+4 oy
970 göst.
Diğer kategorisinde (2,186 puan) tarafından

Ulaş bugün grip oldu … ilk günüydü bana  yapışıktı zor bir gündü , bir de reglimin 2. Günü 😅. Aman iyi olsunda ❤️. Çay demlemiştim yemekten sonra , bir kaç bardak içmiştim . Şimdide sizinle sohbet edeyim diye bir bardak daha koydum pencerenin önünde oturup çay sigara yapıyorum 😍. Siz napıyorsunuz neler yaptınız ? 

image

16 Cevaplar

+3 oy
(3,952 puan) tarafından

image

ben pencerenin önüne oturunca şöyle bir manzaram oluyor 😬 senin manzara süper ama. 
(3,952 puan) tarafından

İlk zamanlar ıyy uyy oluyordum ama şuan alıştım. Yinede elime alamam. Bir de bu ufak, daha büyükleri de var🙂‍↕️

(2,186 puan) tarafından

Oralarda koca koca fareler var diyorlar böyle videolar çekiyorlar doğru mu ? İşte bende öyle olsa mesela yolda yürüyemem 😂

(3,952 puan) tarafından

Valla koca kocadan ziyade aile olarak takılıyorlar. Özellikle Paris'te. Hele akşamları, karşıdan karşıya geçerken, seninle birlikte küçük aile grubu fareler de geçiyor. Çimlerde otururum mesela, yan çalılıklarda tıkır tıkır sesler geliyor 😌

Bizim bu şehirde de var ama paris gibi de değil. 

(2,186 puan) tarafından

Ayy o kötüymüş işte 😱😓

(3,952 puan) tarafından

Orada yaşasaydım kötü olurdu, Allahtan bizde çok rastlamadım. 

-Reklam-
+2 oy
(5,741 puan) tarafından

manzara güzelmiş. geçmiş olsun oğluşuna 

(2,186 puan) tarafından

Evet ya havalar böyle iyi olunca serin ama yumuşak bir esinti oluyor ışıklarda güzel duruyor geçiyorum karşısına bakıyorum öyle overthink  saati yapıyorum 😂 Teşekkür ederiz 🙏

+2 oy
(547 puan) tarafından

Ders çalışma isteğim yok ama çalışmak zorundayım gidiyorum Bi deneme çözüyorum burda 3 5 dakika takılıyorum sonra Bi daha çözüp geliyorum geri sjsjs

(163,515 puan) tarafından

ve o 3 5 dk takilmada slm veren yok bize zaten ben kiminki ararim anani a q

(2,186 puan) tarafından

Ders mi çalışıyorsun ne ile alakalı ? 

En iyisi burası tam kafa dağıtmalık 😂ama kimse yok artık böyle sayfaya yeniliyorum sürekli aynı şeyler sıkıcı 🥱 

(547 puan) tarafından

Üniversite asko tıbbi sekreterlik okuyorum

Yav önceden daha iyiydi şimdi kaynana görümce elti sjsj 

Bende değişiklik olsun diye post açtım 😁😁

postuna yazdim cvp vermiyo gene biblemiyon sen yaw

(2,186 puan) tarafından

Haa Allah kolaylık versin canım bakayım postuna ne açtın 😂

(547 puan) tarafından

Yav seni diklememek ne haddimize pasam 😅😅🥰❤️

(2,186 puan) tarafından

Kız ben ona yazmışım 😂

(199 puan) tarafından

Ya bnde acıktan okumak istiyorum hangi alandan girdin sınava tyt mi ayt mi bide zor mu neler yapmak gerekiyor biraz bilgi verir misin cnm rica etsem 

(547 puan) tarafından

Asko tyt ayt ikisine de girdim 350 ye yakın Bi puan aldım.

Sonra tercihleri yaptık ilk tercihinde geldi zaten Atatürk üniversitesi tibbi sekreterlik.

Sonra kayıt falan yaptırdık,ilk dönem pek üstüne düşmedim nasıl olur pek bilgim yoktu ama yine çok şükür alttan dersim kalmadan gectim.

