+1 oy
1,073 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından

Kızlar ben eşimle 25 günde tanıştım evlendim evlendikten 1 ay sorna hamile kaldım zaman geçti bu çocuk benden değil dedi neyse zaman geçti geçmişte yaşadığım olayları başıma kakmaya başladı zamanla susar dedim bı 1 ay kadar sustu tekrar başladı eski olayları açmaya 14 aylık kızım var tekrar hamile olduğumu öğrendim şehir dışında çalışıyor arada gelip gidiyor şimdide bu çocuk benden değil diyor Allah var yukarda ben eşimi hiç bir zaman aldatmadim aldatmamda kafayı yemek üzereyim zoruma gidiyor ailemde kimse bilmiyor daha hamile olduğumu annemle konuşmuyorum kayinvalidemle yaşıyorum ona anlatsam oğlunu savunacak bana ben ne yapacam eşime kendimi nasıl inandira bilirim 

30 Cevaplar

+9 oy
(850 puan) tarafından

En İyi Cevap

Seni ayrilirsin bizmi ayıralım. Bir kadının uğrayacağı en kötü muamele namusu. Sovecem sana ayıp olmasın. Sakın boyun eğme resmen zina istiyorsun demiş hemde kayınvaliden ile yaşarken. Herkesi anan gibi sanma diyeydin. Ay bacım çok sinirlendim. Allah senin yardımcın olsun. Kendi faiselerle sürtüyor zaar evde duran namuslu karısına dediğine bak.

(850 puan) tarafından

Demekki sakladığı korktuğu biseler yapıyor. Seni bastırmaya çalışıyor. İstersen takip et aldatmayı falan yakalarsan delil al kendine elinde dursun. Böyle ömür geçmez bacım. Sen mecburmusun böyle herife katlanmaya. Herkes güzel hayat yaşarken. Bizzat annem babamda böyleydi iş eninde sonunda boşanmayla sonuçlandı. Böyle evliliklerde sonuç başından bellidir. Ömür geçmez sana yazık olur. Narsist kisilide var sizofrende.

(113 puan) tarafından

Şehir dışında çalışıyor geldiği zaman bakıyorum ama hiç bişey yok 

(850 puan) tarafından

O zaman psikolojik sorunları var kafasında kuruyor. 

(113 puan) tarafından

Gerçekten artık hiç birşey bilmiyorum 

(850 puan) tarafından

Olsun umudunu kaybetme hayat bitti dedigin yerden başlıyor. Seninde güzel günlerin olur ilerde ama bu adamla değil. Huy bu can çıkar huy çıkmaz.

-Reklam-
+12 oy
(1,388 puan) tarafından

Senmi bosarsin bizmi bosayalim bacım...

Kişi kendinden bilir işi kendi bir *** yiyor demekki

(8,476 puan) tarafından
+1

cocuk yaomisn digurmusun 14 aylik etmisin yani en az 2 sene senle beraber daha simdi ikinci vocuga benden degil demesi guvenmemesi sacma yani. yap dna testi sok gozune kizin icin. ikinci dogunca da o istemeden sen yap testi sok gozune. sonrada resti cek bidaha bana orapu muamelesi yapacaksan bosanalim de. en azindan gozu kirksun . arkanda birinin olmamasi onemli degil iki cocugunda kendinden oldugunu girunce zaten bisanmaz

(113 puan) tarafından

Bacım annemle babam ayrıydı başımda üvey baba vardi babamla gorusmuyordum mecbur kaldım biraz evlenmeye 

(113 puan) tarafından

Dava mi açmak gerekiyor dna testi için 

(8,476 puan) tarafından

yok ya hastaneye gdip dna testi talep etceksin dava ile okadar uzatmazlaeki isi. 

(113 puan) tarafından

Hangi bölüme gidecem

+12 oy
(6,135 puan) tarafından

Bu postun neresinden tutsak elimizde kalıyor. 25 günde tanışıp evlenmek arkasından hemen çocuk yapmak, eş güveni yokken ikinciye gebe kalmak bir de kayınvalide yanında yaşamak. Bu hayat böyle geçmez be canım ama yine de sen bilirsin. 

