+3 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından

Kızlar mayıs ayında görümcem evlenecek oğlum da o zaman 4 aylık oluyor hemen hemen ben emziriyorum hiç mama da vermedim tesettürlü olduğum için de abiye giyeceğim ve tesettür abiyelerini biliyorsunuz zaten süt sağmayı düşündüm ama havalar ısınacağı için ve malum Adana sıcağı bozulabilir düşüncesi kafamı kuracaladı şey düşündüm bende acaba o güne istinaden 1 günlüğüne mahsus biberonda mama versem içer mi yasa başka önerileri olan var mı

13 Cevaplar

+3 oy
(743 puan) tarafından

Emzirenler için kıyafet var aslında ama anne sütünün bir günde bozulacağını düşünmüyorum bu soğuk tutan termoslar var ona koyabilirsin

-Reklam-
+3 oy
(16,531 puan) tarafından

Mama içeceğinden emin misin. Her bebek kabul etmez mamayı. Hatta içinde anne sütü olsa bile biberonuda kabul etmeyebilir. Emzirmeye uygun bir elbise bulabilirsin. 

+2 oy
(1,906 puan) tarafından

image

Yerinde olsam mama vermem abiye yerine taşlı şık bi abaya alırım içinde zaten ekstra iç elbise var abayayi çıkarıp iç elbiseyle rahatlıkla emzirirsin 
(250 puan) tarafından

Çok güzelmiş linkini atma şansınız var mı acaba? Post sahibi değilim

(1,906 puan) tarafından
(250 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸

+2 oy
tarafından

Ben mescitte elbisenin sırtını açarak emzirdim  4 aylıktı benimki de düğün saatine kadar da normal takımla durdum

+1 oy
(3,466 puan) tarafından

Once denemen lazim canim hic icmemis ya sevmezse benim oglanda kaynimin dugunde emiyodu ben basimi kendim yapmistim zaten nasil yaptigimi bildigim icin annemle mescide indik orda actim emzirdim cikardim ya da pure yapsan bi kerelik pirinc unu falan olmaz mi 4 atlik olmus 

+1 oy
(2,341 puan) tarafından

Sırtını açıp emzirebilirsin benm yigenimin sünnet düğünü vardı kızım iki aylıktı bende sırtımdaki fermuari kardeşim açmıştı emzirio yine üstümü duzeltmistim 

Mama icmeyebilir mama gaz yaparsa günün daha kötü gecer

+1 oy
(1,107 puan) tarafından

Ben kardeşimin düğününde bile abiye giyemedim o yüzden hiç Cesaret edemedim 😂

+1 oy
(12,038 puan) tarafından

Canım bende kardeşimin nisaninda emziriyordum.her düğün salonunda ya bebek bakım odası ya da bayan mescit olur.ben mescitte emzirdim.kizimda yanımdaydı arkamı açtı emzirdim kapattı.hic problem yasamadim

(112 puan) tarafından

Canım bizim açık alanda olacak kır düğünü ama tabi ki işletme sahibi bunu da düşünmüştür 

(12,038 puan) tarafından

Canım hiç olmasa mescit vardır merak etme.abiye aldın mı 

(112 puan) tarafından

Yok canım henüz almadım ama bu sıralar çıkıp almam gerekecek bir şey de kalmadı zaten düğüne alırsam açarım postu bakarsınız sizde inşallah ☺️

0 oy
(1,415 puan) tarafından

Önü düğmeli elbiselerden tercih edebilirsin 

0 oy
(5,315 puan) tarafından

Benim oglumda emiyodu ben kiz kardesimin dugununde gelin odasina gidip ustumu acip emzirmistim. Ben tesetturlu degilim ama abiyeyle emzirme anca oyle yapabilirsin. Yanimda da kayinvalidem durmustu hem yardim etti hem kapiyi tutmustu.

(112 puan) tarafından

Canımsın haklısın olmadı bende öyle yapacağım 

0 oy
(5,228 puan) tarafından

Ya bnm kizimda kardesimin fugununde 4 aylikti ve sadece anne sutu aliyordu tesetturluyum hatta kuaforede gitmistim ben esim bebis agladigi zaman beni alip gelin odasina goturdu kapiyi kitledik arka fermuari acti oturup emzirdim vocugu sonra tekrar kapattim yani bibsıkıntı yasamadim

0 oy
(3,110 puan) tarafından

Eltim benim düğünümde abiye giymişti. Elbisesi yukarı kaldırıp emzirdi gelin odasında. O sürede kapıyı arkadan kitledi, kimse girmedi yanına.

0 oy
(805 puan) tarafından

Biberonu hiç denedin mi kabul ediyor mu? Sütümü sağıp versem de benimki biberonu kabul etmedi önce onu dene biberonu tutuyorsa sütünü sağıp termosa koy öyle ver

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 874 göst.
0 oy
1 cevap 212 göst.
0 oy
8 cevap 330 göst.
23 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekler (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 987 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Tirtilin_Anniskosu13 (3,146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,771 soru

23,861,762 cevap

320,430 kullanıcı

...