+1 oy
218 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (203 puan) tarafından

Kızlar bir türlü göbeğimden ve basenlerden kurtulamiyorum kendimi ac bıraksam direk yüzüm çöküyor ne yapacam bu göbekten kurtulmak için 

6 Cevaplar

+2 oy
(6,540 puan) tarafından

Ac kalma canim.

Kahvaltida yumurta,peynir,zeytin,sebze,salata,1-2 dilim ekmek ,ceviz ye. 

Aksam yemegin de protein olsun ,etli mevsim sebzeli yemekler olabilir. Etli,tavuklu,balikli salata olabilir. 

Gunde 2 ogun yap aksam 5 ten sonra bisey yeme.

(6,540 puan) tarafından

Bende anca bu sekil kilo verebiliyorum. Baska turlu gitmiyo

(5,556 puan) tarafından

Mesela şuan gene sağlıklı besleniyorum . 7:30 da kalktım az önce hindistanceviz yağlı şekersiz türk kahvesi içtim 1 koca bardak su ile :) 12 de kızımı okula bırakıp işe geçicem öğlen iş yerinde ıspanak yoğurt makarna mercimek çorbası varmış eşim öyle söyledi . Ben çorba ıspanak yoğurt ve 1 dilim tambugday ekmek yicem. Akşama 5 te gelcem eve 18:00 da tavuklu bezelye pilav salata yapcam inşallah akşamada tavuklu bezelye ayran çorba salata yer günü kapatırım 🤲

(6,540 puan) tarafından

Hindistan cevizi bana iyi gelmiyo. Acken kahve de iceemiyorum. Bende isteyim 12:30 da ilk ogunumu yiyecegim. Tavuklu veya etli salata siparis edecegim. 

Aksam da et kavurma ve yogurtlu kabak var. Pilavda var ama ben yemeyecegim :( bende bugun 18 gibi yerim aksam yemegini. 

3 bardak su ictim. Dun kahvatida karbonhidrati fazla yedigim icin tek ogun yaptim. Suan cok acim vakitte gecmiyo :(

(5,556 puan) tarafından

Afiyet olsn kuzum 🌸 bol bol eksilerin olsın zayıflarız inşallah🦋

(6,540 puan) tarafından

Sagol canim sana da afiyet olsun. Amin insallah hizli hizli zayiflayalim :))

-Reklam-
+1 oy
(106 puan) tarafından

Bende bekleyim 

+1 oy
(1,360 puan) tarafından

Ben de bekliyim bari 

Sanirim spordan baska yapacak bisey yok

+1 oy
(391 puan) tarafından

Benimde doğumdan sonra göbek kaldı verecek bı kilomda yok göbek ve hafif kalça var spora başladım evde bölgesel spor yapiyorum ve üç beyazdan uzak durmaya calisiyorum

0 oy
(22,984 puan) tarafından

Beyaz ekmek un pilav şeker tüketmediğinde gerçekten gidiyor benim kilodan çok kaybim olmadığında bile o beslenme alışkanlığını değiştirdiğimde karnımdaki şişlik iniyor sadece yemek protein ve sebze yoğurtlu öğünlerde bir dönem çorba bile içmeden akşam hiç ekmek yemeden günü kapatılıyordum. Bol su da içerek ve tabi yediğini de erken yiyeceksin asla yatağa tok girmeyeceksin o zaman gidiyor bende bugün yeniden başladım 

0 oy
(4,789 puan) tarafından

Yeme içme kadar spor da çok önemli bence ikisinide eritecek tarzda spor yapmalisin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 114 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (820 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 241 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,177 cevap

328,988 kullanıcı

...