+1 oy
436 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (10,036 puan) tarafından

Özelerde yasaklanmiş  isteğe göre  sezaryan az önce acıklandı acil bisey oldumu olacakmiş 

9 Cevaplar

+4 oy
(17,409 puan) tarafından

Aman özeldeki doktorlar zorunlu gibi gösterip yine yaparlar kimse korkmasın ayni düzen devam eder. 

(4,918 puan) tarafından

Bende içimden öyle geçirdim. Raporda bebek ters yazar, kordon dolandı yazar, bebeğin kalp atışları yavaşladı yazar. Aynı düzen devam eder. Türkiyede yasakları takan mı var 😅

-Reklam-
+3 oy
(4,414 puan) tarafından

Bunu bize degil doktorlara söyleseler keşke. Doktorlar direkt sezaryen diyor vajinal doğumla uğraşmak istemiyorlar. 

Doğru bir adım olduğunu düşünüyorum bu arada 

(1,723 puan) tarafından

Evde doğum yapanlar varmış zaten sadece günümüz modern oldu tıp var hastane var artık çözüm yolu var kaynanam bütün cocuklarini evde dogurmus aciyi biz çektikten sonra talimatı da versinler bn daha doğum yapmadim

(4,414 puan) tarafından

Evde dogum yapılan dönemde anne-bebek ölüm oranıyla modern cagdaki  anne-bebek ölüm oranını bir karsilastirmanizi tavsiye ederim. Keyfi sezaryeni savunan biriyle de nasil konuşulur 

(1,723 puan) tarafından

Kız ben sezeryanı savunmadım 9 ayım boyunca ikisini bilmeme rağmen aksine normal doğum dedim sadece doktorlar uğraşıyor demiş doğuran sancıları çeken ikinan biziz doktorlar neyine doğuran kadın kadar uğraşıyor ben onu sorguluyorum 

(163,564 puan) tarafından

@Civciv1234 bi iki gune dogurur bizzat yasayip anlarsin anlatmak istedigimjzi

(1,723 puan) tarafından

İnş gelecek gibi durmuyo günler geçmiyor🥹yeterli sağlıkla kokusunu alayım sezeryan normal hoc farketmez 

+2 oy
(24,507 puan) tarafından

İyice şaşırdılar kendilerini kaç çocuk doğuracağımıza nasıl doğuracağımıza her şeye karışıyorlar yakında nasıl yaptığımıza da karışmaya başlarlar her sorunu çözdüler bir bu kalmıştı 

(1,723 puan) tarafından

Sezeryan riskli devlette kimse o riski almak istemediği için yoktu özel de parasıyla riski aliyorlar

(24,507 puan) tarafından

Bu kararlari ama hep çocuk doğurmak ile ilgili zerre fikri olmayan erkekler alıyor mesela ben bir çocuk doğurdum vajinal doğumla ama bende travma kaldı ikinciyi illa yine öyle doğurmaya zorlamak mantıklı mı ? 

(1,723 puan) tarafından

Sezeryan üstüne normal olmazki

(24,507 puan) tarafından

İlkim normaldi ikinciyi Sezaryan olup tüpleri bağlatmak istiyordum vajinal normal doğum demek zaten ayrıca istisnai de olsa yaptıran doktorlar var 

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

yo gecen hafta dogurdu kuzenimin esi istede bagli ilk digumu yas 43 😂

+2 oy
(4,918 puan) tarafından

Avrupada öyle zaten. Acil ve zorunlu durumlar dışında sezaryen yapılmıyor

+1 oy

napcan kiz sen dohurdun zaten

(1,723 puan) tarafından

Belki bidaha doğuracaktır 

keyfi sezeryanmi dogurmasin yaw

(10,036 puan) tarafından

Bilginiz olsun diye söyledim canım sorun mu oldu 

0 oy
(6,255 puan) tarafından

Ben de post açtım bununla ilgili. Teyitli bilgi değil henüz ama piyasaya salıp nabız yokluyor olabilirler. Çocuk konusunda sadece yapmayı bilen koca koca heriflerin uğraştığı şeye bak ya. 

0 oy
(1,285 puan) tarafından

Herseye karıştıkları yetmedi sıra buna geldi. Zaten devlette isteğe göre olamıyorduk simdi parasıyla bile seçim yapamayacaz nasıl bir saçmalık bu. İlk doğumumu malesef devlette yaptım. Üstünden 2.5 yıl geçti hala konusu geçince gözlerim doluyor. O kadar çok dikişim oldu ki 2 ay boyunca yemeği bile ayakta yedim. Kızımı uzanarak emzirdim. Çatım dar olmasına rağmen zorla dogurttular beni. Vajinamı da y*****yumuk dikmişler zaten. Allaha havale ediyorum hepsini. Özel hastane de Sezeryan yasaklanırsa mümkün değil bir daha doğuramam 

0 oy
(3,407 puan) tarafından

Bi yönden sevindim açıkçası bana 12 saat suni sancı verildi suyum geldi açılmam başladı sırf bebeğim o andan pisliğini yaptığı için acil sezaryene alındım halbuki bıraksalardı bir kaç saate bebeğim doğacaktı özel hastanelerde direk sezaryene alıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
12 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Uykusuzannneee (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 523 göst.
15 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bensimdiannemiyim (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
+6 oy
9 cevap 396 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,911 cevap

336,423 kullanıcı

...