Bugün pazar eşimle sabah parka gittik geldik eşim bahçede iş görüyor bende ev işlerini bitirdim bahçeye yanına indim arkasından gidiyorum kaynana deliriyo eşime diyo sen evde yokken inmez bahçeye evdeyken götünün peşinden ayrılmıyor diyo içeri köy kilit vur istersen dedim Allah'tan bizimle yaşamıyor yoksa yan yana bile oturtmaz bizi her gördüğünde elalem sizi izliyor ne ısınız var birlikte diyo gavur yine düştü peşine diyo dikkat ette çatlama ortadan dedim çok seviyodun oğlunu evlendirmiyeydin gelin savar resmen ya sizinde Kaynanalar böylemi eşinizle yanyana gördüğünde delirirmi benim çatlak tekmi böyle
Kıskanç ya gebersin benimkide öylede ben görüşmüyorum herif arada bi gidiyo eve gidecem hatun kızar saat geç oldu deyince hemen yabancı yerdemisin istersen kal diyomuş yok ben evimden başka yerde uyuyamam demiş resmen aramızı bozmak için mücadele veriyor yaaa
Benimki bazen aşağıda uyuya kalıyor uyandırmaya çalışıyorum bırak uyusun delimisin ne istiyorsun git evine diyo catlasanda burda yatirmam diyorum işten geliyo gel bende yat oğlum seni yatirmazlar diyo sabır siniyor
Ayyy manyaklar ya kaynanalar kapatılsın
Kaç yıllık
Evlisiniz başta bizimkide oyleydi....kaynana savar oldum bende😅
3yil oldu bende inadina önünden geçerken öpücük atıyorum ona nasıl yakisiyormuyuz diyorum boka bakar gibi bakiyo içinden sövüyor
Onu yoksay 5 yılda anca birakfi kendi halime..seneden seneye gördüğüm hâlde
Hayırdır kumam misin diye soraydın. Bizi sen bizi evde gör deseydin daha neler yapıyoruz 😂
Dedim allahtan bizimle yasamiyosun yoksa nöbet tutardı başımızda
Hey Allahım ne insanlar var ya insan derki çocuklarımın mutluluğu huzuru yerinde olsun birbirini sevip bağlı olsun ama maalesef böyle kıskanç insanlar var sende inadına kocanın dibinden ayrılma cnm
Allah korusun böylelerinden kaynanadada akıl fikir versin inşallah.benim kayınvalidem hep kendi söyler gidin vakit geçirin hep iş hep iş olmaz sizede zaman lazım gençsiniz geziceksiniz tozucaksınız diye.yani insan hiç değilde kendi evladının mutlu olmasını ister.
Yok cnm nerde evde işin yokmu senin dana gibi peşinde söğürtüyon diyo kudurrrrr dedim
Yok Allah'a şükür aksine biz mutlu oldukça o daha mutlu olur.bizim mutluluğumuzu ister sağolsun.
Annem de öyle eksik olmasınlar ❤️
Allah eksik etmesin öylesini
Amin canım 🤍
Benim de sürekli yan yana olma çabasında beraber yemek yiyemeyis eşi tek yerken beraber yemezler eşim geç gelince onu bekler oturur beraber yerler hiç doğru düzgün baş başa oturup yemek yiyebilmişliğimiz yok he gelsin yesin istemiyorum değil başımın üstünde yeri var çocuğu sonuçta ama eşim sezoncu çalışıyor iki kelime özel bir şey konuşamıyorum iki kelime birbirimizle rahat sohbet edemiyoruz bir şey konuşacağız dibimizde bitiyor 🥹 telefonla aradığında bile rahat konusamiyoruz
Aynen beni yollar kendisi oturur yanına sadece akşamları görebiliyoruz birbirimizi sırf yukarı gelmesin diye çağırıp duruyor iş buyuruyo
Eline ne geçecek acaba eşini senden soğutunca? Ahmak kadın. Oğlunu gerçekten sevse mutlu olmasından mutlu olurdu. Çok çirkin laflar ediyor ahmak!
1,477,406 soru
24,182,977 cevap
336,435 kullanıcı