(2,501 puan) tarafından

Bu yorumu aradım da kimse değinmemiş

(113 puan) tarafından

Anlamadım 

(4,011 puan) tarafından

Anne baba neden yok vefat mı ettiler

(6,135 puan) tarafından

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye bir deyim var. İmkanlar ne olursa olsun 25 gün gibi bir süre çok kısa. İnsanlar yemeğe bile çıkmak için en az 25 gün ister. Tamam olmuş geçmiş ama şu an kendini birilerine ispatlama çabasına girme. Arayıp sorma benim çocuğum değil diyor ama hiçbir şey yapmıyor. Yani vicdanını rahatlatıyor büyük ihtimalle o seni aldatıyor.  Psikolojisi bozuk olan sana zarar verir. Annesini arar o çocuk benim değil atın onu der. Adam seni kendine kul köle etmek için bunu yapıyor. Ha cümlenin başında adam dedim ama lafın gelişi o. Senin çaresizliğini gidemeyeceğini bildiği için sana eziyet ediyor seni kendine kul köle yapmak istiyor. Sen arayıp sorma nasılsa o evde bir tas çorba pişiyor. Daldır kaşığını doyur karnını keyfine bak. 

(1,777 puan) tarafından

Ya Allah aşkına Allah nasip etmiş falan deme gözünü seveyim. Sen Meryem Ana değilsen birşeyler yaşamışsın ki Allah ona göre nasip etmiş. 

+3 oy
(3,216 puan) tarafından

bu adamdan hangi akla hizmet 2.çocuğu yaparsın? yeterince ağzın yanmamış mı? 

yaptır dna testi, sonra güzel bir tazminat davasıyla boşa. bak bakalım altında donu kalıyor mı

(113 puan) tarafından

Arkamda duracak bir ailem yok canım 2 ci çocuğu ben istemedim sprial taktırmak için hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim 

(3,216 puan) tarafından

eşinden dna testi istersen, çocuk da eşinden çıktığı an yüklü bir tazminat ve nafakayla haklı boşanırsın. kimseye de ihtiyacın olmaz. 

(113 puan) tarafından

Yaptırmıyor dna testi yaptır diyorum hayır yaptirmayacam diyor bana 

(3,216 puan) tarafından

o zaman boş boş konuşmasın gerizekalı herif

(113 puan) tarafından

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri burnumdan getiriyor 

+3 oy
(11,756 puan) tarafından

Ya madde kullanıyor ya da şizofreni ikisinden biri. 

Aklı başında olan normal bir eş bırak böyle şeyler söylemeyi aklından dahi geçirmez.

(113 puan) tarafından

İşte çok zoruma gidiyor 

+2 oy
(3,966 puan) tarafından

Yani ne desem bilmiyorum bu çocuk benden değil diyor ve 2. Çocuk yapacak kadar bir şeyler yasayabiliyorsunuz.

İstediğini yap eşin gerizekalinin teki sen onu inandiramazsin bir insan karısından nasil şüphe eder şüphe ettigi kadını evinde soyadında nasil tutar tekrar bir çocuk daha nasil yapar. 

(3,966 puan) tarafından
+1

Sürpriz olmamış işte korunmamissiniz 

(113 puan) tarafından

İstemedi taktiramadim korunamadim korunucam dedikçe bağırdı çağırdı 

(3,966 puan) tarafından
+1

Gerçekten çaresiz kadınlara çok üzülüyorum böyle herkesi evimde korumak istiyorum eşiniz rahatsız tedavi olmaya ikna edin

(113 puan) tarafından

Böyle biri olduğunu bilmiyordum ne yapicam nasıl hayatla mücadele edecem bilmiyorum ama yaşamaktan usandım 

(6,472 puan) tarafından

Ayy yani istedigi kadar bagirsin. Zaten gidip bi sure gelmiyomus. Spiral taktirsaniz ne anlayacak. Hap kullansaniz nerden bilecek ? 

Hayir yani ortada bu kadar ciddi bi durum var korunun yani yazik gunah degil mi o bebeklere.

