+2 oy
481 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,285 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Ben bugün güzel ve yorucu bir gün geçiriyorum 

Sabah arkadaş kahveye geldi onun ardından diğeri kahvaltıya geldi  

Tamdışarı kaçacaktik onun misafiri geldi bende hazır giyiliyim adamı beklim beraber çıkalım dedim 

O ara dolaplara gireyim dedim demez olaydım çıkamıyorum 

ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM ÇOK KIYAFET ALMAYIN BİR ÇOĞU GİYİLMEDEN ÇOCUK BÜYÜDÜ VE BEN İKİNCİ POSTA KALDIRIYORUM VE BAŞKA ÇOCUKTA YAPMİYCAM 😱😱😱😱 

yardım sever hanımlar el atın bana bı sgra arası verdim bı selam verem dedim 

Görünmeyen yerlerde var ona göre gelin 😱😱😱😱😱

image

7 Cevaplar

+4 oy
(12,272 puan) tarafından

Bende birşey oldu sandım 🤦‍♀️

(12,272 puan) tarafından

Rabb'im hakkını bırakmasın canım  benim 🤲

Benim ise küçükken kalça çıkıkligi vardı ameliyat olmuştum ama şuan ciddi kireçlenme olmuş ve kalça protezi ameliyatı olmam gerekiyor 

Eğilemiyirum corabimi giyemiyorim hatta ağrının şiddetli olduğu zamanlarda çok Zor yürümeye başladım ve denge kaybı yaşıyorum 

Ayağım bir halının yüksekliği kadar bile kalkmıyor bir şeye takıldığımda yere düşüyorum 

Ameliyat için gün aldım ama protezler yurt dışından geleceği için 4 aydır bekliyorum  ev sahibi evi sattı yeni sahibi süre verdi 

Ev arıyorum 

Oğlum ameliyat olacak 

Hepsi üst üste geldi  ev bulamıyorum 

Taşınıp sonrasında ise sağlığımı yoluna koymak için adım atmak istiyorum 

(163,183 puan) tarafından

ooyyy kozalagim allahim yardimcin olsun

(12,272 puan) tarafından

Sağol canısı ❤️

(6,285 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım 

(12,272 puan) tarafından

Sağolun kızlar ❤️ teşekkür ederim 

-Reklam-
+3 oy
(13,223 puan) tarafından

Bide benin anligima bak kız 😜yeni ev temizliği kapıları siliyorum 

image

(6,285 puan) tarafından

Beni boş ver bacı ben sana yardıma geleyim senin için benden de zormuş Allah yardımcın olsun

(13,223 puan) tarafından

Amin bacım amin çok iş var her yer çok pis inşaat temizliği aşıri zormuş yarında devam etcez asla bitmez çünkü 

(6,285 puan) tarafından

Bilirim bilirim canım iki kere inşaat sonra ev temizledim daha önce

(13,223 puan) tarafından

Ayy vala imkanım olsaydı temizlik şirketine verirdim hayirlisiyla birbitse yerleşsem

+2 oy
(1,198 puan) tarafından

Tam senlik doğum postu var, düşünceleri farklı çok insan var gel sende el at😁

(6,285 puan) tarafından

Hangisini diyorsun 

(1,198 puan) tarafından

Nasıl doğuracağıma ben karar veririm diye bi bayan post açmış o. Sezeryan zorunlu olmadıkça yasaklanmış, oldu olacak başımızı beklicekler yakında saçmalığa bak

(6,285 puan) tarafından

Ay bacım vallahi daha ilgilenmiyorum çok doğru karar bana göre normal doğumda birçok hastalığın önüne geçiliyor iki kez devlette zaten keyfi sezeryan yasak özellerde keyifli sezeryan yaptığı için para için milleti kestiği için çok normal bir şey

(1,198 puan) tarafından

Tabikide normal doğum daha sağlıklıdır ama kadınların özellerine çok giriyorlar bacım ona sinirleniyorum yoksa tabikide doğru söylüyorsun 

(6,285 puan) tarafından

Sen de haklısın ama vardır bir şey ki böyle bir şey çıkardılar örnek vereyim ben kızımdayken hiç sezer'in olmamıştım ilk sezeryanım olacaktı sırf doktor para alabilsin diye 27 haftada suyunu çocuğun kalbi duracak hemen sezeryanı almamız lazım şöyle böyle dünyanın şeyini söyledi devlete gittim üniversite hastanesine tersine çocuğun suyu fazla fazla varmış Bir nevi özellerin önünü kesmek için yapıyorlar bunları

+2 oy
(13,437 puan) tarafından

Çocuğun yediği helal giydiği haram :) her zaman bunu savunurum valla. 

(6,285 puan) tarafından

Sonuna kadar haklısın biz 3 kız kardeş aramızda çeviriyoruz canım toplasan 5 bin vermemişimdir kıyafete 

Örnek vereyim ablamın oğlu benimkinden büyük küçülenleri benim oğluma geliyor benim oğlumun küçülenleri ablamın diğer küçüğüne gidiyor diğer küçüğünden küçüldü mü benim şu anki 3,5 aylık oğluma geliyor en son şu an bende toplanıyor işin tuhaf tarafı üç kız kardeş üçümüz de tüpleri bağlattık başka çocuk yapmayız gibi bir düşüncemiz yok abim var evlenecek eğer gelin kabul ederse hazır kullanır yıkayıp ütüleyip kaldırıyorum kullanmak isterse kullanmak istemezse en fazla birine veririz

+1 oy
(1,585 puan) tarafından

Kolay gelsin benim bebenin kıyafetleri sepette bekliyor torbalara doldurdum vermekte istemiyorum çünkü ilkinde verdim herşeyi ikinciye masraf yapmam gerekti ucuncuyu düşündüğüm için kaldım ortada yer bulamıyorum 😀

(6,285 puan) tarafından

Vakumlu hurç al baza altlarına yerleştir havasını alınca incecik bir şey oluyorlar zaten

(1,585 puan) tarafından

Öyle yapayım canım sağol 

+1 oy
(9,589 puan) tarafından

Korkunc anlık nerde aboş😅

Hepimizin günlük rutin telaşı😁

(6,285 puan) tarafından

Şu an benim için İnan korkunc niye bilmiyorum hem yazdıkları çıkartıyorum hem kışlıkları ayırıp kaldırıyorum hem mevsimlik bırakıyorum hem küçülenleri ayırıyorum hem ablama gidecekleri seçiyorum bir an pişman oldum dokunduguma 

(9,589 puan) tarafından

Ben hep verdim küçülenleri evde karsanba sevmem asla ne var ne yok büfe fazla sandalye dolap valla salladım hep

(6,285 puan) tarafından

Ben atmıyorum hepsini saklıyorum çünkü benden sonra evlenecek olan var kullanmak istiyen kullanır biz kardeşler arasında hep çevirerek kullanıyoruz çünkü

0 oy

12 kg cikti bendede gotursem ucakda kilomu yiyo goturmesem napim bilmiyom bende

(6,285 puan) tarafından

Orada kimseye veremiyor musun

kontyner var ama devlet aliyo kurutemuzleme yapip 2 el dukkanlarda satiyo devlete vermek istemem ben

(6,285 puan) tarafından

Onlarda işi biliyor mus 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 487 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 158 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,723 puan) tarafından soruldu