+2 oy
633 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından

Eşimin arkadaşının karısı ile uyuşmuyorum görüşmekte istemiyorum eşim beni zorluyor suçluyor bir kaç defa aynı ortama geldik kız haha hihi manasız espiriler yapıyor eşime kanka diyor başkalarınada diyor ama bu söz benim hoşuma gitmiyor başkalrına demesi beni ilgilendirmiyor ben onun eşiyle konuşurken kendimi öne atıp saçma sapan espiriler yapmıyorum herkes tarfından sevileyim diye bi amacım yok onu eşinin numarsı bende yok mesela gerekde yok eşimin ki onda kayıtlı elimde değil onunki yani bunlar çok abartılacak şeyler değil benim için ama ortada koca bi samimiyetsizlik var  hepsi bi yana geçende eşimle foto albümümüzü gösterdik benim fotolarda beğenmedi göz devirdi samimi olsun diye takılarımı falan gösterdim küçümsedi ama ben mimik ve bakışları çok iyi tahlil ettiğimden anlyorum sözle söylemiyor bunları en son doğumdan sonra evlerine gittik sırf altını iade için çocuğum iyiki koç burcu olmamış dedi yüzüme burç konusunu konuştuk daha önce öyle kalakaldım çocuğu sevmek için kucağıma aldım hemen elimden aldı eşimin kucağına kendisi verdi bak senin kucağını çok sevdi hiç ağlamıyo falan dedi arkadaşlar çok uzun oldu ama ben bunları hak edecek hiç bişey yapmadım ben kendi halimde gösterişsiz bi insanım buraya yazmamın sebebi yarın çocuğun doğum günü var ben tabiki gitmek istemiyorum ve beni kimse aramadı eşimi arkadaşı aramış buyrun diye eşime anllatım olanları idare et diyor bu aşalamalara katlanmamı istiyor arkadaşıyla bazı işleri ortak yapıyorlar araları soğuyormuş ben böyle yapınca..tamamen zaman kaybı gitmeli miyim doğum gününe 

18 Cevaplar

+7 oy
tarafından

Sinir oldum kadina ,bence esinin tlfndan numarasini sil

(143 puan) tarafından

Sildim tabiki bunu en başta yapmadım iyi niyetimden artık davranışları tavan yapınca sildim ama eminimki karşı taraf bunu farketti yine ben yobaz ve uyumsuz oldum zorunda değilim kardeş böyle bir hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar bilmiyorum tabiki benim hayatım bunlar önemsemeyecek kadar dolu ve zorlu sadece mecbur bırakıldığım için sinir oluyorum bide tanışınca hemen aşkom kuşkom olmak zorunda değilim zaman almazmı bazı şeyler... 

-Reklam-
+5 oy
(391 puan) tarafından

Ay okurken ben sinirlendim bu ne gereksiz samimiyet canım sana tavsiyem uzak tut bu kadını kocandan 

(143 puan) tarafından

Bencede amacı eşimi elde etmek değil ama kendini göstermek ne kadar iyi biri dedirtmek neyse gece gece ateş bastı gereksiz zaman insanı hem manipüle edip hemde iyi davranmaya çalışınca acaba bende mi sorun dedim bir ara 

+4 oy
(22,950 puan) tarafından

Eşin saçmalıyor bir kadın ona bu şekilde yılışık gibi davranıyor ve o da göz yumuyor aşırı saçma bir hareket arkadaşıyla iş yapsın senle ne alakası var samimi olmak zorunda değilsiniz iş yapıyor diye kadın eşinin ağzının içine mi düşsün ne yapmaya çalışıyorlar numarasının onda olmasını da doğru bulmuyorum ayrıca insanda biraz edep olur 

