+5 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,204 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 🤗 

Bugün hava güzel kim nasıl değerlendiriyor 🤗🤗

Ben bugün evdeyim adam ise gitti 🙄🙄

Felaket şekilde basım ağrıyor sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi dayanamadım ağrı kesici aldım inşallah mideyi agirtmaz 🥺🥺🥺 

Evide yarım yamalak topladım geçtim kollarım kalkmıyor 

Bebemi doyurdum uyuttum büyüğüm kek istiyor bı kahve içip kek yapicaz inşallah ♥️♥️ 

Yemekte patlıcan bastım tuzlu suya kıymalı yemeği ni yapıcam yanına pirinç pilavı 

Çorbada kararsızım afedersiniz gaz yapmayacak güzel çorba öneriniz varmı 🫣🫣 

image

12 Cevaplar

+2 oy
(163,164 puan) tarafından

afiyet olsun busum bende post accam musait olunca aylik kahve masraflarini merak ediyom ve seninkinide merak ediyom gelirmisin post acimca❤️💕❤️💕❤️

(654 puan) tarafından

O nasıl kız dondurucu nasıl atyrsn nasıl kullanıyorsun ilk defa duydum haa 

bazen 100 er gram bazen 250 ser gram vakumlatiyorum getirip dondurucuya atiyorum turk kahvesini bitince cikarip aciyorum bozulmuyo tavsiye ederim

(6,204 puan) tarafından

Sevda benimki bozulacak kadar kalmıyor dolapta gram olarak değil de 500 liralık diyorum bazen yetmiyor ilave marketten de alıyoruz 🫣🫣🫣

ooyy büşüm sen tutkunusun💕💕 bana gunde 1 tane yetiyo herifim filtre kahve seviyo

(6,204 puan) tarafından

Ben çok içiyorum yavrum eşim de çok içiyor benimki Türk kahvesi aşığı nescafe'yi bile bana eşlik etmek için içer yani diğer türlü içmez beni kırmamak için yani düşünüyorum evlendikten sonra Nescafe içmeye başladı

-Reklam-
+2 oy
(1,590 puan) tarafından

Aleyküm selam 

Kızımı babasıyla gezmeye gönderdim sende gel dedi gitmedim kişisel bakimimi çok ihmal ettim 1 haftadır bakım yapicam bebişim de uyudu kolaylık olsun diye tarhana çorbası ve salçalı makarna salata yapicam kolay gelsin sizede 🙂👍

(6,204 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

Tarhana makarna dün akşam vardı bu akşam da tarhana yaparsın herhalde adam cinnet geçirir üç gündür tarhana içiyorum adama akşam dalga geçiyor bu çorba daha bitmedi mi diye

(1,590 puan) tarafından

Bende ilk defa yapicam cnm dün aldım tarif verir misin baktimda netten kafam karıştı süt falan koyuyolar

(3,198 puan) tarafından

canım benim tarhana çorbam genelde beğenilir istersen tarif verebilirim :)

Tencereye bir kaşık tereyağını atıyorum iki üç diş sarımsak rendesi ile tereyağını eritip nane, karabiber ve bir kaşık salça katıyorum, salça kavrulunca 4 bardak su koyup karıştırıyorum, başka bir kasede 3 yemek kaşığı tarhana ile 1 su bardağı suyu çırpıp tencereye döküyorum ve çırpıcıyla kaynayana kadar karıştırıyorum. Kaynadıktan sonra Altını kısıp kıvam almasını bekliyorum tuzunu atıyorum. Denersen afiyet olsun canım :)

(1,590 puan) tarafından
+1

Sağol canım yarın deniycem çok teşekkür ederim 

(3,198 puan) tarafından

Rica ederim canım benim 😻😽💕

+2 oy
(2,595 puan) tarafından

Aleyküm selam canımmm 

Bugün pazar ama benim eşimde çalışıyor o yüzden bize pazar yok 😊

Kızım bu sabah çok erken uyanmıştı 10 da tekrar uykuya yattı hala uyuyor birazdan kalkar çorba falan içiririm parka çıkartırım heralde bi. Eğlensin yavrucağım. 

Sonra dünden 3-4 tane kuru patlıcan dolmamdan var bide makarna yapıvereyim diyorum ama her gün valla uğraşasım gelmiyor yemekle. 

Çorba olarakta yoğurtlu kuskuslu çorba yapabilirsin güzel oluyor :) 

(6,204 puan) tarafından

Yoğurtlu gaz yapıyor canım teşekkür ederim ellerine sağlık 

+2 oy
(6,544 puan) tarafından

Tuvalet egitimine basladik 2. Gunumuz esim kurbanlik bakmaya gitti bende evi topluyorum bir yandan bir yandan da ne yapsam diye düşünüyorum :) tarhana corbasi yapimda oglum uyaninca yesin aksamada kararsizim mücver mi yapsam yoksa kurufasulye mi dünden pilavim var yanina sulu yemek yapmam lazim bakalim 

(6,204 puan) tarafından

İnşallah başarılı olursunuz bende istiyorum ama doktoru biraz daha bekleyelim dedi 

(6,544 puan) tarafından

Zamanı gelince baslarsin canım sende bu kadar zor olcagini tahmin etmemistim

(6,204 puan) tarafından

Normalde geç bile yaşına göre ama konuşma da sorunumuz var egitime başladık az ilerleyelim dedik 

Temmuz da 4 olacak sizinki kaç yaşında 

(6,544 puan) tarafından

Haftaya pazar 3 olcaz bizde benimki de akıcı konusmuyor ama çiş kelimesini soyluyordu simdi benle dalgasini geciyor çis diyor kostur kostur gidiyoruz ama dune gore bugun bir tik daha iyiyiz 😇

