Kızlar mayıs ayında görümcem evlenecek oğlum da o zaman 4 aylık oluyor hemen hemen ben emziriyorum hiç mama da vermedim tesettürlü olduğum için de abiye giyeceğim ve tesettür abiyelerini biliyorsunuz zaten süt sağmayı düşündüm ama havalar ısınacağı için ve malum Adana sıcağı bozulabilir düşüncesi kafamı kuracaladı şey düşündüm bende acaba o güne istinaden 1 günlüğüne mahsus biberonda mama versem içer mi yasa başka önerileri olan var mı
Emzirenler için kıyafet var aslında ama anne sütünün bir günde bozulacağını düşünmüyorum bu soğuk tutan termoslar var ona koyabilirsin
Mama içeceğinden emin misin. Her bebek kabul etmez mamayı. Hatta içinde anne sütü olsa bile biberonuda kabul etmeyebilir. Emzirmeye uygun bir elbise bulabilirsin.
Çok güzelmiş linkini atma şansınız var mı acaba? Post sahibi değilim
https://ty.gl/9q0qb6u9qn3jg bu canım
Teşekkür ederim 🌸
Ben mescitte elbisenin sırtını açarak emzirdim 4 aylıktı benimki de düğün saatine kadar da normal takımla durdum
Once denemen lazim canim hic icmemis ya sevmezse benim oglanda kaynimin dugunde emiyodu ben basimi kendim yapmistim zaten nasil yaptigimi bildigim icin annemle mescide indik orda actim emzirdim cikardim ya da pure yapsan bi kerelik pirinc unu falan olmaz mi 4 atlik olmus
Sırtını açıp emzirebilirsin benm yigenimin sünnet düğünü vardı kızım iki aylıktı bende sırtımdaki fermuari kardeşim açmıştı emzirio yine üstümü duzeltmistim
Mama icmeyebilir mama gaz yaparsa günün daha kötü gecer
Ben kardeşimin düğününde bile abiye giyemedim o yüzden hiç Cesaret edemedim 😂
Canım bende kardeşimin nisaninda emziriyordum.her düğün salonunda ya bebek bakım odası ya da bayan mescit olur.ben mescitte emzirdim.kizimda yanımdaydı arkamı açtı emzirdim kapattı.hic problem yasamadim
Canım bizim açık alanda olacak kır düğünü ama tabi ki işletme sahibi bunu da düşünmüştür
Canım hiç olmasa mescit vardır merak etme.abiye aldın mı
Yok canım henüz almadım ama bu sıralar çıkıp almam gerekecek bir şey de kalmadı zaten düğüne alırsam açarım postu bakarsınız sizde inşallah ☺️
Önü düğmeli elbiselerden tercih edebilirsin
Benim oglumda emiyodu ben kiz kardesimin dugununde gelin odasina gidip ustumu acip emzirmistim. Ben tesetturlu degilim ama abiyeyle emzirme anca oyle yapabilirsin. Yanimda da kayinvalidem durmustu hem yardim etti hem kapiyi tutmustu.
Canımsın haklısın olmadı bende öyle yapacağım
Ya bnm kizimda kardesimin fugununde 4 aylikti ve sadece anne sutu aliyordu tesetturluyum hatta kuaforede gitmistim ben esim bebis agladigi zaman beni alip gelin odasina goturdu kapiyi kitledik arka fermuari acti oturup emzirdim vocugu sonra tekrar kapattim yani bibsıkıntı yasamadim
Eltim benim düğünümde abiye giymişti. Elbisesi yukarı kaldırıp emzirdi gelin odasında. O sürede kapıyı arkadan kitledi, kimse girmedi yanına.
Biberonu hiç denedin mi kabul ediyor mu? Sütümü sağıp versem de benimki biberonu kabul etmedi önce onu dene biberonu tutuyorsa sütünü sağıp termosa koy öyle ver
1,453,771 soru
23,861,762 cevap
320,430 kullanıcı