+6 oy
1,048 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (22,689 puan) tarafından

Ben hiç silmedim duvar. Lekelenen yerler varsa oraları silerim. Ama diğer türlü duvarları silmiyorum hiç. Ben mi pisim. Her sene de ev boyanmiyor bu arada 

50 Cevaplar

+2 oy
(23,102 puan) tarafından

Ben silerim ya iyi olur ferahlık geliyor eve

(22,689 puan) tarafından

Hiç denemedim. Bana ferah geliyor yine de böyle de 🤣

(23,102 puan) tarafından

Önemli olan senin hislerin beybi 🤣🤣🤣

(22,689 puan) tarafından

Eheheh😁

-Reklam-
+2 oy
(3,410 puan) tarafından

Bir kere tozlanmış gördüm sileyim dedim bütün duvarı. Hep iz iz kalmış. Hay dedim keşke silmeseydim

(22,689 puan) tarafından

Ahahhs 😃 geçmiş olsun 

(3,410 puan) tarafından

Sağol bacım 😂🤭

+2 oy
(1,219 puan) tarafından

Mop ile bi dene toz cıkıyor 2 3 ayda bir silerim. Yağlı boya yaptırdım özellikle silinebilir olsun dıye.

(22,689 puan) tarafından

Yağlı boya cok kolay siliniyor hakikaten. Annannemlerin evi yağlı boyaydi. Tezgah siler gibi sil akıp gidiyor 

+2 oy
(2,533 puan) tarafından

Ben de ilk burda duvar silmeyiz diyenler gördüm.

Yani hiç olmazsa yılda 1 mop ile silinebilir

İlla ki kirleniyor🙄

(22,689 puan) tarafından

Çok kız baksana silmeyen ben gibi 😃

(395 puan) tarafından

Aynen ya bende çok şaşırdım yaz kış temizliğinde illaki silerim hele mutfak 2 aya bir fayans olunca 

(2,533 puan) tarafından

Ben de yılda 3 defa hatta daha fazla silerim.

Hepsini aynı gün silemezsen bile ayrı ayrı zaman da silersin 

+1 oy
(18,446 puan) tarafından

Bende silmem. Sadece sobayı kaldırdıktan sonra evi yıkarım duvarlari da köpürte köpürte fırçalarım su tutarım üstüne 😁

(22,689 puan) tarafından

Ee sence hangisi daha temiz oluuodur bacım. 😁 Ellerine sağlık 

+1 oy
(2,708 puan) tarafından

Evi sildikde duvar kaldı 🔥

(22,689 puan) tarafından

Eheheh bence de 😁

+1 oy
(4,821 puan) tarafından

Valla camlari siliyorum perdeleri yikiyorum senede bi kere halilari yikatirim dolap icleri falan surekli elden gecer ama 4 senedir bende silmedim canim istiyo da ne yalan soyleyim hic gozum kesmiyo koca koca duvarlari silmeyi cocuka isin icinden cikamam gibi geliyo 

(22,689 puan) tarafından

Silme boşver😁

(4,821 puan) tarafından
+1

Cesaretim yok zaten 3+1 120 m² evin kolonlu kirusli duvarlarina girersem heralde hastanelik olurum 

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Sen duvar silme değince burda paylaştığı postları duvarından sildirme olarak algıladım mevzuya o kadar uzağım 😂😂 ama pis olduğumu düşünmüyorum düzenli temizlik ve kirlenen yerleri silme yapiyorum 😊😊

(22,689 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣 anlayana kadar canım çıktı 😁 ben de bu postta gördüğüme göre yarı yarıya pis yarı yarıya temiziz. Silen de çok silmeyen de.

(23,050 puan) tarafından

Kusura bakma canım :) temiz değilsem bile en azından farkında değilim ve böyle çok mutluyum 😂

(22,689 puan) tarafından

Ehehe ben de 😁

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

29 yaşındayım etrafimda duvar silen hiç görmedim dediğiniz gibi bir şey sürter sıçrama olur onu sileriz. Duvar silmeyi burada gördüm ben

(22,689 puan) tarafından

Ben de diyebilirim. Annannemler yıkar gibi fircayla silerlerdi köpük köpük de. Sobalı ev ve dedem çok sigara içerdi içerde. Onlarda gördüm bı. Başka da gormemistim. 

+1 oy
(53,809 puan) tarafından

halam silerdi ben hic silmedim dedigin gibi leke gorursem silerim

(22,689 puan) tarafından

Diğer işleri bile zor yapiyoruz zaten 😃

+1 oy
(392 puan) tarafından

Ben ayda bir yada iki ayda bir sadece şöyle gözüken yerleri bi moplarım ara holü falan temiz temiz kokuyor seviyorum:) ama ikinci bebişim doğunca imkansız gibi.

bende çok fazla silene rastlamadım sadece böyle temiz kokması hoşuma gidiyor 

(22,689 puan) tarafından

2. Çocuktan sonra yogunluk çok artıyor ya. Sofyle 2 yaşını geçsin rahatlariz Allah'ın izniyle.

+1 oy
(3,154 puan) tarafından

Kirlenen yerleri silerim. Özellikle gidip duvar silmem. İnsana yazık günah, kendine iş çıkarmaya gerek yok. 

Sobalı ev olur, özel bir durum olur silinir. İstisnalar vardır. 

(22,689 puan) tarafından

Bence de ya 

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Doğumdan önce bol bol silerdim şuan süpürge acabilsem şükrediyorum 4 gündür evi supuremiyorum bebegim ve ben kuala ve yavrusu gibiyiz 😀

(22,689 puan) tarafından

Kaç aylık bebiş 😃

(1,571 puan) tarafından

4 aylık 

(22,689 puan) tarafından

Daha çok küçük. Zamanla daha iyi olur inşallah 

(1,571 puan) tarafından

Amin inşallah❤️🦋

+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Siliyorum tabiki toz oluyor leke oluyor tüm duvarlari silerim  detaylı temizlikte

(22,689 puan) tarafından

Sen de hamaratgillerdensin maşallah 😃

(30,101 puan) tarafından

Silinmese olmaz ama ya

+1 oy
(14,758 puan) tarafından

Ben kirada kaldığım seneler siliyordum.  Şimdi köydeki evin duvarı tırtıklı silinmiyor maalesef 2 senelik boya var 1 2 sene daha idare edip tekrar boyatiriz

(22,689 puan) tarafından

Tırtıklı biya silinmez tabi haklısın 

+1 oy
(872 puan) tarafından

Ben siliyorum öyle sık sık olmasada bir iki ayda bir silerim illah full silmesemde elimin yetiştiği yerleri viledayla silerim lekeli yerlerden bahsetmiyorum bile çocuklar sağolsun onlar rutin olmuş onların boyunun yettiği yerleri hep silerim

(22,689 puan) tarafından

Maşallah sana. Benim kızım duvarlari kalemle boyamış. Ama salonun boyunun yettiği heryerleri. Çocuk odainda koridorda falan da öyle. Ama hala onları silgiyle silemedim. Önce silgiyle silmem lazım. Kuru biya ve kurşun kalemle karalamis

(872 puan) tarafından

Sağol canım ❤️ iyi bari şanslısın valla kuruboya falan yine gidiyor benim geçen pastel boyayla yapmışlardı ailene kadar verem oldum iz kalıyordu 

(22,689 puan) tarafından

🥲

+1 oy
(528 puan) tarafından

Çocugun leke yaptıgı yada kalemle çizdiği yerleri silerim. Kız koca duvar silinir mi :)))) sobalı evde bilemem belki dumandan isten kararabilir ama doğalgazlıı evde hiç silmedim sileni de duymadım :) masumlar apartmanı hariç ahahah

(22,689 puan) tarafından

Kız yorumları oku istersen silmeyen kadar silen de çok 

(528 puan) tarafından

Ay valla allah kolaylık versin silenlere :)  ben hayatı o kadar çok sevmiyorum demek ki:) 

+1 oy
(7,051 puan) tarafından

Valla bı silerim sanki boya yapılmış gibi🤣🤣🤣

(22,689 puan) tarafından

Öffff o derece yani 😃

(7,051 puan) tarafından

Çok ısrar ettim bayrama boya boyamadi gıcık koca bende kollara küvet dedim🤣herzmn olduğu gibi

(22,689 puan) tarafından

Yapmasaydin kız bı daha hiç boyanmaz o ev 🤣 nasılsa sen siliyosun diye 😁

(7,051 puan) tarafından

Kiz 5 yıldır siliyom🤣🤣artık silmem pis alıştı ama silinincede o biçim oluyo🤣🤣

(22,689 puan) tarafından

Maşallah sana helal valla 😃

+1 oy
(851 puan) tarafından

Valla bacım geçen kızım kalemde duvarı çizmiş sileyim dedim. Duvarda iz kaldı ama kalem izi değil ıslaklık. Boyası aktı. Zaten yağlı duvar değil öyle silmeye. Klasik tırtıklı olandan. O yüzden silmiyorum. Gerçi yağlı olsa yine silemem iki çocukla nefes alamıyorum 😂

(22,689 puan) tarafından

Ya benim kızım bütün salonun duvarlarını boyu yettigi yerleri kuru boya ve kurşun kalemle boyamış. Karalamis. Silmeye kalksam saatlerim yetmez. Silinmeyi bekliyor 😑😖

+1 oy
(1,330 puan) tarafından

Kaynanamla 6 saat 1 oda için yirtik kendi evim olsa sadece mop ile temizlerim 1 kerelik ha bu kadar

(22,689 puan) tarafından

Tüm ev kaç gün sürer kim bilir 😑

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 389 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde sevvalice (4,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 618 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,948 cevap

329,234 kullanıcı

...