+2 oy
(22,597 puan) tarafından

Namusuna laf eden adamdan ayrılmaz üstüne tekrar hamile kalıp onu babalikla ödüllendirirsen istediği gibi iteleyip kakalar seni. Bir DNA raporu bir de boşanma celbi vermeli böylesinin eline 

(113 puan) tarafından

Yaptır diyorum yaptırmıyor anasına anlatsam sende de suç var deyip çıkıyor ben kafayı yemek üzereyim 

+2 oy
(1,777 puan) tarafından

25 günde tanıştığın adamla evlendiğine mi yanayım, daha tanımadığın adamdan çocuk yapmana mı yanayım, sana namussuz diyen adamın koynuna girip ikinci çocuğu yapmana mı yanayım. Söyle hangisine yanayım. Kaçtın heralde bi de annenle konuşmuyorsun. Ya gerçekten ben sizi anlamıyorum. Biz iki doktor bi çocuk yapıcaz diye 8 yıl düşündük herifle. Yok bütçesiydi yok geleceğiydi.  Bu kadar kolay mı ya bu kadar kolay mı. Ne olacak şimdi o çocuklara. Annelerine Namussuz muamelesi yapılan bir evde benimsenmedikleri bir baba ile büyüyecekler ya da anne ile ordan oraya savrulup, iki lokma yiyip karın doyuracaklar.  Gelecek planlaması, tatil, okul hak getire. Ay inanamıyorum ben size cidden ya. Rabbim o çocukların yüzüne gülsün ne diyeyim. 

+1 oy
(16,746 puan) tarafından

Madem şüphesi var gitsin dna testi yaptırsın. Birinci çocukta atmış iftira sen niye ikinciyi yaptın peki. 

(113 puan) tarafından

Dna yaptır diyorum yaptirmayacam diyor vicdan azabı çek diyor bana ben niye vicdan azabı çekeyim yapmadığım birşey için 

(11,756 puan) tarafından

Niye korunmadın ki

(113 puan) tarafından

İzin vermedi hayır taktirmayacan sprial diye sürekli bağırdı çağırdı geri çekilme vardı 2 kere kaçırdı onda da hamile kalmışım ben şok yaşadım 

(11,756 puan) tarafından

Üstelik 19 yaşındaymışsin Allah yardımcın olsun ne diyelim ki :/

(113 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
(1,239 puan) tarafından

Senden şüphe etmesi ne kadar ayıp bı kadın geçmişinde ne yaşarsa yaşasın sen bunu bilip evlenmişsin eğer şüphe ediyosa evlenmeseydi otur konuş eğer anlamiyorsa sal gitsin kendi haline bırak valla bazen bu erkeklerden öğğ geliyo

(113 puan) tarafından

Konuşulmuyor kendinsiyile hemen bağırmaya başlıyor 

(1,239 puan) tarafından

Valla böyleleri düzelmiyor malesef içi pis olduğu için hayatida pis görüyor malesef 

(113 puan) tarafından

İşte ne yapicam bilmiyorum 

+1 oy
(7,491 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemiyorum ama eşim bana böyle bir şey söylese ya ağzı burnu yer değişir yada eski eşim olur ve çocuğumun yüzünüde göremez ONDAN DEĞİLMİŞ YA SONUÇTA 

(7,491 puan) tarafından

Daha çok küçüksün. O kaç yaşında peki? Boşanma ihtimalin yoksa eğer çok sert ve net tepkini koy. Namusuna laf ettirme. Madem güvenmiyor neden yalnız bırakıp şehir dışına çıkıyor 

(113 puan) tarafından

Kayınvalidem + kaynım başımda bacım tek başıma değilim nereye gitsem arar gösteririm hem ona hem anasına 

(7,491 puan) tarafından

Çok yanlış yapıyorsun canım biraz dişli ol yoksa seni yerler 

(113 puan) tarafından

2 senedir yediler zaten 19 yaşındayım ama kendimi çökmüş gibi hissediyorum artik

(113 puan) tarafından

2 senedir yediler zaten 19 yaşındayım ama kendimi çökmüş gibi hissediyorum artik canımdan bezdim 

