+1 oy
1,429 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Kızlar ben eşimle 25 günde tanıştım evlendim evlendikten 1 ay sorna hamile kaldım zaman geçti bu çocuk benden değil dedi neyse zaman geçti geçmişte yaşadığım olayları başıma kakmaya başladı zamanla susar dedim bı 1 ay kadar sustu tekrar başladı eski olayları açmaya 14 aylık kızım var tekrar hamile olduğumu öğrendim şehir dışında çalışıyor arada gelip gidiyor şimdide bu çocuk benden değil diyor Allah var yukarda ben eşimi hiç bir zaman aldatmadim aldatmamda kafayı yemek üzereyim zoruma gidiyor ailemde kimse bilmiyor daha hamile olduğumu annemle konuşmuyorum kayinvalidemle yaşıyorum ona anlatsam oğlunu savunacak bana ben ne yapacam eşime kendimi nasıl inandira bilirim 

30 Cevaplar

0 oy
(1,230 puan) tarafından

Güzelce konuş ne olduysa oldu geçmişte ben sana hiç ihanet etmedim de istersen telefon dokumanima bak de ama bana guveneceksen izin veririm de böyle bir şeyi Allah gizli bırakmaz olsa elbet ortaaya cikardi de ama yazık Allah yardımcın olsun çocukların için ayakta dur kendini ezdirme

(115 puan) tarafından

Onlar için ayakta duruyorum zaten 

(1,230 puan) tarafından

Allah yardım etsin Allah'a sığın yarabbim ben kötü bişey yapmadim bu yükü üstümden al diye dua et 

(115 puan) tarafından

Hep öyle dua ediyorum sabır istiyorum 

(1,230 puan) tarafından

Rabbim ferahlık versin 

(115 puan) tarafından

Amin inşallah 

-Reklam-
0 oy
(28,205 puan) tarafından

Halen kendini kanıtlamaya çalışıyorsun böyle bi adamı ne zaman boşamak niyetindesin ???????

(115 puan) tarafından

Arkamda duracak bir ailem yok bacım 

(28,205 puan) tarafından

Kendin çalış bacım ne biliyim bi yolu vardır ama sana iftira atmasına izin verme eş dediğin hayat arkadaşıdır bak birde hamileymişsin güvenmiyosa boşasın rest çek ama boyun eğme boyun eğersen daha çoğunu bile der 

0 oy
(1,084 puan) tarafından

Gecmiste yasadigin şeyleri başina kakiyor derken bir iliskimi oldu bekarken bunu esine evlenirken soyledinmi 

Cocuk konusunda dna testi yaptir kanitla ve bosan bu sekilde evlilik yirumez

(115 puan) tarafından

Söyledim fakat sen yalan söylüyorsun diyor sürekli DNA testi yaptırmıyor 

(1,084 puan) tarafından

Senin psikolojin ile oynuyor hemen test yaptir kanitla agzini acmasin daha

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Olurmu canım öyle şey ne biçim itham öyle karaktersiz adam zoruna gitmıyor mu bunlar gerekırse DNA testi yaptır kap çenesini ama varsa imkanın uzaklaş o kişiden

(115 puan) tarafından

İmkanım yok dna testi için ne gerekli bilmiyorum 

(2,495 puan) tarafından

Dava açabılırsin mahkeme adliye gidip sorabilrsn onlar yol gösterır en kötü karakol da bilir yönlendirir

0 oy
(4,419 puan) tarafından

Büyük konuşmaktan her zaman korkarım ama sanırım tek affedemeyecegim şey namusuma laf atan namussuz o kişidir bu kadar net yani

İlkinde ağzının payını almadığı için ikinci de de aynı cesareti gösterir tâbi!

0 oy
(3,587 puan) tarafından

Kurgudur insAllah

0 oy
(3,905 puan) tarafından

Direk bu narsist adamdan ayrıl ondan sana hayır yok bacım insan kendi namusuna böyle hıyanetlik edip iftira atar mı yaa ne büyük günah seninde bebeğinde günahına girdiği kadar girmiş en iyi yol ayrılmak 

0 oy
(570 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam madem inanmıyor narsist gider dna testi yapar açardım bi mahkeme iftiradan alırdım tazminat nafaka da ödemek zorunda çatır çatır yerdim çünkü sana inanmayan bi insanı inandıramazsın

0 oy
(7,001 puan) tarafından

Böyle bir adamla ömür geçmez ki olan o iki çocuğa ve gençliğine yazık..

0 oy
(79 puan) tarafından

Dediklerinizin aynısını çok yakınım yaşadı medyaya dahi yansıdı olay. Biz kadın kaçsın kendini kurtarsın diye çok uğraştık ama hep o bana birsey yapmaz dedi. Kocasi bu şekil düşüncelerden dolayı kafayı yedi pusuya yattı kadını başından kursunladi 1 yaş bebeğinin önünde yaptı ve kadın 5 aylık hamileydi çok acı.. Arkamda kimse yok napabilirim deme canından mi olmak istiyorsun. Devlete sığın kurtul bu adamdan bir an once izini kaybettir. Kaldırılabilecek bir itham değil bu.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 410 göst.
0 oy
12 cevap 422 göst.
+3 oy
8 cevap 752 göst.
+3 oy
3 cevap 160 göst.

Kategoriler

1,475,379 soru

24,153,417 cevap