana, sahip olduğum , baktığım her güzel şeye şükür ediyorum. Allah'a şükür ettikce dahada rahatliyorum. Sağlığım yerinde, dertlerim azaldı. Günlerim rutin sıradan, hamdolsun. Çok kötü günler geçirdim ve hepsi bu güzel günler içinmiş. 

+1 oy
(3,389 puan) tarafından

Yapayalniz biri nasilsa o kadar ist4

+1 oy
(3,083 puan) tarafından

Bu hale nasil geldin sen 

(1,985 puan) tarafından

Sorunlar birikmişlikler 

+1 oy
(1,494 puan) tarafından

Ruh halim b.....b.o.k :) hissiyatsizim. Hissisz olmaktan mutluluk duyuyorum şu sıra. İyi geliyor. Rutin nimettir evet ama bende sıkıldım bıktım uyan yat aynı donguler. Kızımla eğlenmeye onu mutlu etmeye uğraşıyorum başka bı amacım yok 

+1 oy
(2,898 puan) tarafından

Hergun baş ağrısı ile uyanıyorum 

+1 oy
(4,544 puan) tarafından

Bu aralar çok bunalmış hissediyorum tayin isteyecem çocukların yeni duzeni nasıl olur düşündüğüm için adım atamıyorum burda hiç mutlu degilim hic hemde 

İlgili sorular

+3 oy
18 cevap 497 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (21,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 588 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 634 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Annesinin kuzusu09 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Emine S (18,042 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,084 soru

23,812,724 cevap

317,922 kullanıcı

...