+8 oy
657 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,266 puan) tarafından

image

renk olarak başka sececez modelae bakın. sandalyeleri nasıl kalitesi oturma yeri ayak vs. Uygun eşim alalım diyor 

30 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından

Benim takımda görünüş olarak böyle ama ayakları demirden. Ahşap tahta falan değil. Demir olanları daha dayanaklı. Bunlar hep kırılıyor yamuluyor bir süre sonra. Annemin ve yengemin böyle ve sağlam ayakları olan sandalyesi kalmadı. Görümcemle aynı aldık onunki 1 sene de perti çıktı. Demir olanı varsa öyle al.

(3,266 puan) tarafından

Bizim zaten şu anki sandalyelerin ayağı demir eşim onları monte edecek o yüzden tereddüt etmiom çok 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Açılır kapanır olması güzel kahverengi olanı almistim ben güzel 

0 oy
tarafından

2 yıl önce annemler de böyle model

Aldı  trendyoldan. Masası iyi ama kesinlikle sandalyesi beş para etmez çok çabuk kırılıyor o telleri asla saglam değil sürekli vidaları çıkıyor otururken rahat değilsin görümcem de aynı modelden 2. Elciden aldı tabi yeniydi kullanılmamış onunkiler de dokulup kırıldı sandalye yaptırdı yeniden. 2-3 fazla ver alma gözünle görüp öyle almanı tavsiye ederim. 

0 oy
(3,009 puan) tarafından

Benimki bundan ama altında teli yok 8 yıldır kullanıyorum Ankara sitelerden almıştım canım 

0 oy
(394 puan) tarafından

Çok güzel benimkide böyle çok rahatlar biraz temizlemesi zor 

(3,266 puan) tarafından

Sandalye temizliği mi zor

(394 puan) tarafından

Evet lekesi çıkmıyor biraz uğraştırıyor

0 oy
(21,346 puan) tarafından

Masa benim beyaz sandalye ayaklarıda beyaz 3 senedir kullanıyorum memnunum canım

0 oy
(1,491 puan) tarafından

Eltimde var aynısı sandalyeleri cok dandik

0 oy
(5,857 puan) tarafından

Benim takımım bundan sadece sandalyelerde Demir yok hem kullanisli hem rahat açıldığı zaman da biz hemen hemen 20 kişi sığmıştık 

image

(3,266 puan) tarafından

Çok güzelmiş rengi

0 oy
(179 puan) tarafından

Aynısı nı ben kullanıyorum masa çok iyi sandalyeler hiç iyi değil çok çabuk kırılıyo

(3,266 puan) tarafından

Ayakları mi kiriliyor sırt yeri mi

(179 puan) tarafından

Sırt yeri geriye doğdu kırılıyo yanslandığında geriye düşürüyo bi kaç tane müsafirimin başına geldi🤣🤣🤣

0 oy
(695 puan) tarafından

Sandalyeler çok rahat ama hemen kırılıyor ablam aldı daha 2 yıl olmadan hepsi çöpe masasınada ne dökülse hemen kabarıyor 

İlgili sorular

+4 oy
24 cevap 371 göst.
0 oy
3 cevap 245 göst.
5 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mesude (2,533 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 252 göst.
3 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.

Kategoriler

1,448,747 soru

23,795,514 cevap

317,079 kullanıcı

...