+1 oy
(707 puan) tarafından

Yani canım 19 yaşındaymışsin 25 günde nasıl bir insana güvenip evlilik gibi önemli bir kararı aldın bilmiyorum ve daha tanıma firsati bulmadan çocuk yapmışsın kaynananla yaşıyorsun eşin sikintili bir tip belli ki bunu anlamak için kendine hiç zaman vermemissin bu hayat nasıl böyle devam eder bilmiyorum ya adam akıllı oturup konuşacaksin ya devam edersin bana saygılı olup diye yada bitirirsin. Kendi dusen ağlamaz bu hayatı bile isteye sen secmissin 19 yaşında bir kız neden evlenip çocuk ister anlamıyorum ben biz ne diyelim ki sana Allah yardımcın olsun 

(113 puan) tarafından

Annem babam ayrıydı ortada kalmıştım mecbur kaldım evlenmeye 

(2,501 puan) tarafından
+1

Ortada kalınca çare evlenmek değil . Bir işe girip çalışmak ve kendi evini tutup düzenini kurmaktı.

(113 puan) tarafından

17 yaşımda evlendim 

(2,501 puan) tarafından

Ben 17 yaşımda ailemden para almıyordum bile gerisini sen düşün 

(6,472 puan) tarafından
+2

17 yasinda hala cocuk sayiliyosunuz. Ogrenci oluyosunuz ayrica. Cocuk esirgemeye gitseniz sizi alirlardi. Universite okurken de yurtta kaliyosunuz,burs veriyolar. Rahattca gecinirdiniz. Olmadi part time bi ise girerdiniz. Mesleginiz,geleceginiz olurdu. 

Ama siz kusura bakmayin ama kolay olani secmissiniz hayatiniz icin hic cabalamamissiniz.

+1 oy
(922 puan) tarafından

Sen neden sadakatini kanıtlıyorsun . Kişi kendinden bilir işi . Kendisj yapıyor kesin sana mal ediyor.

Geçti ama keşke bu kadar acele etneseydin biraz tanisaydin..

Rabbim yârdimcin olsun ama bu iftiralarla çok zor yürür 

(113 puan) tarafından

Bacım zaten boşanmayı düşündüm ama gidebileceğim hiç kimsem yok 

+1 oy
(1,319 puan) tarafından

AAh bacım ikinci çocuk istemiyodum diyosun iki kere kaçtı diyosun hemen ilaç falan içmeliydin. 

Hastaneye gidip DNA testi iste. Gözüne sok

(113 puan) tarafından

Nasıl yapicam bu DNA testi işini bilmiyorum çünkü 

(113 puan) tarafından

Hamileyken yapılıyor mu 

(1,319 puan) tarafından

Bi doktora sormak lazım bence 

+1 oy
tarafından

Yerinde olsam şunu yapardım malesef doğumu bekle dava aç ve orda bu çocuk benden değil de ben boşanmak istiyorum senden bu laftan sonra hakim kararıyla adlı tıptan dna iste ama bu çocuklar senden çıkacak iste ozaman sen bidaha beni görmeyeceksin bu evlilik bugün bitmiştir derdim boynumu da eğmem bu ağızda birine. Nedemek benden değil ya. Geçmişte  ne oldu bitti onu ilgilendirmez kimle ne yaptığın kaç kişiyle çıktığın ayrıldığın onlarla ne halt ettiğin neden çünkü bugün imza attıysa iradesiyle ben geçmişini geçmişte bırakıp seni hayatıma alıyorum diyor aslında sende aynı şekilde.  Kimse kimseyi yargılayamaz arkadaş geçmişiyle. 

Bu hayatta kim kimi geçmişiyle bilmem nesi ile ezmeye çalışıyorsa aynı şekilde sinansin inşallah rabnim büyük 

(113 puan) tarafından

Amin inşallah bacım 

(713 puan) tarafından

Linçleyen linçlesin ama 17 yaşında evlenen sonra hamile kalan, daha sonra 2. Çocuğa hamile kalan, kayınvalidesiyle yaşayan, 25 günde evlenen birisi boşanınca tekrar 25 günde evlenir ve kendi yaşadıklarını çocuklarına da yaşatır, en iyisi evliyken bir çözüm bulmak çocukların başında en azından babaanne baba amca var 

(113 puan) tarafından

Kimse kimsenin yaşadığını bilmez 

(113 puan) tarafından

Ben hiç bir zaman yaşadığımı yasatmam bilmeden yargılamak çok iyi ya vallaha 

+1 oy
(6,472 puan) tarafından

17 yasinda evlen 19 da 2.ye hamile kal. Olacak is mi !