Bu dönem daha iyiyim çalışıyorum derslerime çok şükür hepsi çok iyi geldi❤️

Dersleri çok zor değil çalışan yapabilir,4 dönem oluyor 2 yıllık bölümde her dönem başı 2750 TL ödüyorsun harç ücreti,onun dışında kendi uygulamaları var ordan derslerine çalışıyorsun.

Kitap vs yok.

Canlı ders yok.

Tamamen kendin çalışıp kendin öğreniyorsun.

Bende çocuk falan olmadığı için rahat çalışabiliyorum, yapmak istersen kesinlikle.sende basarabilirsin canım 

(155 puan) tarafından

Bende 2020  yılında falan gaziosmanpaşaa tıbbı sekreterlik kazanmıştır ama örgün diye gitmemiştim:)

(547 puan) tarafından

Asko örgün daha iyi aslında çünkü orgunden tibbi sekreterlik okuyanlar açıktan okuyanlara pek okumuş gözü ile bakmıyor.

Ama Allah biliyor ne kadar çalıştığımı son sınavlara 2 3 saat uyku ile gittim Bi günde 7 tane sınava girdim notlarımda çok şükür çok güzel geldi💪💪 

İnşallah bu sene Bi de bilgisayar kursuna gidip daha detaylı öğrenince ben tamamım ya sjsj

maas kac para loo

(547 puan) tarafından

Valla asko net 50 ama mesailerle falan 70 civarı çıktığı dq oluyormuş ben mezun olup atanana kadar 2 3 zam gelir üstüne 😁😅

(155 puan) tarafından

Canım,zaten laborant ve veteriner teknikeri sonra tıbbı sekreterlik geldi gitmedim sonra açık öğretim olarak Arapça ilahiyat kazandım Arapça mülakatta geçemedim sonra normal ilahlyata döndü ama hiç bir şey yapmadım ne oldu bilmiyorum bile

laaan beni evlatlik alsana

(547 puan) tarafından

Tekrar dene bacim geç sayılmaz hiç bisey için❤️

Yavrummm yıllardır kaybettiğim çocuğum sen miydin gel annenin şefkatli kollarına😁😁😁 @BabyBoyum

haci köse olurum enistem alir.100 k sen alirsin bolussek bana ayda yattigim yerden 60 k duser bee deli para

(547 puan) tarafından

Gel anam gel ben sana bakarım sjsj

(199 puan) tarafından

Insallah cnm peki tek tyt ye girsem olur mu 

(547 puan) tarafından

Olur diye biliyorum canım 

(199 puan) tarafından

Tm cnm saol ♥️ 

+2 oy
(3,319 puan) tarafından

Oylece tek başıma oturuyorum bir iki bulaşık  var  onları  yikicam   çamaşır katlicam    bir yanım işleri hallet yat bir yanim  bu sakin  anin tadını çıkar kahve yap diyor  geçmiş olsun  afiyet olsun 

(3,319 puan) tarafından

Kolay gelsin  canım   artık çok şükür asma derdim yokta katlama derdi bitmiyor 😂

(2,186 puan) tarafından

Ayy darısı bana bana amin amin … 

Eşimi ikna edebilirsem eğer bu yaz bende bir kurutma makinası alacağım ben katlamaktan hiç hoşlanmıyorum o yüzden eşim katlıyor 😂

(3,319 puan) tarafından

Oooo qldir aldır  katlama derdindende  kurtulmuş olursun 😂😂

(2,186 puan) tarafından

Evet 😂

(3,319 puan) tarafından
+1

😂😂🤗🤗🤗🤗🤗🤗

+2 oy
(15,989 puan) tarafından

Cuma akşamı izleyemedim Şerboyu izliyorum ☺️

image

(2,186 puan) tarafından

Ayy ben bu bölüm çok sıkıldım zorla izledim desem yeri yani . Pinko nun eksikliği çok belli . 

