+1 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (533 puan) tarafından

3 yaşında karnı ağrıyor diye götürdüm ciğer büyümesi dediler önemli birşey mi kilodan kaynaklimi Kayseri'ye goturmemi söyledi burda gastroenteroloji yokmus

3 Cevaplar

+1 oy
(3,899 puan) tarafından

tek başına pek bir sorun oluşturmaz ama yanında başka bir şey var mı ona bakılır. hepatit, karaciğer yağlanması gibi bunlara bakılır. haddinden fazla büyümesiyle karın içinde diğer organlara baskı yapabilir. tabii ki de iyibir doktora gösterin 

-Reklam-
+1 oy
(657 puan) tarafından

Mutlaka götürün bazen doktorlar yanilabiliyo benim kızıma da böbrek genişlemesi dedi şehir değiştirdik tertemiz çıktı çok şükür 

+1 oy
(8,994 puan) tarafından

kayseri sivas malatya o civarlarda genetik karin agrisi fmf hastaligi var. esim fmf  hastasi.  ben hamileyken detayli ultrasn icin iyi yetkin isin yapmis bir perinatlga gtmistim . o dr dedi kayseri sivas malatya o civarda genetik cok goruluyirmus fmf. karin agrisi deyince benim aklima ilk bu geldi . ama ciger migerden bagimsiz gerci gigusleri eklem yerleri bacaklari galan agriri esimin karin agrisi yaninda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 317 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Beden dili (4,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
8 cevap 454 göst.
20 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❣Prenses Annesi ❣ (52 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,465,598 soru

24,018,860 cevap

328,129 kullanıcı

...