(143 puan) tarafından
+1

Eşimden onun numarasını sildim bu davranışlar karşında inan oda Kabulümdü herkes kendini bildikten sonra galiba ortam farklılığı eşimin bekar arkadaşları falan geliyor onlara knkkalar kahkahalar havada uçuşuyor tabi ben böyle olmayınca benimle soğuk konuşuyorlar mecbur olmadığım ortamlarda beni sevsinler diye bulunmak zorunda değilim eşim de bunu Eninde sonunda anlayacak yapacak bir şey yok onunla iş yapmak zorunda değilsin rızık ondan gelmiyor diyorum ama o görüşmek istiyor beni muhatap etme dedim artık

(22,950 puan) tarafından

Ya erkek erkeğe görüşsünler iş için ama kadınla samimi olmak zorunda değil kadın da çok yılışık bir tip belli ki eşi rahatsız olmuyor mu bu durumdan o da garip 

(143 puan) tarafından
+1

Eşim birine yılışmaz bakmaz Allah var bende çok dikkat ederim ama oda bu davrnışalara karşı gelemiyor uyum sağlmaya çalışıyor bilirsin erkeklerin kafası böyle ince bakış açılarına pek çalışmaz ben yanlış anlyormuşum idare edecekmişim .... Asla taviz veremicem 

(22,950 puan) tarafından

Kesinlikle taviz verme zaten sorun sende değil onlarda ben asla haz etmem evli erkeğe böyle haha kikiki yapılması iğrenç bi durum 

+4 oy
(1,939 puan) tarafından

Az önce eşim sinirlerimi bozdu kafa attım suratına diyeceklerim bu kadar 

Kadın da şu an sinirlerimi bozdu sünepe ya hiç sevmem o tip insanları 

(143 puan) tarafından

Elin ılımlı biri o zaman 

+4 oy
(765 puan) tarafından

Belliki eşin gidecek canım yalnız birakma kocanı sende git ve sonrasında mümkün mertebe hiç aynı ortamda bulunma başkada yapacak bişey yok ortak işleri olmasa tamamen irtabati kesin Dicem ama malasef.

(143 puan) tarafından

Evet o gitmek istiyor benim dışımda o arkadaşıyla görüşüyor çünkü birbirlerine iş buluyorlar Arkadaşı ona soğuk davranıyormuş bizim aramızdaki münasebetten dolayı ama ben ne yapabilirim rızık Allah'tan onlardan değil böyle diye katlanmak zorunda değilim bizim pek arkadaş ortamımız yok eşimin birkaç tane var Onlar da bunlar kaybetmek istemiyor Hem maddi hem manevi Çünkü iki tane çocuğun var Ben çok dışarıya çıkamıyorum eşim de kendini bu şekilde Deşarj ediyor ama yine de bunu yapmak zorunda değilim zaten hiç sosyal alanım yok Bir de bunlara katlanacağım öyle mi

+4 oy
(1,325 puan) tarafından

Kadın hiç tekin gelmedi bence kocanda gözü var anlattıklarına göre ben olsam bidaha aynı ortama sokmam eşimi. Kadının eşi görmüyor mu bunları o nasıl rahat davranıyor 

(143 puan) tarafından

Eşimde gözü olduğunu sanmıyorum herkese aynı knk bilmem ne sadece ön planda olma ve herkes beni sevsin amacı eşi de alışmış ortamlara onlara normal geliyor gerçekten çok can sıkıcı hadi diyelim senin tarzın bu çok iyi bir insansın beni küçümsemeye başladığı an bitti o iyi niyetler... 

+4 oy
(173 puan) tarafından

Seni kıskanmış belli ki. Ahh güzel dinim zaten yabancı kadın erkeğin aynı ortamda olmasina gerek yok. Bu samimiyetsizlige hiç gerek yok. 

