+2 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (1,440 puan) tarafından

Herkesi ayarladim sonunda akşam 7 8 gibi yapacağız eşim sadece pasta olmaz aç gelenleri ne yapacağız ıspanaklı pide mi yaptirsak diyor biraz kalabalık olacak ben kısır poaca vs yapalım diyorum karar veremedim siz olsanız ne yapardınız ?

7 Cevaplar

+2 oy
(5,930 puan) tarafından

Ben kızımın doğum gününde kısır elmalı kurabiye peynirli poğaça patatesli börek yapmıştım yemek  yiyip gelicez sadece pasta yeter dedikleri halde yaptıklarım bile bitti sen yinede iki üç çeşit şey yap kısır patates salatası kolay şey zaten yanınada börek poğaça ilave yap güzel olur

-Reklam-
+2 oy
(199 puan) tarafından

Pide olmaz bence diğerleri mantıklı 

+2 oy
(1,587 puan) tarafından

Tam işten geliş saati aslında herkesin açlık zamanı bende aynı saatlerde yaptığımda şehriye salatası poğaça börek rus salatası içli köfte 2 çeşit kurabiye sarma yapmıştım ve hiçbir kalmamıştı tam tamına yetmişti

+1 oy
(4,770 puan) tarafından

Bence kısır pocaga börek kurabiye tarzı şeyler 

+1 oy
(386 puan) tarafından

Daha yeni kızımın doğum gunu oldu sarma gul boregi kek pogaca elmali kurabiye un kurabiyesi yapmistik baya yendi oyle seyler dusunebilirsin

+1 oy
(1,817 puan) tarafından

pide biraz tuhaf geldi kulağıma bide ıspanaklı olunca daha bi tuhaf geldi. onun yerine ıspanaklı börek, poğaça, kısır, patates salatası falan olsa?

+1 oy
(1,198 puan) tarafından

Makarna salatası profiterol kurabiye poğaça yapmıştım o gün kızımın ateşi çıkmıştı o günün 3 saati hastanede geçmişti yetisseydi daha yapacaktım 

İlgili sorular

+2 oy
60 cevap 612 göst.
0 oy
14 cevap 523 göst.
+1 oy
9 cevap 439 göst.

Kategoriler

1,459,967 soru

23,939,703 cevap

324,666 kullanıcı

...