+2 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,133 puan) tarafından

Bugün pazar eşimle sabah parka gittik geldik eşim bahçede iş görüyor bende ev işlerini bitirdim bahçeye yanına indim arkasından gidiyorum kaynana deliriyo eşime diyo sen evde yokken inmez bahçeye evdeyken götünün peşinden ayrılmıyor diyo içeri köy kilit vur istersen dedim Allah'tan bizimle yaşamıyor yoksa yan yana bile oturtmaz bizi her gördüğünde elalem sizi izliyor ne ısınız var birlikte diyo gavur yine düştü peşine diyo dikkat ette çatlama ortadan dedim çok seviyodun oğlunu evlendirmiyeydin gelin savar resmen ya sizinde Kaynanalar böylemi eşinizle yanyana gördüğünde delirirmi benim çatlak tekmi böyle 

8 Cevaplar

+3 oy
(28,451 puan) tarafından

Kıskanç ya gebersin benimkide öylede ben görüşmüyorum herif arada bi gidiyo eve gidecem hatun kızar saat geç oldu deyince hemen yabancı yerdemisin istersen kal diyomuş yok ben evimden başka yerde uyuyamam demiş resmen aramızı bozmak için mücadele veriyor yaaa 

(1,133 puan) tarafından

Benimki bazen aşağıda uyuya kalıyor uyandırmaya çalışıyorum bırak uyusun delimisin ne istiyorsun git evine diyo catlasanda burda yatirmam diyorum işten geliyo gel bende yat oğlum seni yatirmazlar diyo sabır siniyor

(28,451 puan) tarafından

Ayyy manyaklar ya kaynanalar kapatılsın

-Reklam-
+2 oy
(2,901 puan) tarafından

Kaç yıllık

Evlisiniz başta bizimkide oyleydi....kaynana savar oldum bende😅

(1,133 puan) tarafından

3yil oldu bende inadina önünden geçerken öpücük atıyorum ona nasıl yakisiyormuyuz diyorum boka bakar gibi bakiyo içinden sövüyor

(2,901 puan) tarafından

Onu yoksay 5 yılda anca birakfi kendi halime..seneden seneye gördüğüm hâlde 

+2 oy
(4,918 puan) tarafından

Hayırdır kumam misin diye soraydın. Bizi sen bizi evde gör deseydin daha neler yapıyoruz 😂

(1,133 puan) tarafından

Dedim allahtan bizimle yasamiyosun yoksa nöbet tutardı başımızda 

+2 oy
(3,407 puan) tarafından

Hey Allahım ne insanlar var ya insan derki çocuklarımın mutluluğu huzuru yerinde olsun birbirini sevip bağlı olsun ama maalesef böyle kıskanç insanlar var sende inadına kocanın dibinden ayrılma cnm 

+1 oy
(510 puan) tarafından

Allah korusun böylelerinden kaynanadada akıl fikir versin inşallah.benim kayınvalidem hep kendi söyler gidin vakit geçirin hep iş hep iş olmaz sizede zaman lazım gençsiniz geziceksiniz tozucaksınız diye.yani insan hiç değilde kendi evladının mutlu olmasını ister.

(1,133 puan) tarafından

Yok cnm nerde evde işin yokmu senin dana gibi peşinde söğürtüyon diyo kudurrrrr dedim

+1 oy
(1,376 puan) tarafından

Yok Allah'a şükür aksine biz mutlu oldukça o daha mutlu olur.bizim mutluluğumuzu ister sağolsun.

Annem de öyle eksik olmasınlar ❤️

(1,133 puan) tarafından
+1

Allah eksik etmesin öylesini

(1,376 puan) tarafından

Amin canım 🤍 

+1 oy
(1,723 puan) tarafından

Benim de sürekli yan yana olma çabasında beraber yemek yiyemeyis eşi tek yerken beraber yemezler eşim geç gelince onu bekler oturur beraber yerler hiç doğru düzgün baş başa oturup yemek yiyebilmişliğimiz yok he gelsin yesin istemiyorum değil başımın üstünde yeri var çocuğu sonuçta ama eşim sezoncu çalışıyor iki kelime özel bir şey konuşamıyorum iki kelime birbirimizle rahat sohbet edemiyoruz bir şey konuşacağız dibimizde bitiyor 🥹 telefonla aradığında bile rahat konusamiyoruz 

(1,133 puan) tarafından

Aynen beni yollar kendisi oturur yanına sadece akşamları görebiliyoruz birbirimizi sırf yukarı gelmesin diye çağırıp duruyor iş buyuruyo 

+1 oy
(3,524 puan) tarafından

Eline ne geçecek acaba eşini senden soğutunca? Ahmak kadın. Oğlunu gerçekten sevse mutlu olmasından mutlu olurdu. Çok çirkin laflar ediyor ahmak!

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 164 göst.
0 oy
27 cevap 1,985 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 532 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 830 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu