+1 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından

Sizler de eşinize aile sorunları farklı nedenler olsun eşinize anlatırmısınız. Kaç gündür kendimi çok üzdüm neden eşime anlattım diye aslında hiç anlatmazdım hep gizli kalırdı ama Bi yerden sonra insan biriyle paylaşmak içini dökmek istiyor gurbette olunca kimse de olmayınca artık biriyle konuşmak  istedim 10 yıldır evliyim gerçekten eşime hiç yansıtmaz anlatmadım demektir Bi yerden sonra artık tak ediyor

12 Cevaplar

+2 oy
(3,100 puan) tarafından

Benim canım sıkılsa bişeye üzülsem eşim hemen anlar ve ben anlatmayana kadar peşimi bırakmaz olması gerekende o zaten çünkü eş senin diğer yarindir derdinle dertlenecek sevincinle sevinecek 

(206 puan) tarafından

Evet öyle tabiki ama neblim sonra dan başıma kalkamıyorum bişey dermi diye hep içim de tutarım için için aslında üzülürdüm hiç belli etmezdim gurbette olunca da bunu derinden yaşarım 10 yıl demekki artk Bi şeyden sonra tak ediyormş

(3,100 puan) tarafından
+1

Canım senin yaptığın sana zarar içine atmak her türlü hastalığa kapı aralar ama eşinde yüzünü vuracak biriyse anlatma daha iyi sende burada paylaş sevdiğin yakın hissettiğin biri varsa anlat için rahatlasin

-Reklam-
+2 oy
(2,363 puan) tarafından

Asla anlatmam çünkü yüzüme vurur yetmez anasına yetiştirir o yüzden demem bazen kızımı parka götürünce tanimadigim biriyle konuşup anlatmak daha gzl geliyor sen onu dinlersin oda seni sonrası bir daha birbirinizi gormuyorsunuz en iyi tarafida odur

+1 oy
(614 puan) tarafından

Eşimin yüzüme vurmayacagini bilseydim kafama kalmayacağını bilseydim bende anlatırdım inanın eşinden başka yakını olamaz ama oda bilene

(206 puan) tarafından

İşte canım bende hep bundan korktum çok yanlızlık çektim bu yönden 

+1 oy
(959 puan) tarafından

Hiç anlatmadım canım arkadasima anlatırım çok şükür aile içi sorunlarımda olmadı annem tarafından ama eşim bı sıkıntı olunca bana anlatıyor mutlaka 

(206 puan) tarafından

Ya benle alaka degil aile meselesi mesela kız kardeşlerm gelinler falan olan meseleler bende bu konuyu duyunca üzüldüm kardeşlerime yapılan şeyleri yoksa benim de ailemle gayet iyiyim onlar canm dertleriyle dertlenmeyen üzülüyorum işte

(959 puan) tarafından
+1

Yani anlatılacak biseyse eğer anlatırim sertleşirim yani eşimin yanlış anlayacağı bir konu değilse eğer insan bazen acaba doğrumu kendi ailesi diyemi savunuyor diye düşünüyor çünkü genel olarak anlatmam ben 

+1 oy
(2,255 puan) tarafından

Herşeyi anlatırım ve onun ailesi ile ilgilide bilmek isterim sonuçta ama bana karşı kullanırsa anlatmam bende kullanmam ama kullanırsa zaten kişiliksiz birisi olur gözümde 

0 oy
(1,566 puan) tarafından

Anlatırım ailemle pek sorunum olmaz

(206 puan) tarafından

Benim de olmaz canm benle ilgili mevzu degil zaten kız kardeşlerimle gelenlerle ilgili Bi konu kardeşlerim annem babam üzülünce bende dertleniyorum ister istemez üzülüyorum şükür ailemle sorunum yok

0 oy
(6,290 puan) tarafından

Usturur kocakarı gibi dertleşelim dedikodu yaparım müsellenecek şey var ama söylenmeyecek şeyler var

(206 puan) tarafından

Öyle tabiki canm

0 oy
(401 puan) tarafından

Ben anlattım itten köpekten pişmanım  hepsini yüzüme vurdu rabbime havale ediyorum 

(206 puan) tarafından

Ya kötü olmuş canm anlayışlı Bi eş olduktan sonra aslında Bi sıkıntı olmuyor ama. Bende anlattım ama beni gayet güzel dinledi rahatladım da

(401 puan) tarafından

Bı çıkmaza girdiğinde bir güzel yüzüne vuruyor güzelce benimkide dinledi sorun orada değil ki

0 oy
(701 puan) tarafından

Bizim esimizle birbirimizden başka kimsemiz yok ben herşeyi anlatırım. Öyle sır saklama sorumluluğunu falan sevmem. Eşimle konusurumki dertesirim dedikodu yaparız. Sohbetlerimiz güzeldir çok şükür. Başıma bı olay gelse bı sorun çıksa gizli saklimiz olmadığı için beni savunur. Doğruyu olanı bilir yani. Hatalarimizdada birbirimize söyleriz. Allah her kula iyi güzel hayırlı eş nasip etsin.

(206 puan) tarafından

Ne kadar güzel canm aslın da böyle olmak lazm aslın da eşim de bana herşeyini anlatır aile olsun iş olsun asla gizlemek ama ben yapamıyorum çünkü korkuyorum başıma kalkarmı diye eşim sinirli ters Bi insan ondan çekindim 

0 oy
(3,216 puan) tarafından

Anlatma ne esimle olan sorunlarimi aileme ne ailemle olan sorunlari esime anlatirim

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Ben anlatmasamda o hal hareketimden bişey olduğunu anlar aklında senaryo kurmaya başlar herkese bilenir sonra . Bende kimseye bilenmesin diye anlatırım o da dinler beni yatıştırır sonra beni karıştırma aşkım senin ailenle aranda deyip sıyrılır 

0 oy
(8,984 puan) tarafından

Şükür çok sorunumuz olmaz oluncada eşin anlıyor ne oldu ne oldu diye bırakmıyor anlattıklarım oldu hiç pişman etmedi başa kalkan biriyse anlatılmaz 

İlgili sorular

+4 oy
19 cevap 434 göst.
+2 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
+2 oy
7 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,455,659 soru

23,887,029 cevap