+2 oy
258 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (10 puan) tarafından

Merhaba kizlar polikistik over var bende ilk cocugum doğal yolla oldu tekrar istiyorum fertinol diye ilaç kullanıyorum şuan da  epilasyondan ötürü kıllanma falan yok  göğüste akıntı yok sadece reglim düzensiz oluyor üçüncü günü gelmemi söyledi Dr yani bildiklerinizi paylaşır mısınız boyum 167 69 kg ama yinede kilo vermem gerek diye söyledi diyet onerdi

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

2 kilo fazlan var sadece , yağ oranın mı fazla acaba , pcosun en büyük düşmanı kilodur

(10 puan) tarafından

Bilmiyorum ki göbek ve basenlerim var  korktum öğrendigim zaman beni reglin üçüncü günü ne için çağırıyor bilginiz varmi

(545 puan) tarafından

Asko hormonlarına bakacak o yüzden çağırıyor kan alacak yani sıkıntı yok❤️bende polikistik overim maalesef 

(10 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için çok değerli yorumlarınız için ♥️

-Reklam-
+1 oy
(771 puan) tarafından

Ya bacım sen kendini kilolu mu saniyorsun?? Pcos la 105 kg ile hamile kaldım hemde cocuk istemiyordum😂

Ben birde sevinmiştim pcosum var diye çocuğum olmicak daha diye yine hamileyim😂

Sana tavsiyem kafana takma pcos olduğumu öğrendikten sonra 1 sene içinde hamile kaldım tamamen doğal yolla hicbisey kullanmadim sal kendini stres yapma şuan 26 haftalık benim bebiş.

(10 puan) tarafından

Allah bağışlasın yavrunuzu sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah yorumunuz için teşekkür ederim ♥️

(10 puan) tarafından

Kistler le yumurtalar uyumlu çıktı bı ilaç verdi yumurtaların gelişiyormu büyüyor mu diye bakicaklarmis

+1 oy
(561 puan) tarafından

Adetin 2 veya 3. Günü çağırıyor hormon tahlilleri yapılıyor o da temiz çıkarsa eğer yumurta büyütme catllatma yoluna gider. Yani 4. Gün veya 5. Gün adetin ilaç içmeye başlıyorsun 5 Gün sonra sana şu tarihte gel diyor yumurta kontrolü yapıp iğne veriyor onu vuruluyorsun.  Dewami da geliyor işte 

(10 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için çok kıymetli yorumlarınız gerçekten çok stres yaptım ♥️ teşekkür ederim 

(10 puan) tarafından

Kistlerle yumurtalarin uyumlu çıktı dedi yumurtaların gelişiyormu büyüyor mu ilaç verdi tekrar çağırdı 

0 oy
(346 puan) tarafından

Ben anlamiyorum bu pcosu ya ileri derece pcosum ilk cocuk 4yil sonra oldu tedavi dediler bize tup brbek bile tutmasi cok dusuk dediler kendiliginden oldum 76kiloydum sonra kaza oldu bir kere onda da 89kiloyfum yine kendiliginden oldu bence piskolojik ya 

(10 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum gerçekten birsuru şey okudum korktum stres yaptım yorumunuz çok değerli çok sağolun♥️

(10 puan) tarafından

Kistlerle yumurtalarin uyumlu çıktı dedi yumurtaların gelişiyormu büyüyor mu diye ilaç verdi sonra tekrar cagirdi

0 oy
(311 puan) tarafından

Bende de var 9yillik evliyim hiç korunmadim hiç kafaya da takmadım  1.si 8   2.si 3 yaşında 3.cocuguma da gebeyim şimdi  pcosa güvenip kilolu hamile kalmam zayıflayınca spiral taktırirım diyordum bı baktım 3 bebiş geliyor. 

Kafaya takma stres yapma rabbim dilerse her türlü oluyor. 

(10 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum Dr strese sokuyor insanı ya yumurtaların la kistlerin uyumlu çıktı yumurtan gelisiyormu diye bakmam lazım dedi ilaç verdi beş gün de onu kullan bakalım dedi Dr gittigime pişman oldum 

0 oy
(8,278 puan) tarafından

Bende var herhangi bir tedavi olmadım. Boyun 1.65 kilom 60 iki düşüğüm oldu. İlk gebeliğim sağlıklı ve doğal yollarla oldu, ondan sonra iki düşük yaşadım. Şu an tekrar hamileyim 2 aylık 

(10 puan) tarafından

Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alıp kavuşmayı nasip etsin ♥️ teşekkür ediyorum yorumunuz için 🌼

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Bende pcoslu bir şekilde 163 boy 70 kiloyla hamile kalmıştım hemde bir yumurtalığımı komple enfeksiyon sarmıstı cok düsük bir ihtimaldi hamile kalmak doktorum tedavi olmadan hamile kalamazsın dedi. Tedavi olmaya gideceğim ay hamile olduğumu öğrendim  ne zmaanki stres yapmayı ve düşünmeyi bıraktım o zaman oldu. Çok düşünürsen stres yaparsan olmuyor rahat bırak kendini 

(10 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için inşallah ♥️

Ben hormonal test oldum bugün kistlerle yumurtalarin uyumlu çıktı diye söyledi yumurta büyüyor mu diye ilac verdi ona göre bakicam dedi beş gün kullan dedi insanı strese sokuyorlar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 262 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,472,771 soru

24,115,721 cevap

333,218 kullanıcı

...