Evlenmek icin ne acelen vardi canim ? Evlilik bi kurtulus muydu ? Okuyun bi meslek sahibi olun ,universite ,ortam gorun,insanlari taniyin. Ben lise de ogretmenim maalesef senin dusuncene sahip cok ogrencim var. Hayatta ki tek kurtulusu evlenmek olarak goruyosunuz. Hic caba yok sıfır yani. 

25 gunde evlenmek nedir ya sonra da hemen cocuk yapmak nedir. Sonra bi de bu hakaretlere ragmen 2.yi yap. Bi zahmet korunun ya geri cekilme bi korunma yontemi degil. Hap,spiral vs vs. Nasil guvenirsiniz bi insana 1-2 ayda. Bu ne cesaret. Bizler mi cok saf salagiz ya da gormek ,tanimak yillarimizi aliyo. 

Anne-baba ayriymis ,sosyal hizmetlere gidebilirdin. Yurtlarinda kalirdin ,seni okuturlardi. Universite de yurtta kalirdin,burs verirlerdi. Part-time iste calisirdin. Meslegin olurdu,yasin buyurdu. 

Esin de sorunlu bi tip muhtemel. 25 gunde senle evlenmeyi nasil kabul etti hic mi sorgulamadin ,hic mi anormal bi durum olabilecegini dusunmedin. Topluma bi bak bakalim 25 gunde kac kisi evleniyo ? Hic mi dusunmedin bunlari.

0 oy
(6,058 puan) tarafından

25 günde tanışıp evlenmek zaten çok garip madem güvensiz neden evlendi seninle bu kadar kısa zamanda kaynanan zaten bilir hep evdesin neden oda sana iftira atsın ne kadar garip aile spiral taktırsan oda kayma durumu var yine hamile kalabilirsin kesin çözümlere bak bu adama üçüncü çocuğu doğurma sakın kapının önüne koyar bence eşin kendide güvensiz bir kişi herkesi kendi gibi görünüyor sen onu nasıl inandırırsın bilmem ama evlatlarını iyi yetiştir ki babalarına benzemesin ler yanlış insanlarla evlilik yapmasınlar Rabbim yardımcın olsun o adama akıl fikir vicdan versin inşallah 

(113 puan) tarafından

Amin inşallah bacım 

0 oy
(1,599 puan) tarafından

Mugeye çık ağzına s.....

0 oy
(162 puan) tarafından

Sen sustukça o kendini haklı görecek.. tepkini daha ilk gün koymalıydın böyle birinden 2 ci çocuk yapılırmı be kardeşim

(113 puan) tarafından

Plansız supriz oldu biraz

0 oy
(347 puan) tarafından

Canım DNA yestini gizli yap eşinin sacindan biraz al yada ne bilim tuküruk yani araştır gizlice yap  yaptırmak istemiyorsan da gerçekten eyer boşanmak istiyorsan sana engel olan kimse de yoksa  ayrıl gitsin daha yaşın da çok kücük bende 24 yaşındayım  bende zorluklar yaşıyorum baya ama bne de boşanmak gibi birşey malesef olamaz  keşke olsa boşan git çalış  kendi hayatina bak  o adamla söylediklerine göre zaman gecmez her geçen gün daha çok yorulursun  üzülürsün  o çocuklara da yazık insan mutlu olmak ister hayat kısa nerden bilcen belki seni mutlu edecek biri olur hayatinda  git kadın sığınma evine  işe başla yavaş yavaş düzen kurmaya caliş Allah yardım eder inşallah sürekli üzülmekden se tek yaşamak daha iyi Allah yardımcın olsun ama yinede kendindin ver kararını  iyi düsün 

(113 puan) tarafından

Amin inşallah bacım 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 350 göst.
+3 oy
8 cevap 636 göst.
+3 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
6 cevap 205 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (40 puan) tarafından soruldu