(143 puan) tarafından

O kadar doğru ki ben erkek kadın bir arada çekiniyorum gerçekten akrabalarımla bile kadın kadına otururuz daha çok gayet rahat olur gerçekten karışık ortamlar tehlikeli birde ağzını laf yapmıyorsa öyle bakakalırsın 

+3 oy
(4,689 puan) tarafından

Esin illa gidecem diyorsa yalniz birakma. Gittiginde hic yuz verme, bu sefer muhattap dahi olma, sıkıldığını zoraki geldigini belli et ve eşine sıcak davran. Sonra hadi canim kalkalim artik de kaldir erkenden. Ama sinir bir kadinmis evet

(143 puan) tarafından

Böyle bir ortamda eşimde onlara uymaya çalışınca sinir oluyorum onada soğuk davranısım geliyor ama sonuçta yine ben üzülüyorum onlar keyiflerinde eşime yaklaşmak daha mantıklı mecburen 

+3 oy
(267 puan) tarafından

Aynı şekilde davran onun eşine dicem ama sen kendine kıyıp onun seviyesine düşme canım eşinin telefonunda onu engele at ve kesin bir dile görüşmek istemediğini şöyle eşine 

(143 puan) tarafından

İstesemde yapamam onun gibi sildim numarayı ama kıskanç ve problem çıkaran ben oldum ne olacak ki zaten ben abartıyorum şaka gibiler 

+3 oy
(5,274 puan) tarafından

Niye abartilacak bisey olmasın onu anlamıyorum 

Ben olsam bende kızarım hayirdir yani 

Eşime benden başka kimse o kadar samimi davranamaz 

Şimdi ben böyle dedim ya 

Millet der artık ne var bunda olabilir diye 

Görüyoruz olabilir diye diye nice evler yuvalar yıkılıyor 

Valla kimse kusura bakmasın koy mesafeni

Yakınlığı civikliga gerek yok 

Herkes yerini haddini bilecek 

Kocana da herseyi soyleme herseyi de çok belli etme kurnaz ol biraz 

Yavaş yavaş uzaklaş uzaklastir 

Numarasına gelince direk silerim valla 

O kim kopekte benim eşimin telefonunda numarası olacak kanka diye 

Bu devir kötü bi devir artık kimseye selam vermeye gelmiyor emin ol

(143 puan) tarafından

Keşke herkes böyle dürüst yaklaşsa ben niye dil döküyorum ki bunlar neden benim hayatımda probleme yol açıyor sadece 2 saat boş muhabbetler ve kahkahalar için zamanımız kıymetli hakka giriyorlar bide neden biliyomusun şimdi herkes hemen bi kanka oluyor kuzum falan demeye başlıyor benim arkadaşlığım zaman alır soğukta davranmam ama hemen konuşcan ağzın laf yapcak boş yada dolu bundan da oluyor beni dışlamaları 

(5,274 puan) tarafından

Valla canım ben neden kaybediyorum biliyormusun 

Yeri gelince açık sözlü sert direk söylediğim için 

Mesela beni Eşim çok iyi bilir kadın kiz ortamı hakkındaki dusuncelerimi 

Zamaninda bende o ortamda çalıştım 

Ve kimin neler yaptığını evlisin bekarım çok iyi biliyorum 

Bi de o zamanlar yaşım küçüktü biraz bekardim pekte anlamazdım ama bizzat şahit olduğum şeyler var 

Yani demem şu ki hayat senin sizin hayatınız 

Yok geri kafalı demişler yok cahil diyorlar yok şöyle böyle diyorlar bunlari bosver 

Sen evini yuvanı korumaya bak 

Gerektiği yerde açık ol gerektiği yerde de cevabını ver 

Öncelikle net ve açık ol 

Kim ne derse desin 

İki gün sonra şırfıntınin biri evini yuvanın dağıtıp kocanın aklını çeldigi zaman görürüm o akıl verenleri 

Olan sana olur kimseye olmaz 

Kocanı dize getirmek senin elinde 

Agirligin kocan olsun 

O ne demiş bu demiş bosver her koyun kendi bacağından asılır 

Özellikle engelle numarasını gitsin dengesiz patavatsız mi yok

+2 oy
(3,283 puan) tarafından

Eşini o kadından uzak tut kendinde görüşme 

(143 puan) tarafından

Umarım bu zaman alacak eşimle aramı açmak istemem 

+2 oy
(6,752 puan) tarafından

Anlattıklarını sonuna kadar hak veriyorum ama arama konusunda hak vermiyorum bir evde kaç kişi yaşıyorsa yaşasın bir kişi aranır bütün aile fertlerini arayıp da tek tek çağırmazsın sonuçta siz evlisiniz ve siz ikiniz bir kişisiniz

Bir de şu dikkatini çekti ilkokul çocuğu gibi takı toka  göstermek nedir.  

(143 puan) tarafından

Takılar benim yaptığım el işleri yoksa çıkarıpta niye göstereyim bazen insanlarla ilişkilerini geliştirmek için böyle şeylerde yapılarbilir bence bizim aramızda böyle bir problem yaşandğı için ben bu doğum gününde istenip istenmediği mi bilmiyorum yüzsüz gibi gitmek istemem benim bakış açımla ben eşini arayıp söylerdim davet ederdim ama sonradan bu beklenti banada saçma geldi aramda böyle bir gerginlik varken aramayabilir ayrıca eşide eşimi ayıp olmasın diye aradı bence  neyse ya gerçekten boş ve yorucu şeyler 

+1 oy
(6,187 puan) tarafından

Benim eşime biri böyle şeyler yapsa o kadın kesin hastanelik olurdu ben çoktan dövmüşütüm canm . Bunu seni gazlamak için söylemiyorm beni yalnış anlama kadının hareketleri normal değil . Ben görüşmeyi keserdim senin yerinde olsam , eşinin işinden dolayı kesemediğini söylemşsin iş bile olsa çekilecek birşey değil 😞

(143 puan) tarafından

Can boğaza dayanınca çıkar benim sesim son ana kadar bişey demem diyemem öyle bi laf ebesi olmuşlarki resmen kelime oyunları yapıyorlar cazgır olacaksın gerçekten ama aynı tavırları onun eşi bana yapsaydı gerçekten senin dediğin gibi olurdu 

+1 oy
(7,093 puan) tarafından

Öncelikle numarayı engelle sil sorsa ben yaptım istemiyorum dersin gidersin eşin için muhattap olma 

+1 oy
(22,903 puan) tarafından

Bırak gitmeyi yüzüne bile tükürmem ben bunun.. ya da eglenceme bakarım. Onun bana yaptığı zorbalığın daha beterini ona yaparım. Tepkilerine bakıp bakıp gülerim. 

0 oy
(1,483 puan) tarafından

Cok haklisin.

Mesafe koy.

0 oy
(718 puan) tarafından

Canım sana zor ama mantıklı bir şey diycem şimdi diyelim ki eşinin telefonundan numarayı sildin yüksek ihtimalle eşinle tartışacaksın çünkü eşine göre kadının yaptığı normal çünkü herkese yapıyor en güzel kıyafetlerini giy güzel bir makyaj yap kocanın koluna gir ve git oraya seni kıskanan birine haddini bildir 😉

(143 puan) tarafından

Evet bunuda düşündüm o tartışma daha önceden yapıldı zaten eğer gitmezsem korkak olan ben olacağım oklar yine benim üzerimde nazikçe hediyemi verir gelirim bir dahada Allah göstermesin haklısın 

(718 puan) tarafından

Aynen öyle canım seni kıskandığı çok belli 

0 oy
tarafından

Böyle bı ors. diyecem kimse kusura bakmasın banada denk geldi. Kanka kanka diye laf çıkarmaya çalıştı eşimle kendi adını ortalığa laf salmış biz sevgiliydik eskiden diye sinirlendim. Öyle bişe yok tabiki. Bı anda kestim iletişimi. Erkekler ***** farketmiyor ama kadın olarak biz hissediyoruz. Olay başındayken sen uzaklaş eşinde sevmiyorum gitmeyeceğim kimseyi memnun etmek zorunda değilsin.

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 612 göst.
1 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
0 oy
4 cevap 255 göst.
+3 oy
7 cevap 404 göst.

Kategoriler

1,469,810 soru