Merhaba teysozlar ben gezmeye gidiyorum 😊
Güzelliğim orjinaldir 🧿 😁 büyüyünce kızlar peşimde koşacak 😅
zorla kanima giriyon ama no noo noooo ben yapmam😋
Yeter sende 2 vardi sanirim😉 bizim ki buldumcuk
hee 2 var ama buyuduler bee soyle kucakda hob bidi hob bidi yapacak bi minnak yok 🤣 ama olmasin beaa yeni rahara erecem hazir unumu eledim elegimi asmak uzereyim dimi🤣
Evet evet yeter bence ideal 2 tane
Kankim çok özlediysen bebiş yap 3 olsun 🤣
uzakdan severim ben
Postu açar açmaz, gözlerim kamaştı hay maşallah maşalllah dedim. Allah kem gözlerden kötü insanlardan korusun inşallah 🙏🏻 bahtı da kendi gibi güzel olsun ☺️ 2 gün sonra 42 olacağım, 43 e inşallah bir Bebiş diyorum
Amin inşallah..Hadi bakalim hayirlisi ile rabbim nasip etsin
Atlas a maşAllah. Filiz ablaya ayrı maşAllah ❤️
Hay maşAllahhhhh nazarlardan korusun rabbim ... kızlar koşsun dahaa o yüz vermesin edebinden terbiyesinden ahlakından... sonra da kendi gibi bir eşle tanışıp evlensin :D
Amin inşallah karşısına hayirli insanlar çıksın hep😊
Maşallah suphanallah barekallah 🥰 nazar değer boncuğaa kız kaldırrr
😁 inşallah değmez
Maşallah kız atma buralara nazar değer Allah korusun. 🧿🧿🧿🧿🥰❤️
Allah nazarlardan saklasın ama buraya koyma nazar değer Google düşüyor resimler Allah bağışlasın
Ay yazık ya nazar değecek hiç mi korkmuyor sun
Yok korkmuyorum
Maşallah allahım esirgesin
Masallah minik beyefendiye subhanallah rabbim tum kotuluklerden korusun tummmmm bebisleri cocuklari insallah
Kız maşallah nazar olur kaldır gözlere bak 😂😂 ben de bu bebise bakam da benimki de buna benzesin 😂
Bak bak benzer inşallah 😊
Oyyy maşallah sübhanallah aynı benim kız gibi sarışın ve renkli gözlü ya senin oğlan benim kızın peşinden koşarsa ne olacak 😍😍😜😜😜
Birsey olmuycak evlenirler 😁
Ahahahah hayırlısı olsun yaa 😂
Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah 🧿 🧿 🧿 🧿 🧿 🧿 🧿 🧿 🧿 Yüce Rabbim seni kötülüklerden kem gözlerden korusun inşallah bal kaymak 🥰🥰
Amin ınsallah
Maşallah bacım bu ne oyuncak bebek gibi. Ömründe kendi gibi güzel olsun inşallah. Çok tatlı yav.❤️🥰😍
He valla banada oyuncak bebek gibi geliyor😊
Maşallahh🌺
Maşallah Sübhanallah. Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömür nasib etsin inşallah. İyi gezmeler tatlişşş:)
Masallah suphanAllah canim rabbim size bagislasin insallah🤲
Maşallah Rabbim size bağışlasın 🧿
Maşallah 🧿 Rabbim nazarlardan korusun inşallah 🌼 🥰
Kız valla sen nazardan korkmuyosun. Kizacam artık. Bır tanecik oğlun var Allah korusun bir göz degmesiyle neler olur farkında mısın? Bence o kadar çok paylaşma . Maşallah maşallah maşallah maşallah Allah nazardan saklasın çok tatlı 🥹
Maşallah Atlas bey Rabbim nazardan korusun seni inşallah
1,493,363 soru
24,400,195 cevap
350,085 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın