+2 oy
212 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,345 puan) tarafından

3.5 yaşında kızım halen ben oturtuyorum kendisi oturabilir mi acaba bu yaşta sizin çocuklarınız ne zaman kendi oturmaya başladı 

9 Cevaplar

+2 oy
(7,917 puan) tarafından

klozetse oturur bi tabure dursun lavabo altinda ceker oturur. normal vc ise denemedik biz bilmiyorum 1. sinifa baslayinca okulda ogrendi normal tuvaleti

(4,345 puan) tarafından

Değil mi eylülde 4 yaş olacak kendisi öğrensin yavaştan

-Reklam-
+2 oy
(13,432 puan) tarafından

Taburesi yok mu oğlum 3.5 yaşında kendisi oturabiliyordu şuan 4.5 yasında

(4,345 puan) tarafından

Taburesi var aslında bende alıştırayım agoztozda kreşe başlayacak 

(13,432 puan) tarafından

Devletse tuvalete götürmüyorlar haberin olsun gerçi özelde de yapamazsa yardımcı okuyorlar ama mahrem açısından yapmak istemiyorlar 

(4,345 puan) tarafından

Ben almanyadayım vallah ne yalan söyleyeyim istemem yardim etmelerini neler duyuyoruz. O zamana kadar neredeyse 4 yaşında olur daha iyi öğrenir kendisi silmeyi vs

+2 oy
tarafından

Benimki daha 2 buçukta ben lazimliga kendi gitmesine izin veriyorum ama tuvalet comelmeli olan daha sağlıklı oyuzden ona alıştırdım ötekine sokmuyorum ama tahminim bi 4,5 yaş aralığında işini görebilir diye düşünüyorum. 

+1 oy
(320 puan) tarafından

Klozette kendi aparatı var bir de  iki basamaklı merdiveni kendisi oturuyor her zaman iki buçuk yaşında

(4,345 puan) tarafından

Bizim de var hepsi neyse yarından itibaren kendi otursun 😅

+1 oy
(22,269 puan) tarafından

Şuan 3 yaşında oğlum oturamaz sanmıyorm lazımlığa oturuyo haspam bide popiş üşümesin diye çepete serelm diyor seriyorz 😂😂😂😂😂

(4,345 puan) tarafından

Bende oturamaz diye düşünüyordum ama yorumlarda herkes oturuyor demiş 

0 oy
(2,738 puan) tarafından

Klozete uygun tuvalet aparatları var. Onlardan koyuyorum tuvalete, taburesi de var. Kendi gidip oturuyor. 

(2,738 puan) tarafından

Evet, 3 yaş 2 aylık tam olarak. 

(4,345 puan) tarafından

Ya ben neden her şeyi onun yerine yapıyorum annem de öyleydi

(2,738 puan) tarafından

Arada kızım da çağırır gel diye. Başkasının evinde olunca gidiyorum. Çünkü tuvalet kağıdını boşa harcıyor vs. Ama evde iken hemen gitmem. Gidip ışığı açıp kendi oturuyor. Bitirince çağırıyor. Böyle olması daha da özgüven veriyor ona. Uygun aparatları alırsanız sizde de bu şekilde olur. 

(4,345 puan) tarafından

Bizde bütün aparatları var aslında. Ama nedense hep kendim oturttum. Bundan sonra kendisi oturmasını söyleyeceğim

(2,738 puan) tarafından

Valla ben elini bile kendi yıkamasını söylüyorum. Ki düzgün de yıkıyor. Sadece bir yerden sonra oyuna çevirip aşırı su harcıyor. O zaman müdahale ediyorum. 

0 oy
(348 puan) tarafından

Taburesi ve klozet aparatı varsa kendi işini kendi görebilir diye düşünüyorum. Oğlum 20 aylık normal WC ye alistirdim ben. Bazen WC ye girip işini kendi halleder. 

(4,345 puan) tarafından

Ikisi de var. Bundan sonra kendisi otursun diyeceğim 

0 oy
(6,607 puan) tarafından

Biz 3 yasindayiz yeni basladik egitime birsey diyemicem daha benim zorumlan gidiyoruz

(4,345 puan) tarafından

Kolaylıklar dilerim

(6,607 puan) tarafından

Sagol.canim sana  birsey sorcam bugun ateslendi atesi var streslendi mi acaba 

(4,345 puan) tarafından

Stresten ateş cikar mi ki ilk defa duyuyorum ama başka bi sebepten dolayı olabilir mi 

(6,607 puan) tarafından

Bilmiyorum canim ya baska sebep yok ki ekstra hic birsey yapmadik

0 oy
(82 puan) tarafından

Benim oğlum da 3 bucuk yaşında neredeyse bir senedir kendisi oturuyo klozete de , alaturkaya da

(4,345 puan) tarafından

Biz baya geç kalmışız 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 112 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (757 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,420 soru

23,897,222 cevap

322,127 kullanıcı

...