(199 puan) tarafından
+1

Nursemadan nefret ettim bu bolum 

(15,989 puan) tarafından

Anasının kızı oldu Nursema annesine kızıyordu annesi gibi oldu 

Beğendim bu bölümü ya ☺️pembe itici geliyordu hep aynı cümleleri kuruyordu 

(2,186 puan) tarafından

Ya iyice saçmaladılar gerçekten bomboş bir bolumdu 

+2 oy
(3,825 puan) tarafından

image

bi manzara da bende var 😕
(54,175 puan) tarafından

neden onermedi bize doktor önerdi diye yaptirmistik 

idil size de gecmis olsun bu arada 

(2,186 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(3,825 puan) tarafından

Aman lütfiyeee çocuğun ishalde mi olmasın doğasıyla oynama dedi ahh gördük doğayı 

(54,175 puan) tarafından

isim değişme hala var mi ya

(3,825 puan) tarafından

Var var 

+1 oy
(6,892 puan) tarafından

Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin manzaran gerçekten çok güzelmiş

(2,186 puan) tarafından

Amin abla ya çok sağol . 

Bugün bir anda grip oldu valla bizde şaşırdık mevsimsel geçişten dolayı galiba 😓

Teşekkür ederim ❤️

(6,892 puan) tarafından

Bitki çayı içsin sıvı tüketimi çabuk atlatmaya yardımcı oluyor sarımsaklı havuçlu tavuk suyu çorba yap kızım grip olunca hemen çorba ister bide işkembe kelle paça ister içine atar sarımsakları iyi gelir ilaçsız geçer bu arada iki gün yanına kokudan yaklaşılmaz 😅

(2,186 puan) tarafından

Aman iyi olsunda yaklaşılmasın abla valla hasta olunca zor oluyor eşim iki gün akşamcı eve 22.30 da anca geliyor zaten tam denk geldi bir de ben de regliyim valla of of 😂 menopozlu teyzeler gibi terliyorum bu ay ya … 

Çorba yapacağımda senden tarıf alayım 🙏😍😂

(6,892 puan) tarafından

Tavuğu haşla küçük küçük doğra sonra 5 yada 6 bardak tavuk suyu içine doğanmış tavukları ilave et içine 3 diş rendelenmiş sarımsağıda koyup kaynat ayrı bir kapta 1 sb yoğurt 1 tane yumurta sarısı 2 tepeleme yemek kaşığı un iki dilim limon suyu güzelce çırp kaynamış olan tavuk suyundan bir kepçe koyup ılıtıp tencere ilave et 5 dk kaynat sonra tuzu ilave edip 2 dk daha kaynat hazır üzerine tereyağı ve kırmızı biber kızartıp döküyorum tabağa servis yapıncada isteğe bağlı karabiber ve  sirke döküyorum bu kadar yapanilirsen sizede şifalar olsun afiyet olsun canım

+1 oy
(7,179 puan) tarafından

Ateslendik ve sebep yok tuvalet egitimindeyiz anlamadim bir halt niye ateslendi

(2,186 puan) tarafından

Valla bugün oğlumda sebepsiz yere grip oldu ben de anlamadım mevsimsel geçişten diye düşünüyorum yoksa üşüteceği hiç bir şey yapmadık birde oyun alanına gitmiştik oradan kapmış olabileceğini düşünüyorum . 

Sizinki tam denk gelmiş valla çok geçmiş olsun 

(7,179 puan) tarafından

Gecen hafta pazar kum alanina gittik bizde simdiye cikmaz demi canim o baska sunu yaptik dicegim birsey yok cunku

(2,186 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum ki ya bazen anlamlandıramıyorum 😅

+1 oy
(298 puan) tarafından

Manzara çok iyi  neresi burası

(2,186 puan) tarafından

Bayburt kalesi 😍

(298 puan) tarafından

Güzel miş beğendim 😊

(2,186 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️

+1 oy
(10,018 puan) tarafından

Piknik yaptık bugün ordan havuza gitik  1 saat orda durduk güzeldi baya bugun

(2,186 puan) tarafından

Yaaa çok sevindim kız senin adına gerçekten bak ❤️

(10,018 puan) tarafından

Sağol canım ihtiyacim vardı  bir sene cektik ama artık güzel günler var artık bizim icin

