Herkesi ayarladim sonunda akşam 7 8 gibi yapacağız eşim sadece pasta olmaz aç gelenleri ne yapacağız ıspanaklı pide mi yaptirsak diyor biraz kalabalık olacak ben kısır poaca vs yapalım diyorum karar veremedim siz olsanız ne yapardınız ?
Ben kızımın doğum gününde kısır elmalı kurabiye peynirli poğaça patatesli börek yapmıştım yemek yiyip gelicez sadece pasta yeter dedikleri halde yaptıklarım bile bitti sen yinede iki üç çeşit şey yap kısır patates salatası kolay şey zaten yanınada börek poğaça ilave yap güzel olur
Pide olmaz bence diğerleri mantıklı
Tam işten geliş saati aslında herkesin açlık zamanı bende aynı saatlerde yaptığımda şehriye salatası poğaça börek rus salatası içli köfte 2 çeşit kurabiye sarma yapmıştım ve hiçbir kalmamıştı tam tamına yetmişti
Bence kısır pocaga börek kurabiye tarzı şeyler
Daha yeni kızımın doğum gunu oldu sarma gul boregi kek pogaca elmali kurabiye un kurabiyesi yapmistik baya yendi oyle seyler dusunebilirsin
pide biraz tuhaf geldi kulağıma bide ıspanaklı olunca daha bi tuhaf geldi. onun yerine ıspanaklı börek, poğaça, kısır, patates salatası falan olsa?
Makarna salatası profiterol kurabiye poğaça yapmıştım o gün kızımın ateşi çıkmıştı o günün 3 saati hastanede geçmişti yetisseydi daha yapacaktım
1,459,967 soru
23,939,703 cevap
324,666 kullanıcı