Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı 😁 biz üvey görümceme geldik şuan çay içiyoruz bebemde uyudu biraz keyif yapayım dedim 😏❤️sizler de atın anlık hele leee hadi bahalimm 🙃 🩷
Afiyet olsun canım sohbetiniz bol olsun
Bizde kocamla çay içmeye gidicez şimdi normalde arkadaşla gidecektik misafiri geldi eşimde beni bekleyin o kadar hazirlanmissiniz dedi çıkıyoruz şimdi
İkizzin resmen büş 😁😁
yyuh ama insan bu kadarda kendine benzetemez benimkilerin benle gram alakasi yok
Teşekkürler ablam bide maşallah yaa paşaya aynı sen ikizini doğurmuşsun ne güzel bir kare maşallah sübhanallah 😍🫶🏻❤️ sizede şimdiden afiyet olsun 😘
Oyyyşş verene kurban yaa maşallah maşallah tatliş uykular bebişe 😘🫶🏻🥹 teşekkürler canısı 😘
Sağol canım 🥰🙂 rica ederim 🙂
🥰🥰🫶🏻
Bizde defnemle bir sokak havası alıyoruz
Oyyyşş gözlere gel maşallah yaa Allah bağışlasın inşallah sizede iyi vakitler dilerim 😘🥰😍
Aleyküm selam bacı gııı çekirdek çitliyorum bende çorba yaptım esra erolu açtım fatih konusu için bakalım kim katili
Afiyet olsun ve iyi izlemeler gııı 😁 ❤️ inşallah bulunur katil
İnşallah ya yazık
Amin amin amin
Sen üvey dedin ki kız özellikle 🤭
Bende sabahtir temizlik yapıyorum şimdi yemeği yapıyorum yedikten sonra eşimle markete gidecez ☺️
Ismi yok mu da üvey diye belirtiyorsun kız :)
Sjsjsjsjsjs ismini versem tanican mi kız 😂😂❤️
Bana değil annene 😉😂
Üvey dediğime bakmayın valla kendisini çok severim ablam gibidir sadece ağız alışkanlığı annemler hep soruyor hangisi diyince bende üvey diyorum ee malum üç gaynana var bende seç beğen al 🤣🤣🤣
Kadın hangisinin ismini aklında tutsun kiz 11 tane görümcem var 🥹
Afiyet olsun.bende eşimi bekliyorum gelsin yemek yiyecez inşallah 🌼
Teşekkürler canısı 😘 sizede şimdiden afiyet olsun ❤️
1,450,128 soru
23,813,432 cevap
317,967 kullanıcı