+2 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından

13 haftada detaylıya girilirmi??????

5 Cevaplar

+2 oy
(5,305 puan) tarafından

Hayir tabikide 22 . Haftada yapiliyor canim neden sordun ki ? 

(484 puan) tarafından

Bende 22 haftayı bekliyorum doktorum öyle uygun gördü ama eltim 13 haftada gitti güya her bir organını görmüş sağlıklıymış bi tek cinsiyeti görememiş

(5,305 puan) tarafından

Üf abartsın biraz daha hem 13 haftada cinsiyet öğrenen çok insan var madem oyle her organ gormusse cinsiyet tahminide yapardı doktoru detaylı 22 de yapılıyor o ultrasyonda bakmistir cihazı iyidir sadece 

(732 puan) tarafından

Abartmıyor bizzat gidenleri gördüm riskli gebelik söz konusu olduğu zaman erkenden yönlendirme yapılır araştırıp konuşun 

(5,305 puan) tarafından

İyide şuan risli gebelikten bahsettmiyorki normal seyreden gebelikten bahsediyoruz şuan ona göre yorum yapıyoruz

(732 puan) tarafından

Yanlış anladın riskli gebelik söz konusu olduğu zaman doktor erkenden yönlendiriyor ve kadın doğum doktoru risk geçene kadar takibi bırakıyor ama keyfi olarak da randevu bulabilen varsa gidebilir bebeği görebilir 20-24 demelerinin sebebi bebeğin daha net göründüğü o haftalardan önce ve sonra da kesinlikle gidilebilir 

-Reklam-
+2 oy
(3,067 puan) tarafından

18ile 25 arası yapılıyor canım 

(484 puan) tarafından

Eltim bugün gitti güya doktoru demişki en iyisi 13 hafta

(3,067 puan) tarafından

13.hafta çok küçük canım sanmıyorum ha iyi bakmıştır doktor ama detaylı ultrason değildir 

+2 oy
tarafından

Ya of cahil cahil konuşmayın ya 18 ve 24 haftada yapılıyor ama 25 haftada da yapılır. Ne 13 ü renkli ultrasondur o 

+2 oy
(5,158 puan) tarafından

18 ve 24 hafta arasında yapılıyor. Senin eltinin girdiği ikili tarama testidir onda da farklı ultrasyona giriyorsun.

+1 oy
(732 puan) tarafından

Yapılıyor ama pek faydasını göremezsin 20-24 arası bebeğin en iyi göründüğü aralık hayır diyenler olursa eltimin ablası kadın doğum doktor asistanı arada perinataloji asistanlığı da yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
18 cevap 998 göst.
0 oy
7 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,476,937 soru

24,176,163 cevap

336,114 kullanıcı

...