+2 oy
(3,444 puan) tarafından

Ayran corbasi

(6,204 puan) tarafından

Gaz yapıyor canım teşekkür ederim 

+2 oy
(5,496 puan) tarafından

Aleyküm selam afiyet olsun arpa şehriye çorbası 

Köfteli yoğurt çorbası

Mantar çorbası

Domates çorbası

Patates çorbası aklıma bunlar geldi canım

(6,204 puan) tarafından

İçlerinden tek düşüne bileceğim şehriye çorbası canım diğerleri rahatsız eder :( yoruldum artık 

(5,496 puan) tarafından

Bir an önce kavuş inşallah sende sağlığına canım her şeyi ye ben patlıcan ve pilav yanına  başka bir şey yapmıyorum evdekiler de istemiyor yeter ikisi diye 

(6,204 puan) tarafından

Ben de yapmasam olur ama bu sefer çok kuru oluyor bana zarar veriyor O yüzden önden 4-5 kaşık da olsa çorba içmem gerekiyor sadece patlıcan yemeği bile yapsan eşim demez niye başka bir şey yapmadın diye veya niye pilav yapmadın diye ama ben kendim için de yapmam lazım çorba benden çorba içmem lazım yoksa bağırsakları tıkıyor 

(5,496 puan) tarafından

Anladım canım benim eşimde pilavcı çorba hiç aramaz ama niye pilav yapmadın der haftada dört beş gün pilav yapıyorum 😊

+2 oy
(18,145 puan) tarafından

Aleyküm selam canım. Benim de eşim işe gitti. O gittikten sonra evi topladım öyle kahvaltı yaptım. Bulaşıkları yıkamadan önce bir kek çırpıp attım fırına. Evi süpürdüm çamaşır vardı onları astım. İşim bitti. Yemek olarak dünden biraz sarma arttı. Az bişey de kısır yapar sigarayı böreği kızartırım. Yemeği tarzında yeriz akşam. Eşim yok diye bunları yapıyorum eşim evde olsa asla bunları akşam yemeği diye yemez 😁

(6,204 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun çok şükür benim öyle bir sıkıntım olmuyor akşama yemek diye kısır koyayım önüne Allah razı olsun arada ben gün menüsü yapıyorum ama bayağıdır yapmadım bu arada hiç niyetim yok buzluktakilere de dokunmak istemiyorum eğitimlere başladık Toprak için artık daha yapıp buzluğa  atamam uğraşamam

(18,145 puan) tarafından

Ben kızımın okul beslenmesi için yapıp atmıştım buzluğa onlardan araklayacam biraz 😁. 

+2 oy
(13,664 puan) tarafından

Un çorbası yapabilirsin çok güzel oluyor hem yapması da çok kolay 

(13,664 puan) tarafından

image

Ben tavuk suyu yerine yarım tavuk bulyon koyuyorum canım

(6,204 puan) tarafından

Bende ilikli kemik suyu ile yapım dünkü çorbam tavuk suyuyla yapılmıştı değişiklik olsun 

Çok teşekkür ederim canım ♥️ 

(13,664 puan) tarafından

Afiyet olsun canım unu kokusu çıkıncaya kadar kavur

(6,204 puan) tarafından

Muhteşem birşey oldu çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım tek fark ben suyu az ilikli suyu biraz fazla koydum enfes bir şey oldu 

image

(13,664 puan) tarafından

Senden de Allah razı olsun canım bende çok severim bu çorbayı afiyet olsun

+2 oy
(22,113 puan) tarafından

Afiyet olsun canım oğlanlar biraz hasta sabah 9 da kalktım sağı solu toparladım çay koydum evi süpürdüm kahve içtim yemeğim var balkonu yıkadım halı serdim alparslan oyun oynuyor bende tv izliyorum akşama fırında tavuk patates yaparım pilavım var bezelyem var yeterli olur sanırım çocuklara pekmez tereyağı yaptım öksürük için soğusun vericem kekik çayı vericem aliş gidemez okula okanda iyi olursa yarın özel dersi var öğlen gider gbi bakalım 

(6,204 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin 

+2 oy
(197 puan) tarafından

Aleyküm selam canim cennet çorbası yapabilirsin tadi da enfes

(197 puan) tarafından

Nefis yemek tariflerinde adini yaz en basta çıkan sanirsam elif ataların di onu yap eminim beğenirsin sarımsak tozu yazıyor ben 1 diş sarımsak rendeliyorum

(6,204 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım şimdi inceleyeceğim

(197 puan) tarafından

Rica ederim ne demek yaptın mi canim

(6,204 puan) tarafından

Yok canim arkadas un çorbası tarifi atmıştı onu denedim yarın da bunu deniycem yazarım 😉

(197 puan) tarafından

Tamamdır afiyet olsun ☺️

+2 oy
(775 puan) tarafından

Aleyküm selam canım hava güzel çok şükür kızımla balkonda oturuyorum.🌼

Daha ne yemek yapıcam karar vermedim maalesef 🙂

+1 oy
(3,364 puan) tarafından

Bende çok rahatsızım başım ağrıyor halsizim biraz tavuk göğsü haşladım sütlü tavuk çorbası yapıcam yanına buzluktan cağ vardı onu hasladım kavurup yumurtalı süt dökücem  üstüne yeter cnm 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 878 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 588 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 984 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 511 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,641 soru

23,872,727 cevap

320,989 kullanıcı

...