(2,186 puan) tarafından

Hadi inşallah ❤️

+1 oy
(3,378 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm. Veletlerimi uyutmaya çalışıyorum. Neden yorulmuyorlar bir türlü 😑Hergün aynı tantana

(2,186 puan) tarafından

İnsanın kafası kaldırmıyor demi bir süre sonra valla sende 3 tanemiydi 

(3,378 puan) tarafından

Öyle cnm. Yaş faktörü de etkili sanırım. 35 bitmek üzere 🫢🤭3 tane erkek çocuğu ,gerisini dememe gerek yok 🤡 yeni ismin yakışmış❤️

+1 oy
(3,905 puan) tarafından

Yaa kıyamam ona geçmiş olsun canısı bide sanada afiyet olsun😘 komşum geldi çaya oturduk sohbet ettik çay içtik derken 10 dk önce kalktı gitti bende mutfağı toparlayayim derken bebem durmadı kayınvalidemden aldım şuan sallayıp uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi daha ardından namaz kılacam ❤️ ☺️ buda anlık ve senin anlık müko 😍 

image

(2,186 puan) tarafından

Yaa keşke benim de komşum falan olsa ne güzel yalnızlıktan öleceğim 😅.

Senin manzara da güzel beee bebiş ❤️ teşekkür ederim ❤️

+1 oy
tarafından

Gecmis olsun canim ikinize 🌺afiyet olsun manzarada guzelmis🫠bende uzaniyorum dun butun gun gorumcem gildeydim damat tarafi gelmisti yeni insanlarla tanistim cok sevdim kirsehir insanini cok ictenler🥰bugunde kaynanam gildeydik ikindi eve geldim kizlarin yazliklarini cikarip makineye attim astim ,yarin kişlklarni ayiklayip kaldircam yavstan yaz temizligine baslicam 😑oyle iste temmuza nişan var ne giycem yaaa gobuşümle🥲

(2,186 puan) tarafından

Kız valla sana hayran kalıyorum benden dinçsin haaa maşallah 

tarafından

Ahahha sagol canm ay ben dugun dernek bayilirim hele oynamayi😁😁ama iste oynayamicam fazla bi misket havasi belki halay ,ama en cok omuz halayi severim ama o tehlikeli olur

(2,186 puan) tarafından

Aman dikkat et aman 

tarafından

Sjsjjs 7 aylik dogmasin.cocuk😂😁

(2,186 puan) tarafından

Allah korusun 😂

+1 oy
(3,471 puan) tarafından

Kayınvalidem o yukarıdaki ışıklı yerin hemen alt tarafında oturuyor🤭🤭 Ekim ayında gelmiştim gezmek için 

(2,186 puan) tarafından

Kız burası Konya değil 😂😂😂😂

(3,471 puan) tarafından

Neeeee 😂😂😂😂

(3,471 puan) tarafından

Gece gece iyi güldüm kendime 😂😂🤭🤭🤭🤦🤦🤦

(2,186 puan) tarafından

Tıp fakültesi falan diyor bu kız ne diyor diyorum Allah ta seni güldürsün 😂😂😂😂😂😂😂😂

(3,471 puan) tarafından

Hahahahah ilahi ben yaa🤭🤭🤭 

0 oy
(216 puan) tarafından

Burası neresi eskiden Denizli'de oturduğum evin manzarasını hatırlattı bende hiç sevmezdim her yer bina denize bakan yada ormana bakan evler daha güzel 

(2,186 puan) tarafından

Burası Bayburt orası da Bayburt kalesi ben seviyorum ışıklandırma önümüzden de nehir akıyor 

0 oy
(6,417 puan) tarafından

Kuş gribi hortlarsa bilki sebebi sensin hahaha direkt seni hedef gösteririm 🤣

(2,186 puan) tarafından

Hahhhahhahaa 😂😂😂😂 kuş gribini bilmem M ulaş iyi grip oldu valla sorma bu gece uyku haram  

İlgili sorular

+6 oy
20 cevap 919 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde idilto (2,186 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 920 göst.
+1 oy
9 cevap 605 göst.
+4 oy
22 cevap 1,624 göst.

Kategoriler

1,476,170 soru