Kızlar iyi akşamlar ben doğum yapalı 42 gün oldu bu arada normal doğum yaptım dikişim falanda yoktu doktor 40 gün ilişki yasak dedi ama ben onu biraz daha uzatmak istiyorum sizce normalmi bu durum hem psikolojik hemde fiziksel olarak
normal dogursam ben bile korkardim heralde .😂😂sezeryan olunca no problemooo
ilk geceyle ayni oluyo tecrubeyle sabit
Evet buna katılıyorum hatta bir süre ilk gece gibi devam edebiliyor
Dikiş oraya mi atiliyo ne alaka ilk geceyle dikişsiz geçiren de var inşallah herkesin öyle geçer o zaman
Kiz tabi dikiş oraya atılıyor bebek oradan çıkıyor sonuçta. Ama çok kötü olmuyor kayganlastirici kullanılabilir mesela
baska nereye atilicak dikis🤣🤣🤣 bacim bi dogur gari tık yokmu daha sende
Bekar hayatınami dönüyoruz 🤣🤣 tertemiz kızı yerini sevdi gelmiyo bugünde dogurmadim 39+4
Korkmana gerek yok canım doktor tavsiyesi de 40 gün zaten. Kanaman bittiyse dikişinde yoksa bir sakınca yok.
@Asliibl dalga geçmek istememiştim biraz güldürmek istemiştim sadece kusura bakma. Çoğu zaman bu şekilde cevap vermem ama bugün sana denk geldi. Kendine dikkat et
4 kilo çocuk doğurup dikiş olmaması imkansız yaa ben 2 doğumda da 3 buçuk kilo çocuk dogurdum ikisinde de oldu heleki 2 incide herp yirtildim 10 a yakın dikişim oldu çok şaşırdım dikişin olmamasina
@Asliibl Ne demek rica ederim kardeşim Allah yardımcın olsun inşallah ❤️ ☺️
4 kilo çocuk ve dikişsiz maşallah bence bi sıkıntın kalmamıştır genelde dikiş acısı olur dikiş yoksa bir problem olmaZ ama seninki psikolojik bence . Eşin anlayışla karşılıyorsa bekle tabi bana birazdaha zaman ver de.
Evet herkese tuhaf geliyor bende sıkıntı olmadı ama bebeğim kanalda sıkışınca bı kolunu diğer kolu gibi kullanamıyor olan bebeğimin koluna oldu malesef
40 gün sonra ilişkiye girebilirsin tamamen iyileşme sürecini bile gecmissin dikişte yoksa korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum
Yani 40 günden hemen sonra ilişkiye girip zorluk yaşayan oldumu peki yoksa eskisi gibi mi oluyor bide sanki ben tuvalete çıktığımda bile ağrıyor gibi hissediyorum da bence öyle hla agriyordur
Ben daha doğum yapmadim ki canım doğum yapanların tecrübesini alsanndaha iyi bir yakınına falan sorsan ama benim bildiğim 40 çıktı mı bir sorun olmuyor ben öyle yapacağım yanı dikislerinin 40 günde iyilesmeme durumu bile yok
Ben 70. Gün anca yaklaşabildim
Bende 2 ay sonra düşünüyorum:)
Benim şimdi 42 gün geçti 1 ay daha beklesem sorun olmaz :D
Sezeryan oldum 75.gün,yanaştım:))
Yok canım gayet normal açıkçası biz kırkı doldurduk üstünden bayağı da bir zaman geçti sonra birlikte olduk benim de normal doğumdu
Doğumdan sonra uzun bir süre bende istememiştim ne olur olmaz diye psikolojik olarak istememen de doğal tabiki
Ben 2.5 ay bekledim. Sezeryan olmama rağmen. Anca hazır hissetim kendimi.
Bencede doktora gidip kontrol olmadan yapma derim nolur nolmaz
10 ay bekleyen biz sessizce terk ediyorum 😁
Dikiş süreci bir saatten uzun sürmüş biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, iç dikişlerin pek bi etkisi yok o anlamda şayet düştülerse, ama dış dikişler var ya o dış dikişler, ah o dış dikişler....
Benim dikişlerim vardı 43.gün çok korkarak ilişki olmuştu ama hiç tahmin ettiğim gibi acı ağrı vs olmamıştı tamamen iyileşmişti sende dikişte yokmuş çoktan iyileşmiştir
Anormal olan ne ben 40 gün kontrolüne gıttıkten 15-20 gün sonra kendimi ancak hazır hissettim oda 8 iç 4 dış dikişle korkuyordum ağrı sızı 2-3 ay oldu
Maşallah dikiş olmaması büyük lütuf. Bende fobı oldu artık dikiş. Herkesi kesip dikiyorlar yaa. Sizin nasıl oldu da kesi atmadılar
Bilmiyorum ki niye atmadilar bide 8 cmle doğurdum ama olan çocuğuma oldu malesef kesik öyle güzel bişey ki aslında kimse bunu bilemiyor bana zarar vermediler ama çocuğum kolunu diğeri gibi kullanamıyor şuan fizik tedavi görüyoruz
1,470,866 soru
24,091,239 cevap
331,757 kullanıcı